Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Sol og strand på Portugals kyst

 • Solferie
 • Buarcos
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.809,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sol og strand i Portugal: 5, 7 eller 9 overnatninger på Hotel Atlântida Sol i Figueira da Foz inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Er I klar til sol og strand i Portugal? Portugals kyststrækning byder på brede sandstrande, mildt middelhavsklima, vandsport i verdensklasse og et fabelagtigt køkken med alt det bedste fra havet. Alt det og meget mere kan I se frem til at nyde nogle dejlige dage i kystbyen Figueira da Foz. Vi har sørget for en lejebil, så I har mulighed for at udforske alt det bedste, Portugals kyststrækning har at byde på.

Inklusive
 • 5, 6 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Atlântida Sol***
 • Morgenmad
 • Adgang til indendørs- og udendørs swimmingpool samt boblebad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Lissabon
 • Håndbagage
 • Lejebil (Renault Clio eller tilsvarende)
Figueira da Foz

Kystbyen Figueira da Foz er indbegrebet af sol og strand. Byen ligger lige ved Mondego-flodens udmunding og er det rene paradis for strandelskere og vandhunde, som flokkes hertil hver sommer for at nyde af de brede sandstrande og azurblå bølger. Her kan I se frem til nogle dage i afslapningens tegn. Das ved poolen eller ved stranden, spis lækker mad på byens mange restauranter eller hop i bilen og tag på opdagelse i nærområdet. I kan for eksempel besøge Serra da Boa Viagem, hvor I fra udsigtspunktet Miradouro da Vela har en storslået panoramaudsigt over området.

Hotel Atlântida Sol

 • Hotel
 • Buarcos, Portugal
Hotel Atlântida Sol pool

Hotel Atlântida Sol har en god beliggenhed tæt på stranden og for foden af Serra da Boa Viagem med udsigt over Atlanterhavet. Hotellet har både indendørs og udendørs swimmingpool, en solterrasse, tennisbane og egen restaurant.

 • +-4
Læs mere
hotel atlantida sol room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et dejligt dobbeltværelse med aircondition, satellit-TV og radio, og herudover har I eget badeværelse med bruser.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 3 voksne og 1 spædbarn (0-2 år)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-18 år og 3. deltager får en rabat på hotellet alt efter afrejsedato

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Atlântida Sol har den perfekte beliggenhed nær stranden og kun en gåtur fra bymidten. Hotellet ligger cirka to timers kørsel fra Lisbon Portela Airport (ca. 200 km).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice