Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Campingferie for hele familien ved Gardasøen

 • Solferie
 • 3 eller 7 overnatninger
 • Sirmione
kr. 2.869,- -28%
Pris fra kr. 2.079,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med familien til skønne Italien og nyd en ferie ved Gardasøen. I bor 4 eller 8 dage i eget mobilehome med plads til op til 6 personer på den 4-stjernede Garda Village Camping

Tilbring en dejlig ferie med familie og venner i skønne Italien. I bor 4 eller 8 dage i eget mobile home på Garda Village Camping, og her er scenen sat for masser af sjov og hyggelige stunder med swimmingpool, sportsaktiviteter og underholdning for børn. I kan gå på opdagelse omkring Gardasøen, her kan I bade i søen eller tage på vandretur, I kan også opleve ægte italiensk idyl i de omkringliggende byer og smage på lokalproduceret vin og andre lækre specialiteter. Glæd jer til en dejlig ferie i Italien!

Inklusive
 • 3 eller 7 overnatninger i mobilehome (maks. 4 voksne + 1 barn 0-2 år) eller i Maxi-mobilehome (maks. 6 voksne + 1 barn 0-2 år) på på Garda Village Camping****
 • Velkomstdrink om lørdagen (i perioden 8/7 - 26/8)
 • Swimmingpool
 • Underholdning for børn
 • Sportsaktiviteter for børn og voksne
Familieferie ved Gardasøen

Gardasøen er både den største og den smukkeste sø i Italien, og der venter jer en masse dejlige oplevelser her. Området omkring Gardasøen er ideelt til udflugter både i naturen og i de omkringliggende landsbyer. Campingpladsen ligger ca. 4 km fra den hyggelig by Sirmione, hvor I kan gå på opdagelse i byens spændende historiske bygninger. I kan også slappe af ved søens bred eller udforske områdets vingårde og vidunderlige vinmarker. På campingpladsen er der rig mulighed for at tilbringe nogle hyggelige dage ved swimmingpoolen eller på legepladsen. I kan også dyste i alverdens sportsaktiviteter, såsom fodbold, volleyball, tennis og minigolf. God tur til Gardasøen!

The Garda Village

 • Camping
 • Sirmione, Italien
mobilehome 1

I bor på Garda Village Camping, der ligger få hundrede meter fra Gardasøens bred. På campingpladsen finder I alverdens muligheder for at gøre jeres ferie endnu bedre. I kan benytte swimmingpoolen, legeplads og prøve kræfter med forskellige sportsaktiviteter. Campingpladsen ligger ca. 4 km fra den hyggelige by Sirmione.

Læs mere
Mobilehome

Mobilehome

4 voksne per lejlighed

Dette mobilehome til maks. 4 personer + 1 barn 0-2 år er ca 27 m² stort. Mobilehomet er indrettet med et lille køkken med køleskab og privat badeværelse med bruser. Derudover er der aircondition, TV og sengelinned og håndklæder. Udenfor har I en lille terrasse med bord og stole. Det er muligt at benytte en værdiboks i receptionen.

Maxicaravan bedroom

Maxi-mobilehome

6 voksne per Autocamper

Dette mobilehome til maks. 6 voksne + 1 barn 0-2 år er ca. 33 m² stort. Det er indrettet med privat badeværelse med bruser. Derudover er der også et køkken med køleskab, aircondition, telefon og TV samt en lille terrasse med bord og stole. Der er både sengelinned og håndklæder i mobilehomet. Det er muligt at benytte en værdiboks i receptionen.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ITALICA TURISMO SPA. Du indgår derfor direkte aftale med ITALICA TURISMO SPA. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 17:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 10:00

Pris

Prisen er per mobilehome

Kapacitet

Mobilehome: Min. 2 og maks. 4 voksne + 1 barn 0-2 år
Maxi-mobilehome: Min 2 og maks. 6 voksne + 1 barn 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år bor gratis på campingpladsen

Tilgængelighed

Disse mobilehomes er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det er gratis WiFi tilgængelig på campingpladsens fællesområder

Parkering

1 gratis parkeringsplads per mobilehome

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere mobilehomes ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Praktisk information

Der er sengelinned og håndklæder i mobilehomet

Swimmingpool

Swimmingpoolen er åbent fra maj til september og er lukket i dårligt vejr

Sted

Campingpladsen Garda Village ligger blot få hundrede meter fra Gardasøens bred og ca. 4 km fra den lille by Sirmione og omkring 30 km fra Verona Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice