Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Caribisk ferieparadis på 4* hotel

 • Solferie
 • 8 eller 11 overnatninger
 • Willemstad
Pris fra kr. 9.729,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede ACOYA Curacao Resort Villas & Spa i Caribien inkl. morgenmad, transport og fly tur-retur

Palmer der svajer i vinden, klart turkisblåt hav og hvide sandstrande — Curaçao, ved Venezuelas kyst, er et sandt caribisk ø-paradis. Her kan I sætte hverdagen på pause og lade batterierne op med masser af forkælelse for krop og sjæl. I tilbringer 7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede ACOYA Curacao Resort Villas & Spa, hvor I kan slappe af ved swimmingpoolen og drikke iskolde drink i baren. Inkluderet på denne rejse er også 30 minutters introduktion til dykning. I kan udforske øens fantastiske stande, besøge hovedstaden Willemstad og gå på opdagelse i Curaçaos lækre køkken. Så find jeres indre livsnydere og eventyrere frem, pak kufferten og glæd jer til masser af tropisk stemning i Curaçao!

Inklusive
 • ACOYA Curacao Resort Villas & Spa: 7 eller 10 overnatninger
 • Morgenmad (det er muligt at tilvælge all-inclusive i bookingprocessen)
 • Fly fra København, Hamborg til Willemstad tur-retur
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • 30 minutters introduktion til dykning
 • Velkomstdrink
 • Daglig busservice til Mambo beach (1,5 km væk), centrum af Willemstad og Vreugdenhill supermarked
 • Adgang til Madero Ocean Club + strandstole
 • Byvandring i Willemstad
 • Acoya Curacao Resort - Gavekort
 • OBS: Der kan forekomme en overnatning på flyet på ud- og/eller hjemrejsen
På opdagelse i Curaçao

Find solcremen og badetøjet frem - ferieparadiset Curaçao venter på jer! Curaçao forbindes oftest med den blå drink - men faktisk er det en selvstændig ø-stat udenfor Venezuelas kyst, der stadig er en del af Kongeriget Nederlandene. Curaçao byder på en farverig og spændene kulturhistorie — og I vil hurtigt opdage den helt specielle stemning her. Øens sprog, madkultur og fantastiske arkitektur fortæller historier om relationerne til Holland. Dette ses tydeligt i hovedstaden Willemstad, der byder på en forfriskende blanding mellem caribisk charme og bygningsværker fra kolonitiden, og byens originalitet anerkendes i dag på UNESCO's verdensarvsliste.
Curaçao er den perfekte destination både for de eventyrlystne, livsnydere og naturelskere. I kan udforske det smukke og varierede landskab eller hoppe en tur i de turkisblå bølger på en af øens 34 strande. Der er også gode muligheder for at dykke omkring øen, og opleve alverdens dyr og planter under havets overflade. Glæd jer til en skøn frie i Curaçao!

ACOYA Curacao Resort Villas & Spa****

 • Hotel
 • Willemstad, Curaçao
Resort

Det 4-stjernede Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa ligger i skønne omgivelser både tæt ved stranden og øens hovedstad Willemstad. Hotellets rolige atmosfære danner de perfekte rammer for en dejlig ferie. I kan slappe af ved swimmingpoolen og endda blive forkælet med massage i hotellets Lotus Spa and Wellness Centre.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Deluxe kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse med terrasse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelse aircondition, TV, værdiboks, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og elkedel.

Villa

4-personerslejlighed

4 voksne per villa

Denne 4-personerslejlighed har egen terrasse med udsigt til haven. Værelset har 2 dobbeltsenge samt to badeværelser med hårtørrer. Derudover har lejligheden et fuldt udstyret køkken, en stue med TV, aircondition samt en værdiboks.

All-inclusive

I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe all-inclusive, som består af:

 • Drikkevarer: Vand, læskedrikke, lokale øl og vine samt cocktails med lokal spiritus, som kan bestilles i hotellets barer. I minibaren på værelserne er der læskedrikke, vand, juice og lokale øl uden beregning.
 • Mad: I hotellets buffet-restaurant får I serveret morgenmad, frokost og aftensmad. I løbet af ugen vil der være temaaftener i buffet-restauranten. I kan også vælge at spise aftensmaden i hotellets italienske restaurant La Lagoon Trattoria eller i hotellets Steak House restaurant Lake Side Grill. I løbet af dagen vil det også være muligt at bestille forskellige snacks fra hotellets snackbar eller kaffe og te fra kaffebaren.
 • Andet: Med all-inclusive er der også adgang til fitnessrummet, flere aktiviteter for børn og voksne i løbet af dagen og aftenen og brug af liggestole på Madero Beach Club.
Acoya Curacao Resort - Gavekort

Inkluderer Byvandring til Willemstad og omegn for bookninger mellem 25. marts - 8. april (udflugt foregår tirsdag og torsdag - I bestemmer selv jeres foretrukne dag ved ankomst til resortet.

Resort rabatkuponer for 1000 USD per. Værelse per. Ophold. Kuponerne kan bruges til spa-behandlinger, værelsesopgradering, middag, udlejningsbil, udflugter og mere under jeres ophold. Det er ikke muligt at bruge alle kuponer på samme service. Her er nogle eksempler:
Spa - op til 200 USD (maks. En kupon per. Behandling)
Romantisk middag - op til 50 USD per par (en middag per ophold)
Biludlejning - op til 100 USD (max 50 USD for lejebil 4-7 dage)
Udflugter - op til 50 USD (en kupon på 25 USD per. Person)
Opgradering af værelser - op til 200 USD (afhængig af tilgængelighed)

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum: 350 USD (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-1 år
4-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 4 voksne + 1 barn 0-1 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
En 3. og 4. person bor gratis på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser/lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Curaçao kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og hepatitis. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Curaçao visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Valuta

Valutaen i Curaçao er Netherlands Antillean guilder

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomst i Curaçao Lufthavn vil en chauffør vente på jer med et skilt fra ACOYA Resort

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

ACOYA Curacao Resort Villas & Spa ligger blot 1,5 km fra stranden Mambo Beach og omkring 5 km fra øens største by Willemstad.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice