• Med indkvartering

Kulturel miniferie i historiske Lübeck

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Lübeck
10 Anmeldelser
kr. 811,- -51%
Pris fra kr. 399,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 64 gange

Tilbring 2, 3 eller 4 dage på hotel ibis Lübeck City i smukke, historiske omgivelser inkl. morgenmad, velkomstdrink og adgang til Europäisches Hansemuseum

Hvad siger I til en ferie fyldt med kultur, kvalitetstid og frisk havluft? Så tag med til den gamle hansestad Lübeck, som byder på kulturoplevelser i topklasse. Byen har en århundrederlang historie bag sig, og her kan I opleve alt fra gotiske kirker og middelalderhuse til moderne kunst og livlige barer. I har adgang til det spændende Hansemuseum, som har en flot udstilling om hansestædernes historie, og bagefter er der rig mulighed for at nyde en kop kaffe ved flodbredden. Denne rejse til Lübeck lader jer træde ind i en tidsalder, der gemmer på fortidens skatte!

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbelt- eller enkeltværelse på ibis Lübeck City***
 • Morgenmad
 • Adgang til det Europäisches Hansemuseum
 • Velkomstdrink
Hansestaden Lübeck

Bag de stærke bymure og den enorme byport, Holstentor, finder I kulturstaden Lübeck. Hansestaden ved Nordsøen emmer stadig af middelalderlig charme. Lübecks gamle bymidte er optaget på UNESCO's verdensarvliste og byder på et væld af spændende seværdigheder, hyggelige caféer og gotiske kirker, og byder en masse gode kulturoplevelser – se det firmastede Passat-skib (som nu er et museum), lær hvordan man laver den kendte Niederegger marcipan, eller tag en slentretur gennem det historiske museumskvarter St. Annen. Har I lyst til at trække lidt frisk havluft, kan I tage en rundfart i Lübeck-bugten på Nordsøen.

ibis Lübeck City

 • Hotel
 • Lübeck, Tyskland
Hotel

Jeres hotel Ibis Lübeck City er centralt beliggende i Lübeck i gåafstand til hovedbanegården. Her kan I glæde jer til et dejligt og komfortabelt ophold. Om morgenen står I op til en morgenbuffet, og det historiske centrum af Lübeck, med den berømte Holstentor, kan nemt nås på en gåtur.

 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets 85 værelser, hvor I kan se frem til ekstra høj sovekomfort med de særlige sweet-madrasser. Derudover har alle værelser klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis WiFi. Det private badeværelse har brusebad, toilet og hårtørrer.

Hotel

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er udstyret med alle de samme faciliteter som dobbeltværelset, og I har klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis WiFi. Det private badeværelse har brusebad, toilet og hårtørrer.

Europäisches Hansemuseum

Fordyb jer i middelalderens fascinerende handelsverden og lær om, hvordan hansestædernes handelsmagt svulmede og falmede. Museet lader jer følge hansestædernes betydning gennem næsten et halvt årtusinde, og I vil forlade museet med ny viden om, hvordan datidens købmænd forhandlede gunstige aftaler — ej at forglemme fortællinger om pirateri, boykotning, krige og meget mere!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ibis Luebeck City. Du indgår derfor direkte aftale med ibis Luebeck City. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år)
Enkeltværelse: 1 voksen og 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Gratis, hvis de sover i forældrenes seng
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at at tilkøbe en ekstraseng i dobbeltværelset

Enkeltpersonstillæg

Det er muligt at booke enkeltværelser

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr for 8 € per dyr per nat (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering udenfor hotellet

Det er muligt at parkere i hotellets parkeringskælder for 6 € per bil per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Entré til Europäisches Hansemuseum

I modtager jeres billetter til museet på hotellet mod fremvisning af jeres ordrebekræftelse

Bemærk: Billetter til børn i alderen 6-16 år er ikke inkluderet i prisen, og kan købes på hotellet for 7,50 € per styk

Sted

Nær den maleriske gamle bydel i Hansestaden Lübeck ligger det moderne hotel ibis Lübeck City. Togstationen i Lübeck kan nås inden for 800 meter, og hotellet har også let adgang til motorvej A1. Der er omkring 7 km fra hotellet til wellness-cenntret Holstein Therme.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice