Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Familieferie med sol på Costa del Sol

 • Solferie
 • 5, 7 eller 9 overnatninger
 • El Paraíso
Pris fra kr. 2.239,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Solferie i jeres helt egen lejlighed på Costa del Sol: Tilbring 5, 7, 9 eller 14 nætter på Aparthotel Ona Club Bena Vista inkl. fly tur-retur. I betaler kun for 2 personer per bolig!

Glæd jer til at nyde den spanske solkyst i jeres egen lejlighed med plads til 4 eller 6 personer. I er kun 5 minutter på gåben fra stranden, men I har også en skøn pool lige uden for jeres lejlighed. Nyd den smukke morgensol fra jeres altan eller terrasse, og lav et hjemmelavet måltid i jeres helt eget køkken. I kan også tage en spadseretur i området og smage på det lokale køkken, for der er masser af hyggelige caféer og spisesteder i nærheden. I kan vælge mellem 5, 7, 9 eller 14 overnatninger på Costa del Sol, så pak kufferten og flyv sydpå til sol, strand, tapas og sangria!

Inklusive
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i 1- eller 2-værelses lejlighed på Aparthotel Ona Club Bena Vista***
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Malaga
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet | 390 DKK per person
Costa del Sol

I bor i ferieområdet Estepona, der ligger tæt på Marbella. Estepona byder på masser af butikker, hvor I kan købe spanske lækkerier til køleskabet. Har I mere lyst til at spise ude, er der et hav af hyggelige restauranter i området. I er kun 5 minutter fra sandstranden, hvor der ud over en svømmetur i det azurblå hav er gode muligheder for at dyrke vandsport. Byens dejlige strand La Rada strækker sig ud over mere end 2 kilometer. I kan besøge det spændende Orchidarium Estepona — en bygning fyldt med mere end 5000 planter og flere end 1300 forskellige slags orkideer, eller tage en tur til byens historiske centrum, hvor mange af husmurene er prydet af de fineste kunstværker, og slå jer ned med en kold cerveza og en omgang tapas på hyggelige Plaza de Flores. I bor kun 5 minutter på gåben fra Saladillo strand, så I har god mulighed for både at nyde solens stråler på de fine sandstrande eller nyde den sydspanske stemning og det lækre regionale køkken. Har I fået lyst til at udforske Costa del Sol, kan I nemt besøge de andre kystbyer, for der kører busser langs hele kysten.

Aparthotel Ona Club Bena Vista

 • Hotel
 • El Paraíso, Spanien
Hotel

Aparthotel Ona Club Bena Vista ligger i ferieområdet Estepona nær Marbella på den spanske solkyst. Nyd den lækre pool og få anbefalinger til spændende aktiviteter til området i den venlige reception. Det tager kun 5 minutter at gå til Saladillo strand, og der er knap 17 km til Esteponas centrum. Hotellet ligger tæt på flere spisesteder og caféer. For de golfglade ligger der en golfbane kun 14 km fra hotellet.

Læs mere
Bedroom

1-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

De hyggelige 1-værelses lejligheder er ca. 44 m² store og er udstyret med et soveværelse med to enkeltsenge, en stue med dobbeltsovesofa, spisebord og -stole, TV og køkken med ovn, kogeplader, mikroovn, service og bestik. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser. I har desuden jeres egen møblerede altan. Her er plads til i alt 4 personer.

Living room

2-værelses lejlighed

6 voksne per lejlighed

De flotte 2-værelses lejligheder på hele 56 m² er udstyret med et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med dobbeltsovesofa, spisebord og -stole, TV og køkken med ovn, kogeplader, mikroovn, service og bestik. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser. I har desuden jeres egen møblerede terrasse eller altan. Her er plads til i alt 6 personer.

Vejret på Costa del Sol

Laveste og højeste temperaturer på Costa del Sol:

 • Januar: 6°C - 15°C
 • Februar: 7°C - 16°C
 • Marts: 8°C - 18°C
 • April: 10°C - 19°C
 • Maj: 12°C - 23°C
 • Juni: 16°C - 27°C
 • Juli: 19°C - 30°C
 • August: 19°C - 30°C
 • September: 17°C - 27°C
 • Oktober: 13°C - 22°C
 • November: 10°C - 18°C
 • December: 7°C - 15°C
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

1-værelses lejlighed: Maks. 4 personer
2-værelses lejlighed: Maks. 6 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Den 3.-6. person overnatter gratis i lejligheden

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen lejligheder egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering er muligt i hotellets parkeringskælder mod gebyr. Bemærk, at der skal reserveres plads på forhånd

Internet

I kan tilkøbe adgang til hotellets WiFi for 5 € per døgn

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type lejlighed (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Reception

Receptionen er åben mandag til lørdag mellem kl. 09.00 og kl. 18.00, søndag mellem kl. 10.00 og kl. 13.00

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time

Sted

Aparthotel Ona Club Bena Vista ligger på Costa del Sol i Spanien. Hotellet ligger cirka 70 km fra Málaga Lufthavn og godt 18 km fra Marbella.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice