Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4* familieferie ved Italiens adriaterhavskyst

 • Solferie
 • Montesilvano
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.979,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til pragtfulde Pescara: Tilbring 7 eller 14 overnatninger på Hotel Club Esse Mediterraneo med halvpension, strandservice og og fly tur-retur fra København

Tag med til skønne Pescara ved Adriaterhavets kyst! Her kan I tilbringe 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Club Esse Mediterraneo ved havet, hvor I får serveret morgenmad og aftensmad med husets vin til. I flyver fra København mod den den uimodståelige italienske østkyst med sine hvide sandstrande, og der er masser af aktiviteter i vente på hotellet for store og små. Der er aftenshows, fitnessrum og børne- og ungdomsklub, og I har også mulighed for at udforske det frodige område, som er langt mindre turistet end de klassiske italienske kystbyer. Glæd jer til en fantastisk familieferie med masser af soltimer og afslapning!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i i dobbelt-, 3-personers- eller familieværelse på Hotel Club Esse Mediterraneo****
 • Halvpension (morgenbuffet, aftensmad og husvin)
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage
 • Strandservice (1x solseng, solstol og parasol)
 • Fri afbenyttelse af motionsudstyr, fitnessrum, acquagym og zumbahold
Tilvalg
 • Indchecket bagage à 15 kg fra København med Ryanair (maks. 1 per person)
Pescara

Pescara byder på udforsket kultur, romerske levn og et betydeligt mindre befolket kystbælte end mange andre soldestinationer i Italien. Ud over autentiske italienske restauranter, lækker espresso og snoede gader, er Pescara omgivet af et idyllisk område med smukke, hvide strande. Her kan I svømme i havet, spille bold og nyde det milde klima. Byen er hjemstavn for olivenproducenter, og de frodige grønne marker skaber rammerne om en skøn badeferie. Glæd jer til en daseferie, hvor kvalitetstid med familien står øverst på to-do-listen!

Hotel Club Esse Mediterraneo

 • Hotel
 • Montesilvano, Italien
facade

Familiehotellet Club Esse Mediterraneo har, som navnet antyder, en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra havet. På terrassen er der parasoller, solstole og liggestole, og hotellet har desuden bar og opholdsområde. I hotellets restaurant serverer personalet især regionale retter og regionale vine (og gerne glutenfri menuer ved forespørgsel). På hotellet finder I fitnessrum og mulighed for at deltage i forskellige træningsaktiviteter som blandt andet zumba. Der er pool, børne- og ungdomsklub og underholdning om aftenen. Hotellet råder desuden over baner til fodbold, volley og tennis.

 • +-2
Læs mere
double

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres rummelige dobbeltværelser er simpelt indrettet i varme farver. Her har I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, værdiboks, minibar og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også egen altan med udsigt til havet. Her er plads til i alt 2 personer.

room

Familieværelse

2 voksne per værelse

De rummelige familieværelser er moderne indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også egen altan med udsigt til havet. Her er plads til i alt 2 voksne og 2 børn (0-17 år).

family

3-personersværelse

2 voksne per værelse

3-personersværelset er lyst, hyggeligt og har plads til 2 voksne og 1 barn (0-17 år). Her har I enten 3 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Værelset er udstyret med aircondition, TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også egen altan med udsigt til havet.

Vejret i Pescara

Laveste og højeste temperaturer i Pescara:

 • Januar: 2°C - 10°C
 • Februar: 3°C - 11°C
 • Marts: 5°C - 14°C
 • April: 7°C - 17°C
 • Maj: 11°C - 22°C
 • Juni: 15°C - 25°C
 • Juli: 18°C - 28°C
 • August: 18°C - 28°C
 • September: 15°C - 25°C
 • Oktober: 11°C - 20°C
 • November: 7°C - 15°C
 • December: 4°C - 11°C
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med bookingen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-17 år
Familieværelse: Maks. 2 voksne + 2 børn 0-17

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 13-17 år: 50% rabat på hotelværelset

Bemærk venligst, at der gives yderligere rabat per hotelophold for bookinger mellem 01. maj til 11. juni samt 10. september til 1. oktober

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i hotellets fællesarealer

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenbuffet, aftensmad og husets vin til aftensmaden

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Abruzzo Lufthavn (PSR)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 45 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Børne- og ungdomsklub

Hotellet udbyder børneklubben 'Hero camp' for børn i alderen 3 til 13 år samt ungdomsklubben 'Young club' i alderen 13 til 18 år

Sted

Hotel Club Esse Mediterraneo ligger lige ved Adriaterhavet med privat strand. Hotellet ligger cirka 8 km fra Pescaras centrum. Der er knap 15 km til lufthavnen. I kan tage en taxa fra lufthavnen til hotellet for cirka 30€ (cirka 15 minutter). I kan også benytte jer af offentlig transport og tage bus 38. Bussen sætter jer af efter 10 stop (ca. 30 minutter) ved stoppestedet Montesilvano, og turen koster cirka 2€ per vej.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice