Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tag med på shopping i Malmø

 • Miniferie
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Malmø
kr. 520,- -39%
Pris fra kr. 319,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev fantastiske Malmø! Tag på en hyggelig miniferie til Sveriges sprudlende perle og få 2, 3, 4 eller 5 skønne dage på hotel midt i centrum inkl. morgenmad

Uanset hvornår I besøger Malmø vil det være en oplevelsesrig tur, for byen har mange ting at byde på. Tag en spadseretur i byens travle gader, nyd en picnic i solen i Slotsparken eller tag en forfriskende dukkert i Western Harbour. Sveriges livlige perle, Malmø, er den perfekte destination for en miniferie! Her er der både spændende kulturelle aktiviteter og gode shoppingmuligheder. I bor på det moderne Moment Hotels Malmø midt i centrum med kort afstand til alle seværdigheder.

Inklusive
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i standard dobbeltværelse på Moment Hotels Malmø***
 • Morgenmad
Malmø

I behøver ikke at sidde på et fly i timevis for at opleve en af Europas små og skjulte perler. Med sit funklende kulturliv, hippe miljø og gode shoppemuligheder er Malmø en svensk favorit. Udover sightseeing og shopping tiltrækker byen også besøgende på grund af sine smukke strande, grønne parker og en spændende musikscene. Desuden er byen meget cykelvenlig og derfor utrolig nem at bevæge sig rundt i. Start med en shoppingtur i et af Skandinaviens største shoppingcentre og se moderne kunst på Moderna Museet eller Malmø Kunsthall. Der er nok at tage sig til i Malmø, og det er svært ikke at blive forelsket i denne skønne by.

Moment Hotels Malmø

 • Hotel
 • Malmø, Sverige
Moment Hotels Malmø

Velkommen til det stilfulde og moderne Moment Hotels Malmø. Her har de skåret alle unødvendige dikkedarer fra og fokuseret på det mest nødvendige: Simpel check-ind, moderne design og personlig service. Hotellet har en ideel beliggenhed i centrum af byen med kun nogle få minutters gang fra hovedbanegården og bymidten med mange butikker, restauranter og caféer. På hotellets terrasse avles der lækre grønsager og frugt, som selvfølgelig bliver serveret for hotellets gæster.

Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 10 m² store. Værelserne er udstyret 3/4 seng, skrivebord, fladskærms-TV og privat badeværelse. Her er alt, hvad I behøver for at få en god nats søvn og være godt udhvilet til morgendagens eventyr.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Moment Hotels Malmö. Du indgår derfor direkte aftale med Moment Hotels Malmö. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet har en parkeringsgarage med plads til 8 biler. Prisen er 150 DKK per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Moment Hotels ligger i hjertet af livlige Malmø med kort gang fra både hovedbanegården og gågaden. Det er muligt at flyve til lufthavnen i Malmø, som ligger ca. 30 km fra hotellet og fra København er der ca. 45 km til Malmø .

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice