Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* wellness i det vestlige Tyskland

 • Wellness
 • 2 overnatninger
 • Osnabrück
kr. 1.459,- -46%
Pris fra kr. 789,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Wellnessophold i det nordvestlige Tyskland: Tilbring 3 dage på 4-stjernet hotel med morgenmad, massage og mere til!

Den ideelle afkoblingsferie findes i kombinationen af malerisk natur, massage og velgørende wellness. Alt dette får I på denne skønne miniferie til Osnabrück i det nordvestlige Tyskland. I er indlogeret i 3 dage på advena Hotel Hohenzollern City Spa, hvor dagsordnen står på selvforkælelse og rolige omgivelser. Får I lyst til at udforske området, kan I besøge den gamle bydel i Osnabrück, som ikke kun er en fryd for øjet, men byder på kultur og hyggelige spisesteder. Nyd en tur i wellnesscentret og jeres inkluderede massage efter en dag på cykel eller i vandrestøvlerne efterfulgt af middag i hotelrestauranten. Dét er 4-stjernet selvforkælelse!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på advena Hotel Hohenzollern City Spa****
 • Daglig morgenbuffet
 • 1x 15 minutters rygmassage
 • 1x flammkuchen per person i hotelbistroen
 • 10% rabat på mad og drikke i hotelrestauranten
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde
 • Gratis lån af badehåndklæder, badekåbe- og tøfler
Osnabrück, Niedersachsen

Osnabrück skiller sig ud fra resten af Tyskland med sit charmerende og varierede panorama, der strækker sig fra bakkerne i Wiehengebirge og Teutoburgerskoven til et unikt hedelandskab. Glæd jer til at udforske regiobens kulturelle højdepunkter, såsom Osnabrücks historiske gamle bydel, rådhuset, Felix Nussbaum Haus og Erich Maria Remarque-centret. I kan cykle eller vandre i den indbydende naturpark Nördlicher Teutoburger Wald und Wiehengebirge. Osnabrück er særligt populær grundet disse velstrukturerede cykelruter, som tillader turister i alle aldre at komme helt tæt på den nordvesttyske flora og fauna.

advena Hotel Hohenzollern City Spa

 • Hotel
 • Osnabrück, Tyskland
advena Hotel Hohenzollern City Spa

Velkommen til det lækre 4-stjernede advena Hotel Hohenzollern City Spa. Hotellet byder på et 1.200 m² stort wellnessområde, hvor I især skal glæde jer til at dyppe jer i poolen efter en tur i saunen, hvorefter I kan skylle klorvandet af kroppen under den himmelske vandfaldsbruser. Har I lyst til at tilkøbe wellnessbehandlinger, kan I kontakte vores kundeservice ved booking og forespørge dette. Om morgenen servereres der morgenbuffet i restauranten. Har I lyst til at prøve aftenmenuen, kan I købe tyske og internationale retter, som I kan nyde på den udendørs terrasse, hvis vejret er til det.

 • +8
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

De komfortable værelser er cirka 17 m² i størrelsen. Alle værelser har fladskærms-TV med satellitkanaler, telefon, radio,
skrivebord samt eget badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl. I værelset er der desuden minibar og lydisolerede vinduer for en god nats søvn.

Couple

Stort dobbeltværelse

De komfortable værelser er cirka 19 m² i størrelsen. Alle værelser har fladskærms-TV med satellitkanaler, telefon, radio,
skrivebord samt eget badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl. I værelset er der desuden minibar og lydisolerede vinduer for en god nats søvn.

Vi anbefaler

Glæd jer til at udforske Osnabrücks omgivelser:

 • Gå- og cykelture i natur- og geopark TERRA.vita, som byen ligger i, er et absolut must, for her er der skov, søer og uberørt natur så langt øjet rækker — og længere endnu.
 • Her finder I 2800 km vandreruter, 4000 km cykelstier og adskillige naturfund og geologiske formationer med intet mindre end 300 millioner år på bagen.
 • I kan besøge museer med udstillinger fra forskellige tidsperioder, og en gåtur i naturen vil også fortælle jer spændende historier om områdets fortid.
 • Osnabrück er den eneste tyske by, der kan prale af bogstaveligt talt at ligge i en nationalpark, og I kan godt glæde jer til at opleve den.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Wellnessbehandlinger

Det er muligt at tilkøbe wellnessbehandlinger hos hotellet. OBS: Behandling skal bookes på forhånd. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr for 25 € per dyr per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering koster 8 € per bil per dag (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det 4-stjernede advena Hotel Hohenzollern ligger i Osnabrück i det nordvestlige Tyskland. Der er cirka 180 km til Düsseldorf og knap 250 km til Hamborg fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice