Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i London + fly

 • Storbyferie
 • London
Pris fra kr. 1.509,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom med på storbyferie i London: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på Novotel London West inkl. morgenmad, fly fra København, Billund eller Aarhus

Englands pulserende hovedstad London er en af Europas største byer og også en af de mest populære – og det er med god grund! Shopping i verdensklasse på Oxford Street, fantastiske musicals i West End og vidunderlig panoramaudsigt fra London Eye. Det er præcis, hvad I kan se frem til på denne skønne storbyferie til London – og mere til! Her venter jer 2, 3 eller 4 overnatninger på et hotel vest for centrum. Glæd jer til en storbyferie med alt det bedste, som London har at byde på!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-16 år) på Novotel London West***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aarhus til London
 • Håndbagage
London calling!

London er en af ​​de mest spændende byer i verden. Storbyen er et stort, levende og evigt foranderligt sted, kendt for sin historie, pragt og arkitektur samt sine utallige restauranter, teatre, klubber og naturligvis sit pulserende natteliv. Med byens røde telefonbokse, idylliske grønne parker, majestætiske paladser og fascinerende historie er det umuligt ikke at blive forelsket i London! Den engelske hovedstad er altid et besøg værd, og uanset om det er jeres første tur, eller om I allerede har besøgt byen flere gange, vil der være rigeligt at opleve.

Hop på undergrundsbanen eller de røde dobbeltdækkerbusser, og udforsk Londons skjulte hjørner. Beundr udsigten over byen fra Primrose Hill, gå en tur langs kanalen ved Bethnal Green Gas Holders, eller brug en dag på at udforske kunsten på Victoria and Albert Museum efterfulgt af en kop varm te på museets café til lyden af dejlige klavertoner. Læg også vejen forbi de klassiske attraktioner i London som ikoniske Tower Bridge, det hyggelige Portobello Market i Notting Hill eller tag på fint besøg på Buckingham Palace.

Hotel Novotel London West

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Hotel - restaurant

Det enkle Novotel London West ligger vest for Londons centrum i kvarteret Hammersmith, ca. en halv time med offentlig transport fra Buckingham Palace. På hotellet finder I en restaurant, hvor I spiser morgenmad hver morgen, samt en loungebar og et fitnessrum. I nærheden ligger der bl.a. flere caféer, restauranter og butikker. Der er gratis WiFi på hele hotellet, og I har kun 3 minutters gang til metroen.

Læs mere
Driepersoonskamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er simpelt indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, aircondition, fladskærms-TV, minibar, værdiboks, te- og kaffefaciliteter samt privat badeværelse med bruser og hårtørrer.
Her er plads til maks. 2 voksne og 2 børn 0-16 år.

Det bedste af London

Er I klar til at opleve byen med de røde dobbeltdækkere? Her er vores bud på oplevelser, I absolut ikke må gå glip af:

 • Besøg Borough Market, som er kendt som “The Mother of all London’s food markets” og er Londons ældste madmarked. Far vild i de mere end 100 forskellige boder med råvarer fra hele verden og lokale britiske fristelser, og slå jer derefter ned med en kølig pint i hånden. Markedet er åbent fra onsdag til lørdag.
 • Uanset årstid byder London på nogle af verdens absolut smukkeste parker. Hyde Park og Kensington Gardens er de flestes favoritter, men I må endelig heller ikke gå glip af den japanskinspirerede have Kyoto Gardens i Holland Park. Nyd en gåtur blandt små vandfald, fiskedamme og ikke mindst farvestrålende påfuglene, som bor i haven.
 • Selv hvis I allerede har besøgt London flere gange, vil der stadig være en masse at opleve. Tag for eksempel til Wilton's Music Hall i Østlondon, hvor I på det gamle, men ikke mindst smukke varietéteater kan opleve alt fra sjove teaterstykker til jazzkoncerter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn 0-16 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-16 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 17 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Jeres hotel ligger vest for Londons centrum, ca. en halv time med offentlig transport til Buckingham Palace og ca. halvanden time med offentlig transport til både London Luton og London Stansted. Det nærmeste metrostop er Hammersmith.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice