• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4-stjernet græsk ø-ferie på Evia

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Eretria
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.059,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 26 gange

Nyd solen på en 4-stjernet ø-ferie i Grækenland: 7, 10 eller 14 nætter på Miramare Hotel**** inkl. halvpension, transfer og fly tur-retur

Den græske ø der bare venter på at blive opdaget: Evia! Øen ligger ud for Athens kyst, og byder på maleriske landsbyer, smukke strande langs det azurblå hav, græske templer, vinmarker, oliventræer, floder og bjerge. Det og meget mere kan I se frem til at opleve på jeres ferie på Evia. I bor på et fire-stjernet hotel, hvor I er omgivet af smukke haver fyldt med duftende oliven- og appelsintræer, og hver dag kan I nyde af hotellets lokale specialiteter og slappe af ved poolen eller den nærliggende strand. Så pak badetøjet og solcremen, for den græske solskinsø Evia ligger bare og venter på jer!

Inklusive
 • Miramare Hotel : 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med halvpension: (mulighed for at tilkøbe helpension)
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Athen tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Opdag Evia

Den græske ø Evia er uden tvivl en uopdaget skat i det azurblå hav ud for Grækenlands østkyst. Øen er for grækerne et populært feriemål, men er for mange andre endnu ukendt. Her kan I få en bid af det autentiske Grækenland! Den 175 km lange ø ligger ud for ​​Athen og strækker sig fra Middelhavet til det Ægæiske Hav. Næstefter Kreta er Evia den største ø i Grækenland. Øen er forbundet med fastlandet via en bro, hvilket gør den let tilgængelig. Landskabet varierer fra uberørte bjerge til rullende bakker med fyrretræer og lange sandstrande. Og selvfølgelig har den - ligesom resten af Grækenland - en rig historie, som har sat adskillige aftryk på øen i dag. I byen Eretria kan I for eksempel finde resterne af et amfiteater, som kan dateres helt tilbage til år 300 f.Kr.. Byen har også en hyggelig promenade med butikker, restauranter, strande og barer, hvor I kan nyde en drink og beundre den smukke udsigt over bugten.

Miramare Hotel****

 • Hotel
 • Eretria, Grækenland
pool

Det fine fire-stjernede hotel har en rolig beliggenhed i den sydlige del af byen Eretria. Hotellet er omgivet af smukke haver fyldt med oliven, appelsin og figentræer. Den smukke bugt med azurblå vand er kun 2 km fra hotellet, og er let tilgængeligt via en underjordisk passage. Hotellet er kendt for sit køkken, der serverer traditionelle græske retter lavet på lokale råvarer.

 • +9
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er pænt indrettet i lyst træ og lyse farver. Værelset har en komfortabel seng med 100% naturlig COCO-MAT madras og et badeværelse med marmor fra øen Skyros. Hvert værelse har også WiFi, et TV, køleskab, værdiboks og hårtørrer. I har desuden en privat altan med udsigt over haven.

Familierom

Familieværelse

3 voksne per værelse

Familieværelset er pænt indrettet i lyst træ og lyse farver. Værelset har en komfortabel seng med 100% naturlig COCO-MAT madras og et badeværelse med marmor fra øen Skyros. Hvert værelse har også WiFi, et TV, køleskab, værdiboks og hårtørrer. I har desuden en privat altan med udsigt over poolen.

Vi anbefaler

Evia har meget at byde på fra smukke landskaber til arkæologiske fund. Her er vores bedste tips:

 • Byen Chalkis er porten til Evia og er en overraskende moderne og livlig by. I vil her finde store pladser, smalle gader og mange traditionelle græske taverner og cafeer.
 • Trænger I til en forfriskende pause fra byen, kan I besøge et af de mange vandfald på Evia. Det smukkeste vandfald må siges at være Drimona vandfaldet, som er skjult i skoven mellem landbyerne Agia Anna og Rovies.
 • I må ikke gå glip af et besøg i den maleriske by Kymi. Byen er en af ​​de mest populære byer på Evia takket være den fantastiske udsigt over det Ægæiske Hav, den traditionelle arkitektur, den maleriske havn og ikke mindst den smukke strand.
Vejret på Evia

Laveste og højeste temperaturer på Evia:

Januar: 2°C - 10°C
Februar: 3°C - 11°C
Marts: 4°C - 13°C
April: 7°C - 18°C
Maj: 11°C - 23°C
Juni: 15°C - 27°C
Juli: 18°C - 29°C
August: 18°C - 29°C
September: 15°C - 26°C
Oktober: 11°C - 20°C
November: 8°C - 16°C
December: 4°C - 11°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne
Familieværelse: Min. 3 personer og maks. 3 voksne og 1 barn (0-13 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 6-17 år: får en rabat på hotelværelset afhængig af afrejsedato

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Barneseng

En barneseng er tilgængelig mod bestilling. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i lobbyen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension: Halvpension omfatter morgenmadsbuffet og en buffet til aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmesid

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomst til Athen vil I blive mødt i lufthavnen af en chauffør med et skilt med TravelBird logoet og jeres navne. I kan ringe til følgende nødtelefonnummer, hvis I har problemer med at finde jeres chauffør +30 6944 465 081

Sted

Miramare Hotel ligger på øen Evia 130 meter fra stranden og 4 km fra centrum af Eretria. Evia er forbundet med en bro til fastlandet i Grækenland, og der er knap 50 km til Athen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice