• Med fly
 • Med indkvartering

Historisk miniferie i betagende Bologna

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Bologna
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.179,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 29 gange

Tag en bid af tidsløse Bologna! Tilbring 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Mercure Hotel Bologna Centro inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København

Flyv med til arkadernes by på en fantastisk 4-stjernet ferie! I den charmerende, gamle by kan I fylde maverne med det bedste pasta og gelato. I kan gå på opdagelse i historien og omkring Europas ældste universitet. Og så er der naturligvis romantikken og de stemningsfulde gader under de mange røde tage og husmure. Nyd et glas vin i aftensolen på Piazza Maggiore, mens I indsnuser den summende stemning af la bella vita i en af Italiens oversete perler! I er indlogeret på Mercure Hotel Bologna Centro med morgenmad, og så flyver I tur-retur fra København!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Mercure Hotel Bologna Centro****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Bologna
 • Håndbagage
Bologna

Bologna er en by, som mange rejsende overser i deres iver efter at besøge Rom, Venedig og Firenze, men den lille by er i sandhed et besøg værd. De mange kælenavne som "La Rossa" (den røde), La Grassa (den fede) og La Dotta (den lærde) vidner alle om byens mange særtegn.

Når I har spist jer mætte i hjemmelavet pasta al ragù, så snør støvlerne, og trav jer gennem verdens længste sammenhængende arkade op til kirken Madonna de San Luca. Turen derop er imponerende, ligeså er udsigten, og de 3,5 km gør plads til aftenens dessert, en cremet gelato, mmm! I Italien er maden kulturen, men det bør ikke holde jer fra at besøge det historiske museum og universitetet. Sidstnævnte har en knap 1000 år lang historie, og det er lige før, man ikke skal andet end at kigge på det, før man bliver fyldt op med viden. Har I brug for en mere fysisk souvenir, bør I besøge middelaldermarkedet Quadrilatero, hvor man kan få fingre i både lokale delikatesser og kunsthåndværk.

Mercure Hotel Bologna Centro

 • Hotel
 • Bologna, Italien
Mercure Hotel Bologna Centro

Jeres 4-stjernede hotel er beliggende i kort gåafstand fra centralstationen og ca. 2 km fra byens historiske centrum og den store plads Piazza Maggiore. En privat park omringer hotellet og sørger for de stille omgivelser, og i haven kan man sidde med et glas vin fra baren. Der er gratis WiFi på hele hotellet, der er indrettet elegant og nydeligt. Dobbeltværelserne er indbydende, og udtrykket er klassisk og hyggeligt. De er udstyret med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, WiFi og privat badeværelse.

 • +4
Læs mere
Tweepersoonskamer

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indbydende, og udtrykket er klassisk og hyggeligt. De er udstyret med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, WiFi og privat badeværelse.

Vi anbefaler

 • Archiginnasio er det ældste universitet i verden. I dag er det endnu funktionelle universitet en af Bolognas vigtigste turistattraktioner. Glæd jer til at mærke den historiske arv fra bygningen, som blev etableret helt tilbage i 1088!
 • I skal selvfølgelig smage en klassisk, italiensk gelato, mens I er i Bologna. Prøv Sorbetteria Castigliones gelato, som har været kendt for sin traditionelle gelato i 50 år. I går ikke galt i byen med den lokale favoritsmag hasselnød og kakaosmør. Mmh!
 • Skal I ud at spise en god italiensk middag, skal I tage til Trattoria Autotreno - her spiser de lokale beboere frisk, hjemmelavet pasta uden at ruinere budgettet.
 • Piazza Maggiore er et fabelagtigt middelaldertorv, som ser smukkest ud i aftensolen. Vælg et af de charmerende spisesteder og få et glas god rødvin og mærk den pulserende storbystemning.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2€ per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Køreturen tager cirka 30 minutter

Sted

Mercure Hotel Bologna Centro ligger knap 10 km fra lufthavnen. En taxatur hertil omkring 20 minutter. Der går også en direkte bus til byen, som tager ca. 35 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice