Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Efterår i egen lejlighed på Mallorca

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Cala D'or
Pris fra kr. 6.559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd ferien på Mallorca: 7 eller 14 overnatninger i egen ferielejlighed i Aparthotel Ona Village Cala D'Or inkl. fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Turkisblåt hav der glimter i solen, hvide sandstrande og smuk natur - alt dette og meget mere finder I på dejlige Mallorca. Her kan I nyde livet under spanske himmelstrøg og slappe af med en dukkert i havet eller i swimmingpoolen. I kan prøve alverdens lækre tapas og nyde et glas vino under palmerne. I bor 7 eller 14 overnatninger i egen ferielejlighed i Aparthotel Ona Village Cala D'Or, hvor scenen er sat for en skøn ferie for hele familien. Så find solcremen frem, pak kufferten og glæd jer til en ferie på Mallorca.

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i 2-personerslejlighed eller 4-personerslejlighed i Aparthotel Ona Village Cala D'Or***
 • Udendørs swimmingpool
 • Fri adgang til fitnessrum, boblebad og sauna
 • Minigolf
 • Legeplads
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
Cala d'Or

På Mallorcas sydøstlige kyst ligger Cala d'Or, og her finder I den lille by Santanyi. Kysten her byder på afslapning og badeferie i idylliske omgivelser og masser af frodig natur. Det turkisblå hav inviterer jer til at hoppe en tur i bølgerne og nyde solen på det varme sand. Cala d'Or var oprindeligt hjemstavn for fiskere, men er i dag et af Mallorcas mest populære områder. I kan gå på opdagelse i de små spanske byer langs kysten og prøve alverdens lækre tapas og nyde en pause i skyggen med et godt glas vino. Hvis I rejser med børn, kan I besøge badelandet Aqualand El Arenal, der ligger få kilometer fra Palma. Her finder i vilde vandrutsjebaner, et legeland for de mindste samt masser af vandaktiviteter! God tur til Mallorca.

Aparthotel Ona Village Cala D'Or

 • Hotel
 • Cala D'or, Spanien
Swimmingpool

Aparthotel Ona Village Cala D'or er et skønt sted for både børn og voksne. Her kan I slappe af og hygge jer med hinanden i jeres egen ferielejlighed og samtidig benytte områdets fællesarealer med swimmingpool, fitnessrum, boblebad og sauna. I kan også dyste i minigolf eller tage børnene med på legepladsen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Lejligheder set ude fra

2-personerslejlighed

2 voksne per studio

Denne ferielejlighed til maks. 2 personer er indrettet med en stue, fuldt udstyret køkken, aircondition, vaskemaskine, TV og værdiboks (mod betaling). Derudover har lejligheden et privat badeværelse med hårtørrer.

Værelse

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

Denne ferielejlighed til maks. 4 personer er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har lejligheden en stue med sofa, et fuldt udstyret køkken, aircondition, vaskemaskine, TV og værdiboks (mod betaling).

Oplevelser i og omkring Palma de Mallorca

 • Der er masser at opleve i Palma de Mallorca; spændende bygninger, museer, hyggelige restauranter og snesevis af butikker. De historiske bygninger skyder op mellem palmerne og skaber en helt speciel atmosfære i byen. Den store gotiske katedral, som også er kendt som Havets Katedral, er byens vartegn og helt bestemt et besøg værd.
 • Når I er i byen, kan I slå et smut forbi det populære marked Mercat De L’olivar, som byder på lækre spanske delikatesser. Det er en oplevelse at gå rundt blandt markedets solmodne frugter og grøntsager, og det er nemt at blive fristet af de mange pølser, skinker og oste.
 • I kan tage på tur med veterantoget, der har kørt mellem Palma de Mallorca og Sóller siden 1912. På den ca. 28 km lange tur kører I gennem 13 tunneller og krydser adskillige broer langs bjergkæden Sierra de Alfabia. I kører gennem citron- og appelsinplantager og gør holdt ved små stationer. Ved stoppet lige før endestationen kan I nyde den fantastisk udsigt over Sóller, der ligger i dalen. I Sóller kan I f.eks. drikke et glas friskpresset appelsinjuice, gå på opdagelse i de små sidegader og smage på byens delikatesser.
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

2-personerslejlighed: Maks. 2 voksne
4-personerslejlighed: Maks. 4 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
En 3 eller 4 person bor gratis på hotellet

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 9 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Det er muligt at parkere gratis ved hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligehder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Det er muligt at benytte WiFi på hotellets fællesområder mod et gebyr på 5 € per dag

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen mellem lufthavnen og hotellet tager ca. halvanden time

Sted

Aparthotel Ona Village Cala D'or ligger ca. 2 km fra centrum af den lille by Cala D'or og ca. 60 km fra Palma de Mallorca

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice