• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrlig rundrejse i det sydvestlige Kina

 • Rundrejse
 • 13 eller 14 overnatninger
 • Kina
Pris fra kr. 12.729,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Tag med på en eventyrlig rundrejse i Yunnan-provinsen i det sydsvestlige Kina: 13 overnatninger på 5 hoteller inkl. morgenmad, 3 inkluderede udflugter med engelsktalende guide, fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg og transport mellem alle destinationer

Oplev de skjulte skatte i den smukke Yunnan-provins i det sydvestlige Kina på denne flotte rundrejse med 13 overnatninger. Den unikke provins byder på storslået natur, majestætiske bjerge, risterrasser, farverige templer og ikke mindst de mange etniske minoriteter, der hører hjemme i provinsen. I rejser fra Chengdu over Kunming, Dali, Lijiang, Shangri-La og ender til sidst tilbage i Chengdu. Vi har inkluderet morgenmad på alle hotellerne samt spændende rundture i de gamle bydele i Chengdu, Dali og Shangri-La og besøg på De Tre Pagoders Tempel og Songzanlin klosteret. I får desuden al transport mellem destinationerne inklusive 1 indenrigsflyvning og 2 togture. Så pak kufferten og se frem til at opleve en af de smukkeste provinser i Kina!

Inklusive
 • 3 overnatninger på Skytel Hotel Chengdu (eller tilsvarende) i Chengdu
 • 1 overnatning på Yunman Hotel Kunming Donghua Branch (eller tilsvarende) i Kunming
 • 1 overnatning i 4-personerskabine på nattoget fra Kunming til Dali
 • 2 overnatninger på Landscape Hotel (eller tilsvarende) i Dali
 • 3 overnatninger på Lijiang Sheepherder Hotel (eller tilsvarende) i Lijiang
 • 2 overnatninger på E-aptering Boutique Hotel Shangri-La (eller tilsvarende) i Shangri-La
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg
 • Håndbagage
 • Rundtur i Chengdu på dag 2
 • Rundtur i Dalis gamle bydel og udflugt til De Tre Pagoders tempel på dag 5
 • Udflugt til Songzanlin klosteret og rundtur i Shangri-Las gamle bydel på dag 11
 • Transport mellem alle destinationer (i shuttlebus med andre rejsende med TravelBird)
 • Indenrigsfly fra Chengdu (CTU) til Kunming (KMG) på dag 3 og Shangri-La (DIG) til Chengdu (CTU) på dag 12
 • Rejse med nattoget fra Kunming til Dali på dag 4 og Dali til Lijiang på dag 7
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge
 • Frokoster og middage
 • Turistvisum til Kina
Tilvalg
 • Udflugt til Leshan kæmpebuddhaen
 • Udflugt til Shilin Stenskoven
 • Udflugt til Lashi-søen
 • Udflugt til Jade Drage Snebjerget
 1. Dag 1 & 2: Chengdu

  Velkommen til Kina og velkommen til hovedstaden i Sichuan-provinsen! I bliver mødt i lufthavnen af jeres chauffør, som kører jer til jeres første hotel. Her kan I komme jer ovenpå den lange flyrejse og begynde så småt at udforske den spændende millionby.

  Dag 2 starter med morgenmad, hvorefter jeres engelsktalende guide vil hente jer på hotellet og tage jer med på en 3 timers rundtur i Chengdu, som også er kendt for at være "hibiscusblomstens by". Rundturen begynder ved Wuhou templet, som blev bygget i det 6. århundrede til ære for vismanden Zhuge Liang. Dernæst går turen til den ældste gade i byen, Jinlu Street, hvis bygninger kan dateres helt tilbage til Qin dynastiet (221-206 f.Kr.). Takket være en større restaurering i 2004 står gaden frem med smukke traditionelle og ikke mindst charmerende bygninger. Herefter er jeres tur overstået, og I bliver kørt tilbage til jeres hotel. I har resten af dagen til fri disposition, og I har mulighed for at tage på den valgfrie udflugt til den imponerende Leshan kæmpebuddha, som er hele 71 meter høj og hugget ind i klipperne af bjerget Lingyun. Udflugten varer 5-6 timer og inkluderer frokost, transport, engelsktalende guide og entré.

  Skytel Hotel

  Skytel Hotel Chengdu eller tilsvarende

  • Hotel
  • Chengdu, Kina
  Skytel Hotel

  Dette moderne og stilfulde hotel på 16.000 m² er beliggende 45 minutters kørsel fra Chengdu lufthavn (afhængigt af trafikken) og 15 minutters kørsel fra attraktioner i byen, såsom Jilin Street og Wuhou-templet. Dobbeltværelserne har et TV med kabel- og satellitkanaler, aircondition, minibar, et lille køleskab og eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og badekåbe.

  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Kunming

  Om morgenen den tredje dag, vil jeres chauffør efter morgenmaden tage jer til Chengdu lufthavn, hvor et fly venter på at tage jer til Kunming, som er hovedstaden i Yunnan-provinsen. Når I ankommer i lufthavnen i Kunming, vil en chauffør tage jer direkte til jeres nye hotel. Kunming der ligger ved Dian-søen over 1800 meter over havets overflad. Denne beliggenhed giver byen et mildt klima året rundt og dermed kælenavnet "byen med det evige forår".

  På dag 4 kan I gå på opdagelse i byen på egen hånd. I kan for eksempel besøge byens mange templer heriblandt det smukke Yuantong Qiongzhu tempel, som ligger midt i en bambusskov. Kunming har også en imponerende samling af museer, hvor I kan få et indblik i Yunnan-provinsens kultur og kunst. I har også mulighed for at tilvælge en udflugt til Stenskoven (Shilin på kinesisk), som er et næsten 80 hektar stort område fyldt med imponerende kalkformationer. Udflugten varer 7 timer og inkluderer transport (eksklusive transport med turistbusser i Stenskoven), engelsktalende guide og entré.

  Om aftenen vil en chauffør møde jer på hotellet og tage jer til Kunming Railway Station. Herfra skal I på en 8 timers rejse med nattoget til Dali. I sover i en kabine med 4 køjer, og som I deler med andre rejsende. På toget kan har I mulighed for at købe mad i spisevognen.

  Yunman Hotel Kunming Donghua Branch

  Yunman Hotel Kunming Donghua Branch eller tilsvarende

  • Hotel
  • Kunming, Kina
  Yunman Hotel Kunming Donghua Branch

  Dette moderne hotel er beliggende i forretningskvarteret i Donghua overfor busstationen i Kunming med omkring 500 meter til restauranter og busstoppesteder. WiFi er tilgængeligt på hele hotellet. Dobbeltværelserne kommer udstyret med kabel-TV, te og kaffefaciliteter og et badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Dali

  Efter en nat på toget ankommer I tidligt om morgenen til Dali og starter dagens program med en gåtur i den gamle bydel, som i sin tid fungerede som kongerigerne Nanzhao og Dalis hovedsæde. Efterfølgende besøger I De Tre Pagoders tempel, der ses som symbolet for Dali.

  På dag 6 kan I opleve byen i jeres eget tempo. Den smukke by er beliggende lige ved Erhai-søens bred og er omringet af frodig natur. Dali er en vaskeægte smeltedigel af kulturer, og hele 25 etniske minoriteter hører til her, hvilket giver byen en helt unik stemning. Mens I er her kan I gå på vinduesshopping i byens mange spændende butikker. Især marmor er populært i Dali, hvor de producerer en stor mængde smuk brugskunst i materialet.

  Landscape Hotel Dali

  Landscape Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Dali, Kina
  Landscape Hotel Dali

  Dette traditionelt indrettede hotel ligger i et livligt område af Dali nær restauranter og butikker. De Tre Pagoder templet ligger 2,5 km fra hotellet. De rummelige værelser har TV og eget badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 7 - 9: Lijiang

  På dag 7 sætter I kursen mod Lijiang i den nordvestlige del af Yunnan-provinsen. Efter morgenmaden vil jeres chauffør køre jer fra hotellet til Dali Railway Station, hvorfra I tager toget til Lijiang, som I ankommer i de tidlige aftentimer. En chauffør vil her vente på jer og tage jer direkte til jeres hotel. Det sidste af dagen kan I bruge på at udforske den smukke by på egen hånd. Lijiang ligger i 2400 meters højde og ved Blue River (Yangtze Kiang på kinesisk), hvorfor byen har fået kælenavnet "byen ved den smukke flod". Her kan I se frem til et par dage, hvor I kan nyde den friske bjergluft og udsigten til snedækkede bjerge i horisonten. I Lijiang bor Naxi-folket, som er et af Kinas mest venlige etniske minoriteter, og som I kun kan se frem til at træffe under jeres færden i byen.

  På rejsens 8. og 9. dag har I mulighed for at tage på to spændende udflugter i den smukke natur omkring Lijiang. På dag 8 kan i besøge Lashi-søen, der er hjemsted for over 70 arter af trækfugle, heriblandt den truede sorte stork og den sorthalsede trane. Turen begynder kl. 9.00 med en 40 minutters køretur. Første stop er en 3 timers cykeltur igennem traditionelle Naxi landsbyer, hvor I stifter bekendtskab med Naxi-folkets livlige skikke og traditioner. Undervejs besøger I også det buddhistiske tempel Zhiyun. Omkring kl. 12.00 hopper I på cyklen igen og sætter kursen mod foden af et af de omkringliggende bjerge (sidste ende af turen foregår i bil), hvor I kan se frem til at spise frokost hos en lokal familie. Efter frokost kan I opleve området på egen hånd, hvorefter I bliver kørt tilbage til jeres hotel. Udflugten varer 7 timer og inkluderer transport, engelsktalende guide, cykelleje og frokost.

  På dag 9 kan I opleve Yunnans smukke natur på en udflugt til Jade Drage Snebjerget. Over en fjerdedel af Kinas fauna og flora gror i netop dette område. Hvis I er heldige at have klart vejr, kan I nyde den storslåede udsigt over de omkringliggende snedækkede bjerge, når I med svævebane bliver fragtet op til toppen af bjerget. Her skal man ikke lide af højdeskræk! Udflugten varer 6 timer og inkluderer transport, engelsktalende guide, entré og adgang til svævebanen.

  Lijiang Hotel

  Lijiang Sheepherder Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Lijiang, Kina
  Lijiang Hotel

  Hotellet ligger i nærheden af ​​mange restauranter og butikker og et busstoppested. Dobbeltværelserne kommer med fladskærms-TV med satellitkanaler, en elkedel og eget badeværelse.

  Læs mere
 5. Dag 10 & 11: Shangri-La

  Efter morgenmaden er det tid til at forlade Lijiang og sætte kursen mod Shangri-La. Jeres chauffør vil køre jer direkte til det nye hotel. Shangri-La, tidligere kaldt Zhongdian, ligger i 3200 meters højde og er et vaskeægte paradis lige ved grænsen til Tibet.

  På rundrejsens 11. dag skal I på udflugt til det tibetanske kloster Songzanlin, som blev bygget i det 3. århundrede under ledelse af den 5. Dalai Lama. Klosteret er det tredjestørste af sin art udenfor Tibet og er bygget i karakteristiske røde mursten og gyldne tagsten. Efter besøget tager I videre til Shangri-Las gamle bydel, hvor jeres guide vil vise jer rundt blandt i de brostensbelagte gader, traditionelle huse med træudskæringer og gamle ruiner.

  E-Outfitting Boutique Hotel

  E-outfitting Boutique Hotel

  • Hotel
  • Deqen, Kina
  E-Outfitting Boutique Hotel

  Hotellet er beliggende i den sydlige del af Shangri-La, omkring 6 kilometer syd for Songzanlin Klostret og med mange butikker og restauranter i nærheden. Nyd naturen i det tibetansk inspirerede hotel. Dobbeltværelserne har et opholdsområde, elkedel og eget badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
 6. Dag 12 & 13: Tilbage til Chengdu

  I bruger 12. dagen på egen hånd i Shangri-La, før jeres chauffør henter jer på hotellet og tager jer til lufthavnen, hvorfra I skal flyve tilbage til Chengdu. En chauffør vil møde jer i Chengdu og køre jer direkte til hotellet, som I tilbragte de første nætter på. Hvis I ikke allerede har fyldt kufferten med souvenirs og sendt postkort til venner og familien i Danmark, så er det nu sidste chance for at gøre det!

  Når Kinaeventyret har nået til sin ende på dag 13, vil jeres chauffør tage jer mod Chengdu lufthavn. Efter en rejse spækket med nye ferieminder er det nu tid til at vende tilbage til Danmark.

  Skytel Hotel

  Skytel Hotel Chengdu eller tilsvarende

  • Hotel
  • Chengdu, Kina
  Skytel Hotel

  Dette moderne og stilfulde hotel på 16.000 m² er beliggende 45 minutters kørsel fra Chengdu lufthavn (afhængigt af trafikken) og 15 minutters kørsel fra attraktioner i byen, såsom Jilin Street og Wuhou-templet. Dobbeltværelserne har et TV med kabel- og satellitkanaler, aircondition, minibar, et lille køleskab og eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og badekåbe.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 baby (0-2 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Betaler ca. 300 DKK for rundrejsen (ekskl. prisen på flybilletterne)
Børn fra 2 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på de fleste af hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Hoteller

Hvis de ovennævnte hoteller er fuldt bookede under jeres ophold, vil I blive indkvarteret på hoteller af samme standard i området

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe på op til 18 personer. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Valuta

I Kina betaler man med kinesiske yuan

Rejseprogram

Bemærk, at rejsens program og udflugter kan blive ændret i tilfælde af uforudsete omstændigheder, der er udenfor TravelBirds kontrol

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Kina kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod hepatitis A, difteri og tyfus. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Kina, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice