Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4* wellness og afslapning i Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På wellnessferie i Budapest: Tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Danubius Grand Hotel Margitsziget inkl. morgenmad, fri adgang til wellness og fitness, fly fra København, Billund eller Aalborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Storslåede Budapest byder på skønne ferieoplevelser året rundt, og nu kan I tilbringe 3, 4 eller 5 overnatninger på et flot, 4-stjernet wellnesshotel på den grønne ø Margitsziget, der ligger lige midt i Donau! Her kan I frit benytte jer af det store wellnessområde eller tage en yogatime, og hver morgen står I op til morgenmad. Se Buda-sidens fine arkitektur, museer og slotte, snus rundt i de mange butikker på Pest-siden og nyd byens hyggelige stemning. Det bliver en skøn ferie i den ungarske hovedstad!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Danubius Grand Hotel Margitsziget****
 • Morgenmad
 • Fri adgang til wellnessområdet
 • Fri adgang til fitness
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (ca. 40 minutter, maks. 1 times ventetid i lufthavnen)
Budapest

Budapest er klassisk musik, wellness, smuk arkitektur, shopping og meget andet. Byen kaldes sågar for Østeuropas Paris! Byen er inddelt i forskellige kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner. Den tydeligste opdeling af byen er, hvor Donau-floden deler byen i to: Buda og Pest. Buda er den vestlige del af byen, hvor man finder det smukke slot Budavári Palota samt en labyrint af hyggelige små gader og pladser. Den østlige del af byen, Pest, er det aktive centrum med shoppinggader, restauranter og størstedelen af byens 80 museer. Øen Margitsziget befinder sig midt i Donau-floden og har vejforbindelse til begge sider af byen. Øen er populær blandt løbere og andre friluftsentusiaster for sine store naturområder. Her kan I også besøge den japanske have eller vandtårnet fra 1911, som tilbyder en flot udsigt over floden og byen.

Danubius Grand Hotel Margitsziget

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Danubius Grand Hotel Margitsziget

Det fine, 4-stjernede Danubius Grand Hotel Margitsziget blev opført i 1873 og er ideelt beliggende på øen Margitsziget i hjertet af Budapest. På denne fredelige ø, som omkranses af Donau-floden, undslipper I storbyens travlhed og larm, men samtidig tager det blot 15 minutter at nå frem til byens centrum. Hotellet råder over et stort wellnessområde, som er forsynet med indendørs og udendørs swimmingpools, sauna, boblebad, aromakabine, Kneipp-grotte og dampbad. I løbet af dagen er I velkomne til at deltage i gratis yoga- og pilates-undervisning samt vandgymnastik, eller I kan besøge det velassorterede fitnesscenter. Hver morgen står I op til morgenbuffeten, som serveres i det hyggelige spiselokale.

 • +-2
Læs mere
Danubius Grand Hotel Margitsziget, Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets flotte dobbeltværelser med udsigt over Donau eller den omkringliggende park. Samtlige værelser er udstyret med fladskærms-TV, telefon, værdiboks, minibar samt kaffe- og tefaciliteter. Det private badeværelse er forsynet med toilet, badekar og hårtørrer. Alle værelser har desuden gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Ahoy! | Denne hyggelige og trendy café serverer søde sager i lange baner. Særligt populære er deres store vafler med et udvalg af lækkert tilbehør samt deres store krus med varm (flydende) chokolade, som I kan krydre med karamelsovs, Oreos eller skumfiduser. For den søde tand er Ahoy! et must!
 • Szimpla Kert | I Budapest er man begyndt at lave forladte lokaler og bygninger om til hyggelige pubber og barer, og netop sådan én er Szimpla Kert. De rå mure og mismatchede interiør sørger for en både afslappet og hyggelig stemning, hvor I kan drikke en ungarsk øl eller to, og her er tit live-musik og andre kulturelle arrangementer.
 • Parlamentsbygningen | Budapests ikoniske parlamentsbygning imponerer ikke bare med sin formidable arkitektur men også med sin historie – under 2. verdenskrig faldt en bombe gennem taget, men den detonerede aldrig. Husk at tage passet med, for EU-borgere får 50% rabat på guidede rundvisninger!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 4% af hotelprisen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-12 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Ekstra opredning til barn

I kan booke en ekstra seng til et barn op til 12 år ved at kontakte vores kundeservice
I fald I ikke booker en ekstra seng, sover barnet i samme seng som forældrene

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på maks. 1 time
Turen mellem hotellet og lufthavnen tager ca. 40 minutter hver vej

Sted

Hotellet er beliggende på Margitsziget (Margaret-øen), kun 15 minutters gang fra centrum af byen. Lufthavnen ligger ca. 26 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice