Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Oplev det autentiske Italien i Napoli

 • Storbyferie
 • Napoli
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev pizzaens fødested: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på Grand Hotel Europa midt i Napoli inkl. morgenmad, ekskursion til Napoli Sotterraenea, pizza og fly tur-retur fra København

Tag med til Napoli og oplev det ægte Italien! Her i pizzaens fødeby kan I se frem til nogle spændende dage, hvor I fra jeres centrale hotel kan gå på opdagelse i byens labyrintlignende gamle bydel og lade jer imponere af de storslåede slotte og majestætiske panoramaudsigter. Efter en spændende dag i byen kan I slå jer ned på en lokal restaurant og nyde en kop af Italiens bedste kaffe! Under jeres ophold kan I se frem til en udflugt til Napoli Sotterranea, som sluttes af med en klassisk pizza margherita. Velkommen til Napoli!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Grand Hotel Europa***
 • Morgenmad
 • Udflugt til Napoli Sotterranea med pizza og drink
 • Fly tur-retur fra København (med Ryanair)
 • 12 kg håndbagage
 • Velkomstdrink
Tilvalg
 • Indchecket bagage fra København med Ryanair á 15 kg per person
Oplev Napoli

Velkommen til pizzaens fødested og Italiens tredjestørste by efter Rom og Milano! Napoli er en af de ældste byer i verden og byen har et blomstrende forretningsliv og et stort havneområde. Napolis gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og lige udenfor byen kan I besøge berømte steder som Pompeji og kongeslottet i Caserta. Besøg byens centrale torv, Piazza del Plebiscito, og nyd en ægte café latte på en hyggelig gadecafé - det siges nemlig, at man får Italiens bedste kop kaffe her!

Grand Hotel Europa

 • Hotel
 • Napoli, Italien
Property

Hotellet er placeret i hjertet af Napoli i en elegant bygning fra 1800-tallet og er et ideelt udgangspunkt for at udforske byen. Hotellet er løbende blevet renoveret og er udsmykket med blomster, skulpturer og malerier. Hotellet har restauranten "The Moth", hvor I indtager jeres morgenmad, og om aftenen serveres der både internationale retter og traditionelle italienske retter fra Napoli. Hotellet har desuden gratis WiFi.

 • +6
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Alle dobbeltværelser er rummelige og unikt indrettet: Nogle i moderne stil og andre i mere klassisk italiensk stil. Værelserne er udstyret med aircondition, satellit-TV, telefon, værdiboks, gratis WiFi samt eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Turistskat: 2 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Personer fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris
3. deltager betaler 220 DKK per nat

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering er tilgængelig for 15 € per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Naples International Airport (NAP)
- Inkluderet i prisen: 12 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 35 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Udflugt til Napoli Sotterraenea

Under jeres ophold er der en udflugt til det spændende Napoli Sotterraenea inkluderet. Her kan I tage på opdagelse 40 meter under Napolis gader gennem labyrintiske passager, akvædukter og cisterner. Oprindeligt udhuggede grækerne de mange passager, hvoraf nogle er meget smalle, og en del af turen foregår i skæret af stearinlys. Som afslutning på turen nyder i en italiensk pizza Margherita og 1 drink på Pizzeria Le Sorelle Bandiera. I vil modtage billetter og information omkring den inkluderede udflugt og pizza ved ankomst på hotellet

Sted

Hotellet er beliggende i centrum af Napoli, kun 7 minutters gang fra Piazza Nazionale. Naples International Airport (NAP) er 5 kilometer væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice