Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Nyd livet på rundrejse i Italien: Ischia & Napoli

 • Rundrejse
 • 7 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 5.009,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på rundrejse i vidunderlige Italien: 7, 9 eller 14 overnatninger på øen Ischia og i Napoli inkl. morgenmad på begge hoteller samt middag og wellness på hotellet i Ischia og fly tur-retur fra København

Glæd jer til en ferie under italienske himmelstrøg. I bor 7, 9 eller 14 overnatninger på øen Ischia og i Napoli, hvilket giver jer rig mulighed for at opleve masser af Italiensk stemning og ægte livsnyderi. På Ischia kan I sætte hverdagen på pause og nyde solens stråler på stranden, I kan besøge det spændende middelalderslot Aragonese og prøve alverdens fisk og skaldyrsretter, der er øens specialitet. I Napoli kan I smage Italiens bedste pizza og gå på opdagelse i byens interessante og imponerende arkitektur. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til at besøge skønne Italien!

Inklusive
 • Rundrejse med 7, 9 eller 14 overnatninger:
 • 5, 7 eller 11 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Carlo Magno**** på Ischia inkl. halvpension, adgang til swimmingpool (åben ca. fra marts-oktober, afhængigt af vejret), wellness og fitness samt 1x pianobar-aften
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel JFK*** i Napoli inkl. morgenmad
 • Fly tur-retur (Ryanair)
 • Al transport på rundrejsen
 • 10 kg håndbagage
Tilvalg
 • 15 kg indchecket bagage fra København
 1. Dag 1 - 5: Nyd livet på øen Ischia

  Den lille ø Ischia ved Napolis kyst er den største i Napoli-bugten. Øen er verdens eneste ø med termalvand, som efter sigende skulle give et langt og sundt liv - samt gøre kvinderne her ekstra smukke. Øen er grøn, frodig og sprudler af skøn italiensk stemning med smukke haver og parker, vinmarker i terrasser op ad bjergsiderne og idylliske små landsbyer. Her finder I nogle af Napolis dejligste strande, så der er rig mulighed for at hoppe i bølgerne eller slappe af på det varme sand. Ischia er kendt for sit lækre køkken, der især inkluderer de friske specialiteter fra havet — men øen er også berømt for at servere en særlig god kanin-ret og for sin lakridssmagende likør lavet på rucolablade.
  Det mest imponerende historiske monument på Ischia er middelalderslottet Argonese. Slottet ligger på en lille ø udenfor Ischia og er forbundet til hovedøen via en bro. På den lille gåtur over broen får I en fantastisk udsigt til Argonese. I kan gå på opdagelse i slottets historie, der daterer helt tilbage til 474 f.Kr., og den fortæller om en fortid med romere og pirater.
  Næste stop på turen er Napoli, og I kan godt glæde jer!

  Piscine

  Hotel Carlo Magno

  38 Anmeldelser
  • Hotel
  • Forio, Italien
  Piscine

  I bor på det 4-stjernede Hotel Carlo Magno, der ligger i dejlige grønne omgivelser i Epomeo. Hotellet er indrettet med reception, bar, restaurant og en pianobar. Fra hotellets terrasse kan I nyde den fantastiske udsigt over øen og havet eller I kan slappe af ved den udendørs swimmingpool (åben ca. fra marts-oktober, afhængigt af vejret) med termalvand og hydromassage eller tage et smut forbi fitnessrummet.
  I bor på et dobbeltværelse, der er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset telefon, TV, værdiboks og aircondition.

  Læs mere
  • +5
 2. Dag 6 & 7: Gå på opdagelse i Napoli

  Napoli er den 3. største by i Italien og samtidig en af de ældste og mest spændende byer. Napolis historiske centrum er i dag på UNESCOs verdensarvsliste, og I vil hurtigt opdage hvorfor, når I går på opdagelse i de imponerende kirker, slotte, paladser og parker. Napoli er også kendt for sin vidunderlige madkultur, og den vulkanske jord i området sørger for, at afgrøderne her bliver ekstra lækre. Det siges at italiens bedste pizza, pasta og tilmed kaffe kan nydes netop her, så I kan roligt finde appetitten frem, inden I dykker ned i det italienske køkken på en af Napolis mange caféer og restauranter.
  Det er bestemt også værd at slå et smut forbi Pompeii - og det er en god idé at tage på en guidet tur. Det, der engang var en storslået romerby, som blev dækket af aske, da vulkanen Vesuv gik i udbrud. Pompeii fortæller, med sine mange spændende konstruktioner, statuer og freskoer, en utrolig historie om en tid, der i høj grad har sat sit præg på det moderne samfund, vi kender i dag.

  chambre double

  Hotel JFK

  • Hotel
  • Napoli, Italien
  chambre double

  I bor på Hotel JFK i Napoli, som ligger ca. 500 meter fra metroen og ca. 1,5 km fra San Paolo Stadion. Hotellet er indrettet med en reception og en morgenmadsrestaurant.
  I bor på et dobbeltværelse, der er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV, minibar (mod betaling), telefon, værdiboks og aircondition.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Turistskat i Ischia: 2 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellernes fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Naples International Airport
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 20 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport

Transporten inkluderer kørsel mellem lufthavnen i Napoli og hotellet på Ischia (inkl. færge), transport fra Ischia til hotellet i Napoli (inkl. færge) samt transport fra hotellet i Napoli til lufthavnen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice