Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tag familien med til dejlige Rømø

 • Miniferie
 • Rømø
26 Anmeldelser
kr. 1.790,- -40%
Pris fra kr. 1.079,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Skøn familieferie på Rømø: Tilbring 3, 4, 5 eller 8 dage i egen familielejlighed eller hytte på Hotel Kommandørgården med adgang til pool

Trænger I til et afbræk fra den travle hverdag og nærhed med familien? Så tag nogle afslappende dage på Rømø, der ligger midt i Vadehavet i Sønderjylland. Her tilbringer I 3, 4, 5 eller 8 dage i egen hytte eller familielejlighed, hvorfra I kan tage på opdagelse i den livlige og ikke mindst smukke nationalpark. Prisen er per feriebolig!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 7 overnatninger i familielejlighed (maks. 4 voksne og 2 børn) eller hytte (maks. 4 voksne og 2 børn) på Hotel Kommandørgården
 • Fri adgang til hotellets pools
 • Adgang til Rømø Play and Horse Park
 • Vand og varme
 • El i familielejlighederne
Oplev Rømø

Hotel Kommandørgården ligger på smukke Rømø midt i Vadehavet og byder på alverdens afslapnings- og naturoplevelser for hele familien. På den 10 km lange strækning over dæmningen, som forbinder Rømø til fastlandet, kan I nyde et unikt syn over Vadehavet, hvor der året rundt går hundredevis af får og græsser på skråningerne. Når I ankommer til Rømø, vil det føles som en helt anden verden, hvor omgivelserne især er domineret af klitter og åbne vidder. På øens nordlige side finder I området Lakolk, som huser de fleste af øens shoppingmuligheder og caféer, og hvor der er en nedkørsel til den nordlige del af Rømøs strand. På øens sydside ligger Havneby, hvor I finder indkøbsmuligheder og færgeterminalen, hvorfra Sylt-færgen afgår, samt den mindre befolkede Sønderstrand.

Hotel Kommandørgården

 • Hotel
 • Rømø, Danmark
Hotel Kommandørgården, pool

Hotel Kommandørgården ligger på skønne Rømø, ud for den sønderjyske kyst. Her finder I en af Nordeuropas bredeste sandstrande omgivet af kridhvide klitter og smukke plantager. Hotellet ligger kun 200 meter fra havet og har egen restaurant med et stort udvalg af spændende retter baseret på lokale råvarer. Der er fri adgang til stedets swimmingpool og dampbad, og vil I forkæle jer selv lidt ekstra, er der rig mulighed for at tilkøbe adgang til bl.a. aromaoliebad og finsk sauna. I kan også bestille diverse skønhedsbehandlinger og massager.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Family apartment

Familielejlighed (45 m²)

4 voksne per lejlighed

Denne familielejlighed med plads til 4 voksne og 2 børn er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng, et børneafluk med køjeseng samt en stue med sovesofa. Lejligheden har køkken med komfur, ovn og kaffe/te-faciliteter. Derudover er der privat badeværelse med bruser.

Rum, Hotel Kommandørgården

Hytte

4 voksne per hytte

Denne hytte har plads til 4 voksne og 2 børn og er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng, stue med sovesofa og en hems med sovesofa, hvor ungerne vil elske at sove. Nogle hytter har en balkon med udgang fra hemsen, mens balkonen ved 2 af hytterne er ombygget til et ekstra soverum. Hvis denne type hytte ønskes, SKAL dette bekræftes med vores kundeservice, inden bookingen foretages.

Hytten har privat badeværelse med brus, badekar og toilet. Derudover er der TV og brændeovn samt åbent køkken med 4 kogeplader, ovn, elkoger og kaffe- og tefaciliteter. Udendørs er der en 7,5 m² stor overdækket terrasse, der vender mod øst samt en sydvestvendt terrasse på 15 m².

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • El i hytterne
 • Sengelinned og håndklæder (kan lejes på hotellet for 120 DKK per sæt)
 • Slutrengøring: 495 DKK (I aftaler med hotellet, om I ønsker at klare slutrengøringen selv)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Kommandørgården. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Kommandørgården. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per feriebolig

Kapacitet

Både familielejlighederne og hytterne har en kapacitet på maks. 4 voksne og 2 børn

Tilgængelighed

Hotellet råder over ferieboliger egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 195 DKK per kæledyr per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i ferieboligen og på hotellets fællesområder

Sengelinned m.m.

I skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, viskestykker og rengøringsartikler

Flere ferieboliger

I bookingprocessen er det muligt at booke flere ferieboliger ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Parkering

Gratis parkering foran hotellet, dog kun i begrænset antal

Info om pools

Hotel Kommandørgården har rådighed over en indendørs samt en udendørs pool. Den indendørs pool er åben hele året rundt kl. 07.00-20.00. Den udendørs pool er åben i juli og august kl 07.00-21.00. I dårligt vejr er den udendørs pool lukket.

Sted

Rømø ligger i Vesterhavet ud for den sønderjyske kyst. Øen er forbundet med Jylland via en 10 km lang dæmning, hvilket gør køreturen til Rømø til en helt speciel oplevelse i sig selv. Til hotellet er der ca. 200 km fra Aarhus og ca. 320 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice