Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Bileventyr på farverige Amalfikysten

 • Solferie
 • 7, 9 eller 10 overnatninger
 • Massa Lubrense
26 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.279,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Er I klar til at opleve Amalfikysten? Tilbring 7, 9 eller 10 nætter på Hotel Villa Fernanda inkl. halvpension, swimmingpool, lejebil og fly tur-retur

Maleriske landsbyer mod de dramatiske klipper, azurblåt hav og mad i verdensklasse – det er ikke uden grund, at den farverige Amalfikyst er verdensberømt! Det centralt beliggende Hotel Villa Fernanda er det ideelle udgangspunkt for en uforglemmelig rejse langs en af ​​de smukkeste kyststrækninger i verden. Her kan I se frem til en ferie med kulturelle oplevelser ved steder som Pompeji, Ravello og Sorrento, mens I langs landevejen kan beundre de smukke vinmarker, forrevne klipper og farverige blomster. Vi har sørget for halvpension, fly tur-retur og lejebil, så nu kan I bare glæde jer til nogle dejlige dage fyldt med sol, lækker mad og spændende oplevelser på Italiens smukkeste kyst!

Inklusive
 • 7, 9 eller 10 overnatninger på Hotel Villa Fernanda***
 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • Håndbagage
 • Brug af swimmingpool (til og med september)
 • Lejebil (Fiat 500 eller lignende)
 • Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)
Tilvalg
 • Indchecket bagage fra København med Ryanair á 15 kg per person
Den farverige Amalfikyst

På Amalfikysten i den sydvestlige del af Italien bliver I mødt af det azurblå hav, maleriske landsbyer og frodige haver, som i foråret stråler i tusindvis af farver. Det er ikke for ingenting at denne fortryllende del af Campania-provinsen er optaget på listen over UNESCO World Heritage Sites og tilmed er verdenskendt som den smukkeste kyststrækning i verden. Ved ankomsten i Napoli er bilen klar til jer. Træd ind og sæt kursen mod Villa Fernanda. Her kan I nyde den forfriskende havbrise, duften af Sorrentos citrontræer og en tallerken fyldt med frisk pasta serveret med solnedgangen i baggrunden. Ren ferieidyl!

Hotel Villa Fernanda

 • Hotel
 • Massa Lubrense, Italien
Pool

Villa Fernanda drives af en italiensk familie og har en rolig beliggenhed i de grønne bakker i Sorrento, hvilket gør det til et fantastisk udgangspunkt til at udforske den smukke Amalfikyst. Hotellet har en stor have med swimmingpool og boblebad, hvor I kan dase hele dagen. Nyd en kølig drink i poolbaren eller solbad på en af liggestolene ved poolen.

 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De hyggelige og smagfuldt indrettede dobbeltværelser er udstyret med telefon, TV, aircondition, altan med udsigt til poolen eller haven og badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

Jeres lejebil giver jer den ideelle mulighed for at gå på opdagelse i den smukkeste del af Italien. Dette må I ikke gå glip af:

 • Et besøg til den verdensberømte landsby Pompeii (28 km), som tilbage i romerriget blev begravet efter vulkanen Vesuvius gik i udbrud.
 • Nu da I er i området, kan I også bestige det vulkansiske bjerg Vesuvius (50 km), som blev enden på Pompeii.
 • Tag en sejltur og beundr den smukke Amalfikyst fra vandet. På samme tid kan I besøge den livlige ø Capri.
 • Vil I opleve en mindre turistet og befolket ø? Så sæt kursen mod Ischia. Her vil I ikke drukne i menneskemængden, men i stedet i den smukke natur, som I kan opleve på øen.
 • Ravello (40 km) er en af ​​de mest maleriske landsbyer langs kysten med sine brostensbelagte gader, butikker fyldt med keramik, botaniske haver og en fantastisk udsigt.
 • Vil I have en bid af den bedste mad, Italien har at byde på, skal I slå et smut forbi selve Amalfi selv (30 km)! Her kan I nyde mad i verdensklasse, mens solen går ned i horisonten.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: Får 15% rabat på hotellet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Swimmingpool

Poolen er åben til og med september fra kl. 09.00 til kl. 18.00

Parkering

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Naples International Airport (NAP)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 35 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotel Villa Fernanda ligger 200 m fra centrum af den charmerende landsby Sant Agatha sui due Golfi og er takket være sin centrale beliggenhed det ideelle udgangspunkt til at udforske Amalfikysten og nærliggende byer. Sorrento er 4 km væk, Amalfi 30 km, 28 km Pompeji og Napoli lufthavn 61 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice