• Med fly
 • Med indkvartering

Autentisk rundrejse på Bali inkl. udflugter og fly

 • Rundrejse
 • 14 overnatninger
 • Indonesien
32 Anmeldelser
Pris fra kr. 8.949,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 93 gange

Bliv fortryllet af Bali med en rundrejse på den indonesiske paradisø! I får 12 overnatninger med morgenmad, udflugter, al transport på rundrejsen samt fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund med indchecket bagage

Klar, blå himmel, en varm og skinnende sol, endeløse strande, tropiske regnskove og eksotisk fuglesang, dét er Bali i en nøddeskal! Den betagende indonesiske ø byder på skønhed, ro og østlig nirvana, som vil give ro i sjælen og oplevelser for livet. På denne spændende rundrejse kommer I til at opleve Balis strande og kultur. I tilbringer 12 overnatninger på øen fordelt over 5 forskellige hoteller. Med i opholdet får I daglig morgenmad og 4 spændende dagsudflugter samt al transport på rejsen. Og så vælger I selv, om I vil flyve fra Aalborg, Billund eller København!

Inklusive
 • Rundrejse med 12 overnatninger i enkelt- dobbelt- eller 3-personersværelse:
 • 3 overnatninger på Hotel Ari Putri Sanur (eller tilsvarende) i Sanur
 • 2 overnatninger på Mimpi Resort Menjangan (eller tilsvarende) i Buleleng
 • 1 overnatning på Mimpi Resort Tulamben (eller tilsvarende) i Desa Tulamben
 • 2 overnatninger på Rama Shinta Candidasa (eller tilsvarende) i Sengkidu Karangasem
 • 4 overnatninger på Bakung Ubud (eller tilsvarende) i Ubud
 • Daglig morgenmad
 • Dagsudflugt til den nordvestlige del af øen på rundrejsens 4. dag
 • Dagsudflugt til de varme kilder i Singaraja på rundrejsens 6. dag
 • Dagsudflugt til Tirta Gangga og byen Tenganan på rundrejsens 7. dag
 • Dagsudflugt til Kertha Ghosa, Bukitjambul, Kintamani, Batur-søen og Goa Gajah på rundrejsens 9. dag
 • Fly tur-retur fra København Aalborg eller Billund til Bali
 • Al transport på rundrejsen med engelsktalende chauffør
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
Tilvalg
 • Sejltur med snorkling ved Menjangan
 • Trekking i West Bali National Park
 • Trekking ved solopgang i Batur
 1. Dag 1 - 3: Velkommen til Bali

  Stræk benene efter jeres lange flyvetur og nyd, at I er ankommet til drømmedestinationen Bali! Tag en dyb vejrtrækning og mærk, hvordan den tropiske varme omfavner jer, når I stiger af flyet. Jeres chauffør vil vente på jer i ankomsthallen med et TravelBird-skilt i hænderne, klar til at køre jer mod jeres første hotel på rundrejsen i kystbyen Sanur. I Sanur har I 3 overnatninger til at koble helt af: Her kan I nyde de fantastiske sandstrande, turkise vand og lade solens varme stråler tegne fregner og farver i jeres ansigter. Sanur er et af Balis ældste og mest eksklusive turistområder, hvor I har et stort udvalg af restauranter, barer og mindre butikker. Kort sagt er byen det ideelle udgangspunkt for jeres rundrejse, for her kan I holde badeferie uden at blive overrendt af turister, men stadig finde et supermarked og købe solcremen og de klip-klappere, I glemte derhjemme.

  Hotel Ari Putri -> Mimpi Resort Menjangan 154.0 km

  Plage de Sanur

  Hotel Ari Putri eller tilsvarende

  • Hotel
  • Denpasar City, Indonesien
  Plage de Sanur

  Hotel Ari Putri ligger i centrum af Sanur blot 5 minutters gang fra Sanur-stranden. Der er en udendørs swimmingpool, et fitnesscenter og to restauranter med balinesiske og internationale retter. De moderne værelser er indrettet i balinesisk stil og udstyret med køleskab, aircondition, fladskærms-TV samt eget badeværelse med gratis toiletartikler. Der er gratis WiFi i fællesområderne.

  Læs mere
 2. Dag 4 & 5: Gerokgak på den nordlige del af Bali

  Efter 3 afslappende nætter i Sanur går jeres balinesiske rundrejse videre til øens nordlige del, nærmere fortalt Gerokgak. Denne 4. dag er særligt spændende, for I skal nemlig på udflugt fra morgenstunden af! I bliver hentet på jeres hotel i Sanur kl. 08.30, hvor I bliver kørt til nogle af øens smukkeste naturområder, såsom det frodige Pacung Highland, frugtmarkedet Candikuning, tempelbygningen Ulun Danu Beratan og tvillingesøerne Buyan & Tamblingan. Efter det indtryksmættet dag i betagende omgivelser tjekker I ind på jeres hotel Mimpi Resort Menjangan om aftenen. Her kan I nyde en god middag og fordøje dagens oplevelser med en drink i aftensolen.

  På jeres 5. dag skal I bare slappe af. Få læst den bog, der har ligget urørt på natbordet derhjemme eller steg i solen og få masser af velundt D-vitamin. Har I mod på flere oplevelser, kan I tilkøbe en sejltur med snorkling og se, hvilke utrolige fisk der findes under overfladen af det turkise hav. Har I tilkøbt sejlturen, vil I blive hentet i dag kl. 08.00 om morgenen på hotellet og kørt til havnen, hvor sejlbåden venter jer. I sejler ud på en snorkelvenlig rute, hvor I på egen hånd får lov til at udforske Balis koralrev. Udflugten varer 5-6 timer.

  Mimpi Resort Menjangan -> Mimpi Resort Tulamben 129.6 km

  Hotel

  Mimpi Resort Menjangan eller tilsvarende

  • Hotel
  • Indonesien, Indonesien
  Hotel

  Kun 4 minutters gang fra West Bali National Park ligger jeres fine hotel. Med en beliggenhed midt i den frodige balinesiske natur indbyder hotellet sine gæster til at finde ro og velvære. Resortet råder over en udendørs pool, restaurant, massagesalon og mulighed for at leje cykler. Alle værelser er indrettet med marmorgulve og træmøbler, og har aircondition og eget badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 6: Tulamben

  Der er masser af oplevelser i vente på rundrejsens 6. dag, men I starter dagen stille og roligt ud (medmindre I har tilkøbt en trekking-udflugt). I liver hentet på hotellet kl. 12.00 og bliver kørt til Tulamben. På vejen gør I holdt ved varme kilder, hvor I kan dyppe jer i det lune, helbredende vand. Andre stop på turen er byen Singaraja og et kinesisk tempel. Jeres engelsktalende chauffør vil fortælle jer lidt om omgivelserne undervejs. I er tilbage på hotellet ved 18-19-tiden, hvor I kan tilbringe aftenen, præcis som I har lyst.

  Har I mod på flere eventyr fra morgenstunden af? Så kan I tilkøbe en trekking i West Bali National Park. I bliver hentet på hotellet kl. 08.00 om morgenen, og er tilbage igen efter 2-3 timer - lige i tid til et bad og et hvil, inden I bliver kørt afsted mod dagens næste eventyr.

  Mimpi Resort Tulamben -> Rama Shinta Hotel Candidasa 36.7 km

  room

  Mimpi Resort Tulamben eller tilsvarende

  • Hotel
  • Karangasem Regency, Indonesien
  room

  Mimpi Resort Tulamben har en idyllisk beliggenhed ved foden af Mount Agung lige ud til stranden i Tulamben. Her kan I nyde hotellets udendørs swimmingpool, restaurant, wellnessområde (mod betaling) og gratis WiFi. Hotellet råder desuden over et dykkercenter, hvor I kan bestille snorkel- og dykkerudflugter. Værelserne er indrettet med traditionelle balinesiske møbler og har aircondition, minibar og eget badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 7 & 8: Candidasa

  Efter morgenmaden på rundrejsens 7. dag går rejsen videre til Candidasa. Vejen til Candidasa byder på nogle interessante seværdigheder! Første stop er det kongelige palads Tirta Gangga, som blev bygget i 1948 af Kong Karangasem. Arkitekturen er en kombination af kinesisk og balinesisk design, og det tilhørende vandpalads er bygget af og med forskellige terrasser, damme, buske og udsmykkede fontæner. Nyd synet, men spar lidt på kameraet, for nu går turen til den traditionelle landsby Tenganan, hvor I får mulighed for at opleve det autentiske Bali. I kommer til at hilse på den imødekommende lokalbefolkning og få indsigt i, hvordan en almindelig balinesisk familie lever. Når I har vinket farvel til Tenganan, er det tid til at køre tilbage til hotellet og nyde en rolig aften.

  På jeres 8. dag kan I bade ved poolen, spise løs af det lækre indonesiske køkken, eller tage en taxa till de kridhvide paradisstrande kun 10 minutters kørsel væk.

  Rama Shinta Hotel Candidasa -> Bakung Ubud Resort & Villa 50.7 km

  Room

  Rama Shinta Candidasa eller tilsvarende

  • Hotel
  • Karangasem Regency, Indonesien
  Room

  Rama Shinta Candidasa er et tyskejet hotel på det østlige Bali. Hotellet er beliggende i uforstyrrede omgivelser, med en fortryllende udsigt så langt øjet rækker. Indretningen er traditionelt balinesisk, og jeres værelse har aircondition, minibar, kaffe- og tefaciliteter, pengeskab og gratis WiFi. Der er desuden egen altan samt badeværelse med toilet og bad.

  Læs mere
 5. Dag 9 - 13: Ubud

  Dag 9 byder på flere oplevelser! I bliver hentet på hotellet kl. 09.00, hvorfra I vil blive kørt til den imponerende Kertha Ghosa pavillion, som blev bygget i 1800-tallet og anvendt som domstol. Pavillionen var oprindeligt del af det kongelige Klungkung Palads som domstol for kongeriget, og er et fantastisk eksempel på Klungkung-tidens arkitektur. Herfra går turen videre til de eksotiske risplantager i Bukit Jambul, til den imponerende vulkan Mount Kintaman og slutter ved Batur-søen, hvor I skal slappe af, før I skal ud og udforske de magiske elefantgrotter Goa Gajah. Turen varer samlet mellem 6 og 7 timer, og I bliver kørt retur til hotellet, beriget med ny viden om Indonesiens historie, landskab og kultur.

  På rejsens sidste dage (10, 11 og 12) sætter I helt selv dagsordnen. I kan enten slappe helt af på jeres hotel, gå på opdagelse i den fantastiske fauna og flora, eller udforske Ubud på egen hånd.

  I kan også tilkøbe en trekkingtur ved solopgang i Batur (I vælger selv, hvilken af dagene, I gerne vil trekke). Selve vandringen varer i cirka 3-4 timer, mens udflugtens samlet tager omkring 6 timer. I starter kl. 03.00 om natten, hvor I vil blive hentet på jeres hotel.

  På rejsens 13. dag bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor turen går hjemad mod Danmark.

  room

  Bakung Ubud Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • Gianyar, Indonesien
  room

  Dette skønne ferieresort råder over 9 villaer og 24 værelser. Her er traditionel balinesisk indretning kombineret med moderne komfort. Resortet er omgivet af grønne rismarker og danner de perfekte rammer for et helt afslappende ophold. Gå en tur i den tropiske have eller slap af med en god bog ved poolen.
  Værelserne: Værelserne er indrettet med alle moderne faciliteter, og her er naturligvis aircondition. Her er dobbeltseng, TV, kaffe/te-faciliteter og eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Visum
 • Ekstra udflugter
 • Drikkepenge
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på hotellerne

Check-ind på hotellerne fra kl. 13.00

Check-ud fra hotellerne

Check-ud fra hotellerne til kl. 12.00

Pris

Prisen er person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 personer + 1 barn (0-2 år)
3-personersværelse: Maks. 3 personer + 1 barn (0-2 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år bor gratis på hotellet (i forældres seng)
Børn i alderen 3-17 år får rabat på 3-personersværelser og en ekstra seng (afhængigt af alder og sæson)

Solorejsende

Rejser du alene? Så har du mulighed for at booke et enkeltværelse

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på nogle af hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 1 og maks. 6 personer. Alle i gruppen rejser med TravelBird og følger dermed samme program

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Danske statsborgere kan mod gebyr få udstedt et visum ved indrejse i Indonesien. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Jeres chauffør vil modtage jer i lufthavnen med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navn på, eller ved et på forhånd aftalt mødested

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice