Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Weekendophold på Hotel Lakolk på Rømø

 • Miniferie
 • Rømø
25 Anmeldelser
kr. 1.495,- -27%
Pris fra kr. 1.099,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3 dage i idylliske omgivelser på Rømø inkl. halvpension bestående af 3-retters middage på begge aftener og morgenmad samt 1 flaske vin på værelset

Tag på et hyggeligt weekendophold i den enestående natur på Rømø mellem Vesterhavet og Vadehavet, hvor I kan opleve den danske natur, når den er allersmukkest! Hop i bølgerne, udforsk øen på hesteryg eller gå på jagt efter rav på stranden. Rømø byder på masser af muligheder, hvad end I er til en ferie fuld af aktiviteter eller et roligt afbræk. I har 3 dage på Hotel Lakolk, der har en helt unik beliggenhed direkte ud til Europas bredeste sandstrand, Lakolk Strand. På hotellet er der sørget for morgenmad, 3-retters middage og en flaske vin på værelset til at forsøde opholdet.

Inklusive
 • 2 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Hotel Lakolk***
 • Halvpension (Morgenmad og 2x 3-retters middag)
 • 1 flaske vin på værelset
 • Gratis parkering
Rømø

Rømø ligger i Vadehavet og er en oase af afslapning og naturoplevelser. På den 10 km lange strækning over dæmningen, som forbinder Rømø til fastlandet, kan I nyde et unikt syn over Vadehavet, hvor der året rundt går hundredevis af får og græsser på skråningerne. Når I ankommer til Rømø, vil det føles som en helt anden verden, hvor omgivelserne især er domineret af klitter og åbne vidder. På øens nordlige side finder I området Lakolk, som huser de fleste af øens shoppingmuligheder og caféer, og hvor der er en nedkørsel til den nordlige del af Rømøs strand. På øens sydside ligger Havneby, hvor I finder indkøbsmuligheder og færgeterminalen, hvorfra Sylt-færgen afgår, samt den mindre befolkede Sønderstrand.

Hotel Lakolk

 • Hotel
 • Rømø, Danmark
Hotel Lakolk

Det arkitekttegnede Hotel Lakolk er Rømøs eneste strandhotel med en enestående beliggenhed direkte ved Lakolk Strand. Den perfekte ramme er dermed sat for et ophold i Rømøs skønne natur. På hotellet er der en legeplads, cykeludlejning og en hyggelig restaurant, hvor I får serveret jeres inkluderede måltider. Er vejret godt, kan I nyde solen på den store terrasse.

Læs mere
Hotel Lakolk, room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er enkelt indrettet og udstyret med TV, gratis WiFi, skrivebord og eget badeværelse med toilet og brusekabine.

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne har ligeledes en simpel indretning og har TV, gratis WiFi, skrivebord og eget badeværelse med toilet og brusekabine.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Lakolk. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Lakolk. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-12 år
Enkeltværelse: Maks. 1 person

Børnerabat

Børnerabat gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn på 0-2 år: Gratis
Børn på 3-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr per værelse kan medbringes for 150-200 DKK per dyr per ophold. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Rømø ligger i Vesterhavet ud for den sønderjyske kyst. Øen er forbundet med Jylland via en 10 km lang dæmning, hvilket gør køreturen til Rømø til en helt specielt oplevelse i sig selv. Fra Århus tager turen ca. 2 timer i bil, mens det fra København tager ca. 3½ time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice