Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Efterårshygge på altid skønne Rømø

 • Miniferie
 • Rømø
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 999,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kvalitetstid for to på naturskønne Rømø: Tilbring 3 dage med morgenmad, middag og masser af velvære på Hotel Kommandørgården

Bryd rutinen og sæt 3 dage af til en god omgang kvalitetstid i naturskønne omgivelser på Rømø. I får 2 overnatninger med morgenmad, en middag på ankomstdagen og fri afbenyttelse af hotellets pool og dampbad. Opholdet inkluderer desuden rabat på billet til Sylt-færgen og mulighed for østersjagt! Husk gummistøvlerne — måske er I heldige at støde på østers-guld! I kan godt begynde at glæde jer, for Rømø er en idyllisk ø i hjertet af Vadehavet i Sønderjylland, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab i fredfyldte omgivelser.

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år) på Hotel Kommandørgården***
 • Fri adgang til hotellets pool og dampbad
 • 3-retters middag eller buffet på ankomstdagen
 • Mulighed for østersjagt (medbring selv gummistøvler)
 • Rabat på billet til færgen mellem Rømø til Sylt (bookes på hotellet)
 • 20% rabat på spa-behandlinger i hotellets wellnessområde
 • 20% rabat på rideture på islandske heste (ekskl. uge 28-35)
Oplev Rømø

Hotel Kommandørgården ligger på smukke Rømø midt i Vadehavet og byder på alverdens afslapnings- og naturoplevelser for hele familien. På den 10 km lange strækning over dæmningen, som forbinder Rømø til fastlandet, kan I nyde et unikt syn over Vadehavet, hvor der året rundt går hundredevis af får og græsser på skråningerne. Når I ankommer til Rømø, vil det føles som en helt anden verden, hvor omgivelserne især er domineret af klitter og åbne vidder. På øens nordlige side finder I området Lakolk, som huser de fleste af øens shoppingmuligheder og caféer, og hvor der er en nedkørsel til den nordlige del af Rømøs strand. På øens sydside ligger Havneby, hvor I finder indkøbsmuligheder og færgeterminalen, hvorfra Sylt-færgen afgår, samt den mindre befolkede Sønderstrand.

Hotel Kommandørgården

 • Hotel
 • Rømø, Danmark
Hotel Kommandørgården

Hotel Kommandørgården ligger på skønne Rømø, ud for den sønderjyske kyst. Her finder I en af Nordeuropas bredeste sandstrande omgivet af kridhvide klitter og smukke plantager. Hotellet ligger kun 200 meter fra havet og har egen restaurant med et stort udvalg af spændende retter baseret på lokale råvarer. Der er fri adgang til stedets swimmingpool og dampbad, og vil I forkæle jer selv lidt ekstra, er der rig mulighed for at tilkøbe adgang til bl.a. aromaoliebad og finsk sauna. I kan også bestille diverse skønhedsbehandlinger og massager.

 • +6
Læs mere
Hotel Kommandørgården, Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres charmerende dobbeltværelse er ca. 20 m² stort med dobbeltseng og sovesofa. Værelset er udstyret med tekøkken, køleskab, kaffemaskine og vandkoger. Der er både TV, radio og altan i dobbeltværelserne samt eget badeværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Kommandørgården. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Kommandørgården. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 2 børn 0-12 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 195 DKK per kæledyr per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering foran hotellet, dog kun i begrænset antal

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Info om pools

Hotel Kommandørgården råder over en indendørs samt en udendørs pool. Den indendørs pool er åben hele året rundt kl. 07.00-20.00. Den udendørs pool er åben i juli og august kl. 07.00-21.00. I dårligt vejr er den udendørs pool lukket

Sted

Rømø ligger i Vesterhavet ud for den sønderjyske kyst. Øen er forbundet med Jylland via en 10 km lang dæmning, hvilket gør køreturen til Rømø til en helt speciel oplevelse i sig selv. Til hotellet er der ca. 200 km fra Aarhus og ca. 320 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice