Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Udforsk italienske Cinque Terre i lejebil inkl. fly

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Sarzana
Pris fra kr. 2.889,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv til smukke Ligurien i Italien: 7 overnatninger på Aparthotel Al Borgo inkl. fly tur-retur fra København eller Billund, lejebil, dagsbillet til Cinque Terre Nationalpark, vinsmagning samt daglig morgenmad

Cinque Terre er uden tvivl et af de smukkeste områder i Italien. Med sine unikke, rå klippesider og naturskønne omgivelser er det et yderst charmerende sted at besøge. I flyver til Pisa eller Milano fra København eller Billund, hvor der venter jer en lejebil. Herfra ligger vejene åbne for jer, og eventyrene venter! Fra jeres hotel kan I køre til steder som Pisa, Firenze og Toscana på 1-2 timer, og I kan nyde den smukke tur undervejs, for det er kun jer, der bestemmer tempoet. Der er selvfølgelig også en vinsmagning inkluderet i Cinque Terre, for det er ikke en rigtig ferie i Italien, før man har smagt de lokale vine!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 barn 0-6 år) på Aparthotel Al Borgo
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Pisa eller Milano
 • Lejebil (Volkswagen Polo eller tilsvarende)
 • Morgenmad
 • 1x entré til Cinque Terre Nationalpark inkl. dagsbillet til tog
 • Vinsmagning i Manarola
 • Håndbagage
Cinque Terre i Ligurien

Ligurien er måske en af de skønneste regioner i Italien. Her klynger farverige kystbyer sig til de forrevne klipper over havet, længere inde i landet ligger maleriske landsbyer blandt blomstrende enge. Det liguriske køkken er også noget for sig – friske fisk og skaldyr fra havet, fyldige rødvine, ovnbagt focaccia og hjemmelavet pasta med pesto så god, at englene synger! Fyld dagene op med lange gåture i de romantiske omgivelser, afslapning på de gyldne strande og besøg til Cinque Terres formidable byer. Det er et sandt livsnyders paradis!

Residenza Al Borgo

 • Apartment
 • Sarzana, Italien
Entree

Residenza Al Borgo ligger i byen Sarzana, godt en halv times kørsel fra Cinque Terre og nationalparken. Der er ca. 900 meter til Sarzana Station, hvorfra I også kan vælge at tage toget til Cinque Terre Nationalpark og de fem landsbyer. Hotellet var tidligere en oliemølle, som nu er blevet ombygget til et charmerende hotel. I kan se frem til at stå op til en morgenbuffet hver morgen, og har I lyst til en cykeltur under den italienske sol, kan I mod betaling leje cykler på hotellet.

 • +2
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er udstyret med aircondition, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer og brusebad eller badekar.

På opdagelse i Cinque Terre

 • Nationalparken Cinque Terre er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste og består af 5 landsbyer, der er bygget på stejle klipper langs kysten i Ligurien. Næsten ligegyldigt hvor man står, er udsigten fantastisk, og I kan gå på opdagelse blandt de pastelfarvede huse med et flot panorama over havet og de forrevne klipper. Der findes også masser af gode restauranter og isbarer, der kan gøre oplevelsen endnu mere særlig.
 • Jeres dagsbillet til Cinque Terre Nationalpark giver jer fri transport i hele parken samt entré til alle 5 landsbyer.
 • Selvfølgelig skal I også smage på de regionale dråber, hvilket I får lejlighed til med en vinsmagning i Manarola, som ligger omtrent 36 km fra jeres hotel.
 • Ca. 55 km fra jeres hotel finder I byen Monterosso i Cinque Terre. Har I ikke travlt, og er vejret med jer, så tag et stop på stranden, der er kendt som værende den bedste i området.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn på 0-6 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på ca. 179 DKK per nat for hotelopholdet samt den fulde pris for lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-12 år: 40% rabat på hotelophold
Personer fra 13: 10% rabat på hotelophold

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Residenza Al Borgo ligger i byen Sarzana i Ligurien, ca. 57 km fra Pisa Lufthavn og ca. 280 km fra Milano Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice