Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Solgaranti og all-inclusive

 • Solferie
 • Costa Calma
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 7.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 7-14 nætter med velkomstbobler & all-inclusive på Royal Suite Hotel ved Fuerteventuras kyst samt fly tur-retur fra Hamborg

Fuerteventura er et ferieparadis med tusindvis af solskinstimer hvert år og smukke, hvide sandstrande. Om I er til hav, pool eller solbadning er der garanti for et skønt ophold. Jeres hotel ligger tæt på stranden, og I får all-inclusive med i prisen, så I blot skal læne jer tilbage i liggestolen og nyde solen. Når I ankommer, er der en flaske cava og en frugtkurv på jeres værelse til at starte ferien på. Fuerteventura byder på masser af spændende aktiviteter, seværdigheder og ikke mindst masser af spansk stemning. Tilbage er der kun at sige: Bienvenidos a España!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 barn 0-14 år) på Royal Suite Hotel***
 • All-inclusive
 • Fri brug af hotellets faciliteter (pools, boblebad etc.)
 • Cava og frugtkurv på værelset
 • Fly tur-retur fra Hamborg til Fuerteventura
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Fuerteventura

Spanske Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske Øer efter Tenerife. Øens hovedstad er Puerto del Rosario, og landskabet er domineret af tropiske sandstrande, klipper og bugter. Her er alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til solferie. Men faktisk har øen langt mere at byde på! Gør jer selv en tjeneste og tag på opdagelse i landsbyerne: Den gæstfri befolkning vil tage imod jer med åbne arme, og I vil støde på gamle vindmøller, græssende geder og historiske bygninger. Den frodige ø er også fyldt med plantager, hvor der dyrkes figner, tomater og dadler. Fuerteventura vil varme jeres hjerter, mens solen skinner jer i ansigtet.

Hotel Royal Suite Fuerteventura

 • Hotel
 • Costa Calma, Spanien
pool with palm trees

Jeres hotel ligger mindre end 10 minutter fra den smukke strand ved Costa Calma i den sydlige del af den kanariske ø Fuerteventura. Fuerteventuras subtropiske klima og lange, hvide strande er ideelt til solferier. I er blot 900 meter fra et stort shoppingcenter samt flere restauranter og cafeer. Hotellet råder over flere pools, en solterrasse og tennisbane. Der er god mulighed for at slappe af i liggestolene eller køle af på de store, behagelige værelser, som alle har aircondition.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Jeres dobbeltværelse er designet med henblik på komfort og afstressning. Alle værelser har altan med udsigt til hotellets have eller swimmingpool. Værelserne er lyse og store med to enkeltsenge og to sofasenge. Der er satellit-TV, telefon, minikøleskab, værdiboks (mod betaling) samt eget badeværelse og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • La Playa del Matorral er en smuk strand omkring 20 km fra jeres hotel. Her kan I opleve det majestætiske fyrtårn Faro Marorral: Kombineret med en strandtur er der lagt op til en skøn udflugt. Læg også mærke til naturlandskabet omkring fyrtårnet, som er fredet pga. sit frodige økosystem.
 • Tag til Costa Calma og oplev det store marked: Markedet holder åbent om onsdagen og søndagen, og her har I rig mulighed for at købe souvenirs, lokale specialiteter samt indsnuse den lokale stemning.
 • De behagelige temperaturer gør øen oplagt til vandaktiviteter, og især surfing er blevet en populær vandsport på Fuerteventura. Andre aktiviteter inkluderer dykning, snorkling og vandpolo! Der er desuden flere golfbaner på øen, men også triatlon, cykling og tennis er populært blandt lokale og besøgende.
Vejret på Fuerteventura

Laveste og højeste temperaturer på Fuerteventura:

Januar: 13°C - 19°C
Februar: 13°C - 20°C
Marts: 14°C - 21°C
April: 14°C - 22°C
Maj: 15°C - 23°C
Juni: 17°C - 24°C
Juli: 19°C - 27°C
August: 20°C - 27°C
September: 20°C - 27°C
Oktober: 18°C - 25°C
November: 16°C - 23°C
December: 14°C - 20°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn 0-14 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et enkeltpersonstillæg. Beløbet afhænger af opholdets længde samt sæson

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse.

Til og med april 2017:
Børn 0-6 år overnatter gratis på hotellet
Børn 7-14 år betaler ca. 150 DKK per nat for hotelopholdet
Børn 15-17 år betaler ca. 190 DKK per nat for hotelopholdet

Fra og med maj 2017:
Børn 0-6 år overnatter gratis på hotellet
Børn 7-14 år får 50% rabat på hotelopholdet
Personer over 14 år får 30% rabat på hotelopholdet

Babyseng

I kan låne en gratis babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæeldyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme op til 1 times ventetid. Køreturen tager ca. 90 minutter

All-inclusive

All-inclusive begynder med middag på ankomstdagen og afsluttes med morgenmad på afrejsedagen. All-inclusive omfatter alle måltider samt nationale drikkevarer mellem kl. 10.30 og 23.00.

Sted

Jeres hotel ligger kun 1 minutters gang fra middelhavskysten Costa Calma på den kanariske ø Fuerteventura i Spanien. Hotellet ligger en times kørsel fra lufthavnen og cirka 10 minutters gang fra stranden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice