Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Suveræn rundrejse i Senegal med fly, transport og udflugter

 • Rundrejse
 • 8 eller 11 overnatninger
 • Senegal
Pris fra kr. 15.829,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom med på en utrolig rundrejse i Senegal! Tilbring 7 eller 10 overnatninger på 4 forskellige hoteller og spændende udflugter til landets vigtigste seværdigheder inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg

Rød jord, eksotiske træer, der snor sig ind i hinanden, duften af sol, varme og krydderier beskriver Senegal, Vestafrikas kystperle. Senegal er et farverigt land, der byder på lækre sandstrande, en varm, imødekommende lokalbefolkning, et særligt smagfuldt køkken og ikke mindst en gribende historie, der fortæller om fransk kolonialisme og senegalesisk multietnicitet. I flyver til den pulserende hovedstad Dakar, hvor I påbegynder jeres rundtur. Herfra går turen videre til St. Louis, Toubacouta, Plage de Saly. I kommer til at møde de lokale, sole jer på stranden, opleve landskabet og de vigtigste seværdigheder. Ba ci kanam og à bientôt!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 eller 10 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 6-11 år):
 • 2 overnatninger på Hotel ibis*** i Dakar inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Hotel de La Residence** i St. Louis inkl. halvpension
 • 2 overnatning på hotel Keur Saloum*** i Toubacouta inkl. halvpension
 • 1 eller 4 overnatninger på Hotel Le Royam**** i Plage de Saly inkl. halvpension
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Dakar
 • Al transport på turen
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Udflugt til Gorée Island på rundrejsens 2. dag
 • Udflugt til Dakar bycentrum i Dakar på rundrejsens 2. dag
 • Udflugt til Pink Lake, saltudvindingsområde og landsbyen Peul på rundrejsens 3. dag
 • Udflugt til Djoubi National Park på rundrejsens 4. dag
 • Udflugt til St. Louis' historiske kvarter i hestevogn på rundrejsens 4. dag
 • Udflugt til Missirah skov på rundrejsens 6. dag
 • Udflugt i Pirogue-sejlbåd på rundrejsens 6. dag
 • Safari i Bandia Reservat i åben bil på rundrejsens 8. dag
 • Engelsktalende guides på udflugterne
 1. Dag 1 - 3: Velkommen til Senegal

  Efter jeres rejse fra Danmark ankommer I til Senegals hovedstad Dakar. Jeres første dag i Senegal står på check-ind på hotellet samt ren hvile efter en lang flyvetur. I tilbringer de første 2 nætter på det hyggelige Hotel ibis. Hotellet byder på pool, så I kan køle jeres varme kroppe under den stærke afrikanske sol.

  Når I vågner næste morgen på rejsens 2. dag, veludhvilede og klar til eventyr, spiser I morgenmad på hotellet, hvorefter I skal på jeres første udflugt! I bliver hentet kl. 09.00 på hotellet, hvorfra I bevæger jer mod kysten for at tage færgen til den senegalesiske Gorée Island. Øen er charmerende med sine snævre, fredelige gader med røde huse, og I vil nyde at udforske byen Bougainville, for øen har i dag på en rolig, mild atmosfære. Men der er en grum historie at spore i arkitekturen, hvor slavehandler-luksusvillaer står side om side med de kummerlige slaveboliger. Gorée Island optræder på UNESCO's verdensarvliste, da øen var et brændpunkt for slavehandel mellem Senegal og Vesten i 14-1800-tallet. I vil se historien med egne øjne under et besøg i Slavernes Hus samt på øens historiske museum. I vil desuden opleve St. Charles kirke og besøge forskellige butikker og atelierer i de smalle gader. Frokost og transport er inkluderet. Om eftermiddagen vil I vende tilbage til Dakar, hvor en guidet byvandring venter jer til de vigtigste seværdigheder såsom Kermel-markedet, Monument de la Renaissance og Palais Présidentiel.

  På rundrejsens 3. dag skal I på endnu flere spændende udflugter. I bliver hentet på hotellet kl. 09.00 om morgenen, og I ankommer efter 45 minutters kørsel ved jeres første stop, 'The Pink Lake', Retba-søen. Søen skifter farve efter sollyset pga. sit høje bakterie- og saltindhold, hvilket giver den sit berømte lyserøde-lilla vand. På vej mod rundrejsens næste stop, efter cirka 3 timers kørsel, ankommer I i St. Louis. Her vil I besøge et saltudvindingsområde og møde lokalbefolkningen i den fine landsby Peul Village. Frokost er inkluderet.

  Hotel ibis Dakar -> Hotel de la Residence 262.2 km

  couple

  Hotel ibis

  • Hotel
  • Dakar, Senegal
  couple

  Det charmerende Hotel ibis ligger lige ud til Atlanterhavet i Dakar, Senegal. I kan kigge ud på Gorée Island og på under 10 minutter kan I køre til Place de l'Indépendance. Hotellet har pool, restaurant med regionale og internationale retter og en snackbar. Værelserne har minibar, aircondition, telefon, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 4 & 5: St. Louis og Sine Saloum

  På rundrejsens 3. aften tjekker I Ind på jeres næste hotel, Hotel de la Residence, hvor I kan nyde jeres inkluderede middag og hvile jer efter en indtryksmættet dag. I vågner efter en god nats søvn på Hotel de la Residence, og når I har spist morgenmad, vil I blive hentet kl. 09.00 fra hotellet og kørt 2 timer, før I når jeres første stop: Djoudj National Park, som har verdens 3. største fuglereservat. Her skal I på fugle-safari i pirogue-båd og se på smukke eksotiske fugle såsom pelikaner, skarver, træænder, gambiske gæs, afrikanske fiskeørne samt krokodiller og slanger. I vil herefter køre mod St. Louis, hvor der venter jer en køretur i hestevogn og et besøg i byens historiske koloniale kvarter. Der er frokostpause i St. Louis, hvorefter I vender tilbage til jeres hotel og spise middag. Resten af aftenen står til fri rådighed, og I kan passende drikke en drink i aftensolen.

  Når I vågner på rundrejsens 5. dag, vil I blive hentet allerede kl. 08.00 og kørt til Sine-Saloum Delta. Efter 6 timers kørsel ankommer I til den Hellige By i Touba. Touba er en af de vigtigste destinationer og mest indflydelsesrige samlingspunkter for Det muslimske broderskab Mouriderne i Senegal. I Touba vil I desuden besøge Grand Mosque, stormoskeen. Herefter går turen videre til byen Kaolack, hvor I vil spise frokost på hotel Le Relais. Efter frokost fortsætter I mod Saloum Delta, hvor I spiser aftensmad på jeres næste hotel, Keur Saloum.
  Nyd en aftendukkert i hotelpoolen og få en cocktail i hotelbaren, før I hviler jeres solkyssede ansigter på de friske hotelpuder.

  Hotel de la Residence -> Keur Saloum Hotel 324.5 km

  Hotel

  Hotel de la Residence

  • Hotel
  • Saint Louis, Senegal
  Hotel

  Hotel de la Residence ligger i St. Louis i Senegal. Hotellet har gratis WiFi, døgnåben reception, terrasse og en bar. Værelserne har TV, aircondition og en lille terrasse samt eget badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 6 & 7: Toubakouta

  I vågner op med morgensolen, spiser morgenmad på hotellet og bliver herefter hentet kl. 09.00 til en heldagsudflugt i Toubakouta og omegn. Køreturen tager små 30 minutter, hvorefter I når jeres første stop på turen. I skal i løbet af dagen komme til Missirah-skoven, se et helligt træ og en særlig have kun for kvinder. Derefter skal I på sejltur i pirougue-båd til ølandsbyen Sipo, hvor I vil møde selveste ø-dronningen. Jeres frokostpicnic er en oplagt mulighed for at hvile fødderne, indtil I om eftermiddagen fortsætter jeres pirogue-sejlads rundt om Bolong og videre til 'fugleøen' Birds Island. Når I er sejlet i land igen, kører I tilbage til Keur Saloum Hotel, hvor I tilbringer rundrejsens næstsidste overnatning efter en hyggelig middag i hotelrestauranten.

  Næste morgen, på rundrejsens 7. og næstsidste dag skal I nyde en rolig morgen, hvor I har tid til at nyde omgivelserne og hotelpoolen eller slikke sol. I spiser frokost på hotellet, og så tjekker I stille og roligt ud, så I er klar til at blive hentet og kørt videre til rundrejsens sidste destination, Saly. Her tjekker I ind på det lækre 4-stjernede Royam Hotel, hvor I spiser jeres aftensmad og måske nyder en cocktail i solnedgangen.

  Keur Saloum Hotel -> Royam Hotel 159.9 km

  Hotel restaurant

  Keur Saloum Hotel

  • Hotel
  • Foundiougne, Senegal
  Hotel restaurant

  Det hyggelige Keur Saloum Hotel ligger i Toubacouta i Senegal. Der er gratis WiFi på hotellet samt en terrasse og udendørs swimmingpool med solsenge. Værelserne har enten udsigt til haven eller floden og der er aircondition og eget badeværelse. I kan nyde internationale og regionale retter i hotelrestauranten, og personalet serverer cocktails i baren.

  Læs mere
 4. Dag 8: Saly og Dakar

  På rundrejsens 8. dag vågner I friske til jeres sidste fulde dag på det skønne Le Royam Hotel. Tag en morgendukkert i det smukke hav, spis morgenmad og gør jer klar til jeres sidste udflugt, for I skal nemlig på safari i Bandia-reservatet med en autoriseret jæger. Nationalparken huser dyr som aber, giraffer, zebraer, gazeller, krokodiller, impalaer og de berømte baobab-træer, så I kan godt glæde jer til en magisk oplevelse!

  Når I kommer tilbage til det skønne hotel, er det tid til at pakke kufferterne og tage afsked med Mama Africa, det varme, kærlige kontinent, som har vist jer en af sine smukkeste skatte, Senegal. I bliver kørt til lufthavnen i Dakar, hvorfra flyet sender jer hjem til Danmark eller Hamborg med masser af eksotiske skatte i bagagen og magiske minder i sindet.

  Har I valgt en rundrejse med 10 overnatninger, kan I glæde jer til smide fødderne op på hotelsengen og nyde 3 overnatninger på det lækre hotel i jeres eget senegalesiske paradis. I kan ligeledes udforske Saly, en afholdt badeby med palmetræer, hvide sandstrande og masser af livligt lokalliv.

  Royam Hotel -> Royam Hotel 0.0 km

  standard room

  Hotel Le Royam

  • Hotel
  • Saly, Senegal
  standard room

  Det 4-stjernede Hotel Le Royam ligger få minutters gang fra en privat strand i feriebyen Saly. Hotellet består af bungalower, der ligger omgivet af tropiske haver, og der en flot swimmingpool med palmetræer, hvor I kan slænge jer. All-inclusive er med i jeres ophold, og I kan nyde alle måltiderne i restauranten. Hotellet har også poolbar og en spa, som I kan benytte mod gebyr. På stranden er der mulighed for at dyrke forskellige typer vandsport, og personalet hjælper jer gerne med at arrangere aktiviteter som f.eks. ridning og fisketure.

  Læs mere
  • +7
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Alle måltider som ikke er nævnt i tilbuddet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på alle hoteller

Fra kl. 14.00

Check-ud fra alle hoteller

Til kl. 10.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (6-11 år)

Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at medbringe børn under 6 år på denne rundrejse

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi på nogle af hotellerne

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Transporten mellem lufthavn foregår i privat bus eller personbil. Turen tager mellem 30 og 60 minutter. I lufthavnen vil I blive mødt af en chauffør med et skilt, hvorpå der står TravelBird og jeres navne

Flere rundrejser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 rundrejser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Senegal er det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A, meningokoksygdom, gul feber og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Senegal visumfrit i indtil 90 dage. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger om visumkrav. For yderligere information henvises til udenrigsministeriets hjemmeside

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice