Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Dansk cykelferie og landlig idyl på Sonnerupgaard Gods

 • Miniferie
 • Hvalsø
Pris fra kr. 1.999,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på cykelferie i dejlige Danmark: Tilbring 4 dage på Sonnerupgaard Gods inkl. cykelleje, morgenmad og grillpakke

Oplev Danmark når det er allerdejligst. Lyt til fuglenes kvidren, nyd af de søde jordbær og tag på cykelture langs de gyldne rapsmarker. Tag dine kære i hånden og drag mod årets sommerferie, som skal foregå på cyklen. I bor på Sonnerupgård Gods, hvorfra I kan bruge 4 dage på at udforske den smukke natur, hyggelige byer og spændende historie i nærområdet. Trænger I til afslapning efter nogle spændende timer på cyklen, kan I slå jer ned med en softice, mens I nyder udsigten over det danske landskab og ikke mindst den lune sommersol. Det er indbegrebet af dansk sommer!

Inklusive
 • 3 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse eller familieværelse (maks. 4 personer) på Sonnerupgaard Gods
 • Morgenmad
 • 2 dages cykelleje
 • 1x grillpakke
 • 1 detaljeret kort over cykelruter og aktiviteter i området
 • Transport til Hvalsø Station tur-retur
Oplev Danmark fra cyklen

Med sin placering i smukke omgivelser fungerer Sonnerupgaard Gods som den perfekte base for jeres cykelferie. Her hersker stilheden og lader jer slappe af efter en lang dag med udforskning af området. Hop på cyklen og sæt kursen mod Roskilde, hvor I kan opleve byens lange historie på Vikingeskibsmuseet og i Roskilde Domkirke. Byen har en smuk beliggenhed ved Roskilde Fjord, og under jeres tur vil I netop cykle langs den smukke fjordbred. Ønsker I at opleve historiens vingesus, skal I sætte kursen mod Sanglandet i Lejre, hvor I kan udforske Danmarks historie mere end 13.000 år tilbage i tiden. Trænger I til lidt udfordring, kan I slå et smut for Bidstrup Skov nær Roskilde, hvor I vil finde Sjællands måske sværeste mountainbike ruter – De Hvide Spor. Her kan I slå jer løs i de skarpe sving og stejle stigninger, som vil være en udfordring for nye såvel som erfarne mountainbikere.

Sonnerupgård Gods

 • Hotel
 • Hvalsø, Danmark
Sonnerupgaard Gods front

Sonnerupgård Gods ligger i fredelige omgivelser, hvor I kan nyde en tur i den omkringliggende park eller længere spadsereture i skovene, der ligger rundt om godset. Sonnerupgård Gods har 65 værelser, som er indrettet forskelligt i farver, stil og interiør. Der er f.eks. det franske værelse, det romantiske værelse, herreværelset, stuepigeværelset og den nye brudesuite. Fra værelserne er der udsigt til park, skov og mark, hvilket er med til at gøre jeres cykelferie på Sonnerupgård Gods helt unik. 1,5 kilometer fra godset finder I en restaurant og pizzarier, mens der i nærheden af godset er indkøbsmuligheder til aftensmaden.

 • +-2
Læs mere
Sonnerupgaard Gods dobbelt

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet med enten 1½ mandssenge, to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Dobbeltværelserne er med eget bad, toilet på gangen og er indrettet i hyggelig og hjemlig stil, der gør at I føler jer velkomne, når I træder ind i værelset.

Sonnerupgaard Gods familie

Familieværelse

4 voksne per værelse

Familieværelserne er indrettet med fordelingsentré, hvori der er indgang til henholdsvis privat bad og toilet, soveværelse og opholdsstue, som er indrettet med en sovesofa.

Sonnerupgaard Gods enkelt

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

De fleste enkeltværelser er indrettet uden bad, som i stedet for findes på gangen. To af enkeltværelserne er beliggende i kavalerfløjen, den tidligere forpagterbolig, hvor I vågner op til parkens idyl.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Frokostpakke (kan tilkøbes på hotellet for 100 DKK per person)
 • 1 ekstra dags cykelleje (kan tilkøbes på hotellet for 250 DKK per person)
 • Opgradering til elektrisk cykel eller mountainbike (kan tilkøbes på hotellet for 400 DKK per person)
 • 1 ekstra grillpakke (kan tilkøbes på hotellet for 350 DKK per person)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Sonnerupgaard Gods. Du indgår derfor direkte aftale med Sonnerupgaard Gods. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Familieværelse: Maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder kun i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne i familieværelset:
Børn i alderen 0-12 år: Får en rabat på 400 DKK

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Godset er beliggende med kort afstand til Hvalsø St. og cirka 40 kilometer fra København. Fra Århus er der cirka 260 kilomenter til godset. 1,5 kilometer fra godset finder I en restaurant og pizzarier, mens der i nærheden af godset er indkøbsmuligheder til aftensmaden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice