Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* camping og masser af hygge i Sønderjylland

 • Feriepark
 • Kruså
4 Anmeldelser
kr. 1.833,- -42%
Pris fra kr. 1.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold ferie med familie og venner i skønne Sønderjylland. I bor 4, 6 eller 8 dage i egen luksushytte til maks. 6 personer på den 4-stjernede Frigård Camping inkl. vand, varme og el samt wellness med sauna og boblebad

Glæd jer til en ferie med venner og familie i skønne Sønderjylland. På den 4-stjernede Frigård Camping ved Kollund kan I nyde hinandens selskab i jeres egen luksushytte — her er der masser af muligheder for hygge med brætspil, gode snakke, madlavning og afslapning med en spændende bog. I kan udforske den skønne natur i området, besøge byer på den anden side af grænsen og prøve et ægte sønderjysk kaffebord. Efter en dag fyldt med oplevelser kan I slappe af i campingpladsens wellness-område med sauna og boblebad. Så sæt kryds i kalenderen og find feriehumøret frem - god tur til Sønderjylland!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i luksushytte (Maks. 5 voksne + 1 barn 0-11 år) på Frigård Camping****
 • Velkomstgave
 • Adgang til wellness med sauna og boblebad
 • Swimmingpool (åben fra 25-5 til 19-9 fra kl. 10.00-20.00)
 • Vand, varme og el
 • Parkering
Oplevelser omkring Frigård Camping

Sønderjylland byder på masser af skønne oplevelser for både børn og voksne. Grænselandet er fyldt med spændende kultur, historie, gamle traditioner og smukke landsbyer og indbegrebet af storslåede naturoplevelser. I kan for eksempel besøge Nationalparken Vadehavet, hvor der for nyligt er blevet opført et flot vadehavscenter, der fortæller om områdets flora og fauna. I kan også slå et smut forbi Møgeltønder og det idylliske Schackenborg Slot. For de historieinteresserede er det værd at besøge Dybbøl Mølle og dykke ned i Danmarkshistorien eller se Sønderborg Slot, som er indrettet som museum for Sønderjyllands historie og kultur. I kan nemt tage en tur til Flensborg eller gøre en god handel i grænsebutikkerne. Regionen har også et fantastisk køkken, så husk at tage den gode appetit med! Prøv de lækre oste, vadehavs-lam og selvfølgelig det sønderjyske kaffebord. Rigtig god tur til Frigård Camping!

Frigård Camping

 • Bungalow
 • Kruså, Danmark
Frigård camping

I bor på den 4-stjernede Frigård Camping i egen luksushytte. Et ophold på Frigård Camping byder på masser af skøn natur med både fjord, skov og strand. Her er rig mulighed for at tage på familieudflugter eller hygge sig med vennerne. På campingpladsen finder I en sommeråben swimmingpool, en stor legeplads, boldbaner og en købmand.

 • +1
Læs mere
cabin

Luksushytte

5 voksne per hytte

Denne luksushytte er ca. 25 m² stor, og der er plads til op til 5 voksne + 1 barn 0-11 år. I hytten er der et separat soveværelse samt en hyggelig hems, hvor der på skyfri nætter er frit udsyn til stjernerne. Lette dyner og puder forefindes i hytten, og sengetøj, håndklæder og viskestykker kan I enten selv tage med eller leje på campingpladsen. I forbindelse med stuen finder I et fuldt udstyret køkken med to kogeplader, ovn, køle-/fryseskab og kaffemaskine, pander og service. I kan slappe af i den rummelige stue, der er forsynet med spisebord, sofa og TV med indbygget DVD-afspiller. Der er desuden en overdækket terrasse og eget toilet og bad. Hytterne er røgfrie.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Slutrengøring (I kan selv vælge at gøre hytten ren, inden I forlader den, eller betale 200 DKK for at campingpladsen udfører slutrengøring — dette aftales ved ankomst på campingpladsen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Frigaard Camping. Du indgår derfor direkte aftale med Frigaard Camping. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Luksushytte: Maks 5 voksne + 1 barn 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per hytte:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis i hytten
Børn i alderen 2-11 år: Betaler 139 DKK per person per dag

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en hytte, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Campingpladsen råder over hytter egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

I kan gratis medbringe et kæledyr på campingpladsen. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er gratis WiFi på campingpladsen

Parkering

Gratis parkering

Flere hytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sengelinned og håndklæder

Sengetøj, håndklæder og viskestykker kan I enten selv tage med eller leje på campingpladsen

Slutrengøring

Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen. I kan selv aftale med Frigård Camping, når I ankommer, om I selv vil gør rent, inden i forlader hytten, eller om I vil betale 200 DKK for at campingpladsen gør rent.

Swimmingpoolen

Den udendørs swimmingpool er åben fra 25-5 til 19-9 fra kl. 10.00-20.00

Sted

Campingpladsen ligger i Kollund, blot 15 km fra Flensborg i Tyskland. Der er ca. 50 km til Møgeltønder og omkring 70 km til Vadehavet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice