Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo centralt i vidunderlige Rom

 • Storbyferie
 • Rom
28 Anmeldelser
Pris fra kr. 829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg Italiens hovedstad Rom: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på B&B Nights In Rome inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Der er noget helt specielt over Rom — Italiens hovedstad er i dag en moderne storby, men byens rige kultur og historie trækker stadig tydelige spor til fortiden. Mellem moderne bygninger og alverdens modebutikker skyder monumenter fra Romerrigets højtid op i landskabet. Rom inviterer jer til at gå på opdagelse i byens finurlige arkitektur og kulturelle perler og til at nyde italienske specialiteter på en af de mange piazzas. Der er masser at opleve i byen, og I kan nemt komme rundt til de forskellige kvarterer fra B&B Nights In Rome — så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til at besøge vidunderlige Rom!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 baby 0-2 år) på B&B Nights In Rome
 • Morgenmad
 • Bykort over Rom
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
På opdagelse i Rom

Rom er uden tvivl en af Europas mest storslåede og interessante hovedstæder. Colosseum, Vatikanet, Trevi-fontænen og Pantheon — det ene enorme monument er mere fantastisk end det næste, og ind i mellem det hele ligger hyggelige pladser, hvor I kan gå på opdagelse i italienske specialiteter eller nyde en forfriskende gelato. Den pulserende by byder på masser af spændende modebutikker samt caféer og restauranter, hvor I smage pizza, pasta og vin i den allerbedste kvalitet — og I vil hurtigt opdage, hvorfor italienerne er så stolte af deres kulinariske traditioner.

Nights in Rome

 • Hotel
 • Rom, Italien
Property

I bor centralt i Rom på det komfortable B&B Nights In Rome. Hotellet ligger blot 600 meter fra Termini togstationen, hvorfra det er nemt at komme rundt i hele byen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med badekåbe og hårtørrer. Derudover har værelset TV og aircondition.

TravelBirds tips til Rom

 • Hvis I har lyst til en ægte italiensk frokost, kan I besøge restauranten Al Biondo Tevere. Her serveres klassiske retter som pizza, pasta og skaldyr i smukke omgivelser, og I kan nyde udsigten til Tiberen fra restaurantens hyggelige terrasse.
 • Vatikanstaten er uden tvivl et besøg værd, og når I er på disse kanter, bør I lægge vejen forbi Det Sixtinske Kapel. Det er i dette kapel at der stemmes mellem kardinalerne, når en ny pave skal vælges. Udsmykningen af loftet i kapellet blev udført af kunstneren Michelangelo, og det tog ham ikke mindre end 6 år at færdigøre dette vidunderlige kunstværk. Kig op, og tag jer tid til at opleve de mange detaljer og fantastiske farver i maleriet.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 3,5 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne + 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet i forældrenes seng
Børn i alderen 3-17 år: Får rabat på hotelopholdet og betaler omkring 150 DKK per nat for hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ikke værelser egnet til kørestolsbrugere

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Ciampino Airport (CIA) er det muligt at tage bussen Terravision i lufthavnen til Roma Termini stationen, der ligger tæt ved jeres hotel (Turen tager ca. 40 minutter og koster omkring 4 €)
Fra Rome Fiumicino Airport (FCO) er det muligt at tage bussen Terravision i lufthavnen til Roma Termini stationen, der ligger tæt ved jeres hotel (Turen tager ca. 55 minutter og koster omkring 4 €)

Sted

B&B Nights In Rome ligger centralt i Rom ca. 600 meter fra Termini togstation.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice