Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Den Gyldne Hane på Sjællands Odde

 • Miniferie
 • Sjællands Odde
40 Anmeldelser
Pris fra kr. 425,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2 eller 3 dages havidyl på Sjællands Odde med overnatning på Den Gyldne Hane inkl. velkomstdrink, morgenmad og en lækker 3-retters middag

Tag en velfortjent pause fra hverdagen, og nyd en skøn miniferie i dejlige Danmark! På Sjællands Odde finder I charmerende havnestemning, hyggelige gamle huse og et smukt kystlandskab. Den Gyldne Hane tryller i køkkenet og byder jer på en lækker 3-retters fiskemenu tilberedt med lokale råvarer, og I står op til en herlig morgenmadsbuffet. Forkæl jer selv med afslapning og god mad, og glæd jer til at gå ture ved vandet, besøge de små byer i lokalområdet og til masser af ro og frisk havluft.

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatning i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Den Gyldne Hane
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag i hotellets fiskerestaurant på ankomstdagen
 • Daglig morgenmad
Sjællands Odde

Sjællands Odde må være det sted i Danmark, hvor man kommer tættest på det skønne hav. Den smalle tange, som rækker ud i Kattegat, er nemlig omgivet af vand til næsten alle sider og kan byde på en unik natur, hyggelige lystbådehavne og historiske seværdigheder. Sjællands Odde oser af fiskermiljø med sine kuttere, et røgeri, bådeværft og fiskeudsalg. Røgeriet, der ligger på klinten over havnen, er tegnet af den verdensberømte arkitekt Arne Jacobsen.

I den nærliggende landsby Overby kan I opleve den karakteristiske røde Odden Kirke, som er udsmykket med pragtfulde kalkmalerier fra middelalderen, og på halvøens yderste spids, Gniben, kan I nyde en pragtfuld udsigt over Kattegat. I købstaden Nykøbing Sjælland, der også ligger tæt på, kan I opleve den flotte Nykøbing Kirke og det hyggelige byliv med butikker, restauranter og caféer. Sjællands Odde er det perfekte sted at hvile krop og sjæl og indsnuse den friske havluft!

Den Gyldne Hane

 • Hotel
 • Sjællands Odde, Danmark
Hotel Den Gyldne Hane

Den skønne ejendom, der huser hotel Den Gyldne Hane, er fra 1909 og ligger på Sjællands Odde. Hotellet har udsigt over Kattegat og havnen i Havnebyen.

Hotellets fisk- og skaldyrsinspirerede restaurant er særdeles kendt for sin hyggelige atmosfære, gode service og for den lækre mad, de gode råvarer og den faglige stolthed. Menuen spænder bredt og henvender sig til enhver smag, men fokuserer på fiske- og skaldyrsretter, og kundens tilfredshed er altid i fokus. I kan godt glæde jer!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres rummelige dobbeltværelse råder over eget badeværelse, fjernsyn med den store TV-pakke, dobbeltseng, sofa og egen terrasse med bord og stole. Nogle af værelserne på Den Gyldne Hane har udsigt over havnen og Kattegat.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Den Gyldne Hane. Du indgår derfor direkte aftale med Den Gyldne Hane. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-12 år betaler 250 DKK per overnatning (bemærk, at denne pris er inkl. morgenmad og ekskl. middag)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Kæledyr

I kan medbringe kæledyr for 150 DKK per ophold. Dette angives ved booking og betales ved ankomst til hotellet

Internet

Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder

Flere værelser

I forbindelse med booking er det muligt at booke flere værelser (afhængigt af tilgængelighed)

Restaurant

Hotelrestaurantens åbningstider er:
Frokost: Kl. 12.00 til 15.00
Aften: Kl. 17.30 til 20.00

Sted

Den Gyldne Hane ligger på Sjællands Odde i det nordvestlige Sjælland, 22 km fra Nykøbing Sjælland. Med færge fra Aarhus tager det ca. 2 timer at komme til hotellet. Fra København tager turen i bil knap 1½ time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice