Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellnessophold ved Polens kyst

 • Wellness
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Niechorze
kr. 639,- -30%
Pris fra kr. 449,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkælende ferie ved Østersøen i Polen: 3-6 dage på det 4-stjernede Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness med halvpension og adgang til wellnessområde

Tag på et herligt wellnessophold ved den polske østersøkyst! Her har I 3, 4, 5 eller 6 dage på et stilfuldt, 4-stjernet hotel, hvor I kan pleje krop og sjæl i det store wellnessområde og nyde hinandens selskab. På hotellet bliver I også forkælet med halvpension, og den smukke østersøkyst er blot 300 meter fra jeres hotel, så der er lagt op til en afslappende ferie med lange vandreture eller smukke køreture langs kysten.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 dage på Baltic Cliff Apartments Spa & Wellnes****
 • Halvpension (morgenmad og aftenbuffet ekskl. drikkevarer)
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Vandaerobic hver morgen
 • Adgang til fitnessrum
 • 10% rabat på massage og skønhedsbehandlinger (skal reserveres på forhånd)
 • Leje af stavgangsstave (3 timer per ophold)
 • 5% rabat på retter fra Restaurant Baltic Cliffs a la carte-menu
 • Ved 3, 4 og 5 overnatninger: 2x værdibeviser til lysterapirum
 • Ved 5 overnatninger: En gave på værelset/i lejligheden
Niechorze ved den polske østersøkyst

Den lille kystby Niechorze er et skønt udgangspunkt for en ferie ved Østersøen. Her findes en dejlig strand, som især er populær om sommeren, og vil I dykke ned i byens historie, kan det anbefales at lægge vejen forbi byens vartegn, det gamle fyrtårn fra 1866. Der er 210 trin til toppen, men det er bestemt værd at tage turen derop, for der venter jer den skønneste udsigt. Tag også et smut forbi fiskermuseet, hvor I kan få et indblik i fiskernes dagligdag samt i den lokale flora og fauna. Det naturskønne område indbyder til vandreture og fisketure, og I kan også spille golf eller udforske de andre nærliggende kyst- og kurbyer.

Baltic Cliff

 • Hotel
 • Niechorze, Polen
spa

Dette moderne, 4-stjernede Baltic Cliff Apartments Wellness & Spa er det ideelle udgangspunkt for en skøn og afslappende ferie med din udkårne eller med familien. I bor kun 300 meter fra stranden, og fra hotellet har I en betagende udsigt over Østersøen. I får serveret jeres morgenmad og aftensmad i hotellets flotte restaurant, og i den hyggelige café kan I nyde en kop kaffe, mens I kigger ud over havet. I hotellets store wellnessområde kan I rigtigt komme ned i gear, slappe af og nyde roen. Her finder I en stor indendørs swimmingpool, sauna, 2 boblebade med hydromassage, tepidarium og en isgrotte. Skal I rigtigt forkæle jer selv, kan I tilkøbe forskellige wellnessbehandlinger såsom muddermasker, aromaterapi-massage, ansigtsbehandlinger med mere.

 • +4
Læs mere
apartment

Junior suite-lejlighed

2 voksne per lejlighed

I de 25 m² store junior suite-lejligheder er der plads til 2 personer, og her finder I en dobbeltseng, tekøkken, terrasse eller altan samt et badeværelse.

Junior plus-lejlighed

4 voksne per lejlighed

Junior plus-lejlighederne er omtrent 25 m² store og har 1 værelse. Disse lejligheder kan rumme op til 4 personer og har en stue med sovesofa, dobbeltseng, tekøkken, altan eller terrasse samt et badeværelse med bruser.

Superior familieværelse

4 voksne per lejlighed

Superior familieværelserne har plads til op til 5 personer og har en størrelse på 35 m². Her er et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med sovesofa med 2 sovepladser, et tekøkken og eget badeværelse. Der er mulighed for en ekstra opredning i stuen.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 PLN (ca. 3,50 DKK) per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ST INVESTMENTS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. (Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness). Du indgår derfor direkte aftale med ST INVESTMENTS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. (Baltic Cliff Apartments Spa & Wellness). TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Junior suite-lejlighed: Maks. 2 voksne
Junior plus-lejlighed: Maks. 4 voksne
Superior familieværelse: Maks. 5 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-17 år: Får rabat på hotelopholdet (afhænger af barnets alder og afrejsedato)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et værelse eller lejlighed, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr (maks. 25 kg) kan medbringes for ca. 50 PLN (ca. 87 DKK) per dyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 25 PLN (ca. 43,50 DKK) per dag (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice på forhånd for at reservere en parkeringsplads

Flere værelser/lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser/lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type værelse/lejlighed (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Massage og wellnessbehandlinger

Hvis I ønsker at booke massage eller wellnessbehandlinger, bedes I gøre dette på forhånd på følgende e-mailadresse: recepcjaspa@balticcliff.pl

Sted

Baltic Cliff Apartments Wellness & Spa ligger kun 300 meter fra østersøkysten i Niechorze i Polen. Der er ca. 365 km fra Lübeck til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice