• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Caribisk ferieparadis & 4* hotel på øen Curaçao

Solferie 8 eller 11 overnatninger Willemstad

per person fra kr. 9.849,-
baseret på 2 personer

7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa i Caribien inkl. morgenmad, transport og fly tur-retur fra København

Palmer der svajer i vinden, klart turkisblåt hav og hvide sandstrande — Curaçao, ved Venezuelas kyst, er et sandt caribisk ø-paradis. Her kan I sætte hverdagen på pause og lade batterierne op med masser af forkælelse for krop og sjæl. I tilbringer 7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa, hvor I kan slappe af ved swimmingpoolen og drikke iskolde drink i baren. Inkluderet på denne rejse er også 30 minutters introduktion til dykning. I kan udforske øens fantastiske stande, besøge hovedstaden Willemstad og gå på opdagelse i Curaçaos lækre køkken. Så find jeres indre livsnydere og eventyrere frem, pak kufferten og glæd jer til masser af tropisk stemning i Curaçao!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse eller 4-personerslejlighed på Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa****
 • Morgenmad (det er muligt at tilvælge halvpension i bookingprocessen)
 • Velkomstdrink
 • Adgang til swimmingpool
 • 30 minutters introduktion til dykning
 • Daglig busservice til Mambo beach (1,5 km væk), centrum af Willemstad og Vreugdenhill supermarked
 • Adgang til Madero Ocean Club inkl. strandstole
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Fly tur-retur
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
På opdagelse i Curaçao

Find solcremen og badetøjet frem - ferieparadiset Curaçao venter på jer! Curaçao forbindes oftest med den blå drink - men faktisk er det en selvstændig ø-stat udenfor Venezuelas kyst, der stadig er en del af Kongeriget Nederlandene. Curaçao byder på en farverig og spændene kulturhistorie — og I vil hurtigt opdage den helt specielle stemning her. Øens sprog, madkultur og fantastiske arkitektur fortæller historier om relationerne til Holland. Dette ses tydeligt i hovedstaden Willemstad, der byder på en forfriskende blanding mellem caribisk charme og bygningsværker fra kolonitiden, og byens originalitet anerkendes i dag på UNESCO's verdensarvsliste.
Curaçao er den perfekte destination både for de eventyrlystne, livsnydere og naturelskere. I kan udforske det smukke og varierede landskab eller hoppe en tur i de turkisblå bølger på en af øens 34 strande. Der er også gode muligheder for at dykke omkring øen, og opleve alverdens dyr og planter under havets overflade. Glæd jer til en skøn frie i Curaçao!

Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa

Hotel Willemstad, Curaçao
Resort

Det 4-stjernede Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa ligger i skønne omgivelser både tæt ved stranden og øens hovedstad Willemstad. Hotellets rolige atmosfære danner de perfekte rammer for en dejlig ferie. I kan slappe af ved swimmingpoolen og endda blive forkælet med massage i hotellets Lotus Spa and Wellness Centre (OBS: fra 31. oktober 2017).

Læs mere
Deluxe kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse med terrasse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelse aircondition, TV, værdiboks, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og elkedel.

Villa

4-personerslejlighed

4 voksne per villa

Denne 4-personerslejlighed har egen terrasse med udsigt til haven. Værelset har 2 dobbeltsenge samt to badeværelser med hårtørrer. Derudover har lejligheden et fuldt udstyret køkken, en stue med TV, aircondition samt en værdiboks.

Vejret i Curaçao

Laveste og højeste temperaturer i Curaçao:

Januar: 24°C - 29°C
Februar: 23°C - 29°C
Marts: 24°C - 30°C
April: 24°C - 30°C
Maj: 26°C - 31°C
Juni: 26°C - 31°C
Juli: 25°C - 32°C
August: 26°C 32°C
September: 26°C - 32°C
Oktober: 26°C - 31°C
November: 25°C - 30°C
December: 24°C - 29°C

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Det er muligt at tilvælge halvpension i bookingprocessen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-1 år
4-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 4 voksne + 1 barn 0-1 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
En 3. og 4. person bor gratis på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser/lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Det er i bookingprocessen muligt at tilkøbe halvpension. Halvpension består af morgenmadsbuffet og 3-retters middag varierende retter bestående af kød, fisk og vegetarretter

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Curaçao kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og hepatitis. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Curaçao visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Valuta

Valutaen i Curaçao er Netherlands Antillean guilder

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomst i Curaçao Lufthavn vil en chauffør vente på jer med et skilt fra ACOYA Resort

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger blot 1,5 km fra stranden Mambo Beach og omkring 5 km fra øens største by Willemstad.