• Med indkvartering

Solrig familieferie i skønne Champagne

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Longeau-Percey
4 Anmeldelser
kr. 2.669,- -29%
Pris fra kr. 1.899,-
 • per arrangement fra
Allerede booket 20 gange

Badeferie og sol i Frankrig: Tilbring 8 dage i Frankrigs skønne Champagneregion i egen feriehytte med plads til op til 6 personer og direkte adgang til opvarmet swimmingpool og stor badesø. Prisen er per hytte

Hungrer I efter sol og varme? Så lad årets sommerferie gå til den skønne Champagneregion i Frankrig. Her venter jer 8 dage i egen feriehytte, og I bor lige ved den store sø Vingeanne. Uanset om I er til at dase ved stranden langs den lune sø eller til opdagelse på cykel gennem den dejlige region, så er I garanteret fuld frihed til at sætte programmet lige, som I ønsker det.

Inklusive
 • 7 overnatninger i hytte til 6 personer i Chalets de la Vingeanne***
 • Adgang til swimmingpool (juni-september)
 • Gratis parkering
Velkommen til Champagne!

Der er lagt op til en dejlig ferie i det skønne område mellem Champagne og Bourgogne. Frodige grønne bakkede landskaber, mere end 5.000 kilometer vandrestier, der kan udforskes til fods, på hesteryg eller på mountainbike og en bred vifte af fritidsaktiviteter – her kommer I ikke til at kede jer! Besøg byerne Langres, hvor I stadig kan se ruinerne af byens slotsmure, og Dijon, der tidligere var hjemsted for Bourgognes adelige familier. Vi må ej heller forglemme hovedattraktionen i denne region; den lækre champagne og de mange store vingårde og -kældre, hvor I har mulighed for at smage på de dyre og ikke mindst lækre dråber.

Vakantiepark Les Chalets de la Vingeanne

23 Anmeldelser
 • Holidaypark
 • Longeau-Percey, Frankrig
pool

Ferieparken ligger ud til den skønne sø Vingeanne, hvor I kan bade, sole jer og dyrke sjove vandsportsaktiviteter. Med udsigt over søen ligger ferieparkens restaurant, der serverer klassisk fransk bistromad samt regionale specialiteter. Bemærk venligst, at restauranten er lukket på tirsdage. Desuden er her en overdækket og opvarmet swimmingpool, så I er sikret masser af vandpjaskeri, selv hvis vejret skulle svigte. I juli og august arrangeres der aftenunderholdning hver fredag. Ferieparken har desuden et wellness-område med boblebad og sauna, som I kan benytte jer af mod gebyr.

 • +6
Læs mere
Chalet

Hytte

6 voksne per værelse

I bor i en feriehytte på 39 m² med plads til 6 personer. Feriehytten har to soveværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. I stuen står en sovesofa med soveplads til 2 personer, og I har et fuldt udstyret tekøkken med køleskab, mikroovn, komfur og opvaskemaskine. Der er desuden et rummeligt badeværelse og en overdækket terrasse.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat (0,90 € per person per nat)
 • Leje af sengelinned: 12 € for dobbeltseng og 8 € for enkeltseng
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Chalets de la Vingeanne. Du indgår derfor direkte aftale med Chalets de la Vingeanne. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 19:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

Maks. 6 personer per hytte

Tilgængelighed

Ferieparken råder over 4 hytter egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr kan medbringes for 4 € per kæledyr per nat (betales I ferieparken). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

I ferieparken kan I købe WiFi, som koster:
1 time - 5 €
2 dage - 13 €
4 dage - 19 €
7 dage - 23 €

Parkering

Der er gratis parkering ved ferieparken

Pool

Ferieparkens swimmingpool er overdækket og opvarmet. Poolen er åben alle dage (undtagen tirsdag) fra kl. 09.00 til 19.00 fra juni til september

Flere feriehytter

Ønsker I at booke flere feriehytter? I bookingprocessen er det muligt at booke flere feriehytter ad gangen

Hotellets restaurant

Bemærk venligst, at ferieparkens restaurant holder lukket på tirsdage

Sted

I bor i en hyggelig feriepark i nærheden af søen Vingeanne i den franske Champagne-region.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice