• Med fly
 • Med indkvartering

Flyv med til Budapest

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Budapest

(5 Anmeldelser)
per person fra kr. 1.109,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 32 gange

Tag med til det storladne Budapest: 2, 3 eller 4 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, gratis adgang til hotellets wellnessområde og fly fra København eller Billund

Er der noget så skønt som en storbyferie? En ferie, hvor man traver historiske gader tynde, spiser godt, nyder kolde øl og drinks og får fyldt kufferten op med masser af gode sager? Det er forkælelse på den rigtig gode måde, og i Ungarns hovedstad kan det endda gøres til priser markant lavere, end vi kender dem. I flyver til Budapest fra København eller Billund og indkvarteres på 4-stjernet hotel med morgenmad – og så er det ellers bare om at tage for sig af alle byens herligheder. God tur!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Danubius Hotel Flamenco****
 • Fly fra København eller Billund (med Ryanair)
 • Håndbagage
 • Velkomstdrink (kaffe, te eller sodavand)
 • Morgenmad
 • Gratis adgang til hotellets wellnessområde med indendørs pool og sauna
Tilvalg
 • Transport ml. lufthavn og hotel t/r (tid: ca. 70 min og maks. 1 times ventetid) | 150 DKK per person
 • 15 kg indchecket bagage. Maks. 1 styk per person
Budapest

En fabelagtig arkitektur, en fascinerende historie og en overflod af både seværdigheder og spisesteder gør det livlige Budapest til en ideel storbydestination. Tag kameraet med på en spadseretur over Szechenyi-broen, som forbinder Buda og Pest, og knips løs af smukke Donau. Besøg også Heltepladsen, der blev anlagt for over 100 år siden for at markere Budapests 1000 års fødselsdag. Kulisserne er storladne og stolte, og mindesmærkerne er mange og rige på historier. Byen er også kendt for sine termiske bade, og i det berømte Gellert-kurbad kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer. En omgang gullasch fås bedst på de traditionelle værtshuse, men der er også tonsvis af muligheder for at smage på den finere madlavning her i Ungarns hovedstad.

Tips til turen Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres tips til turen på TravelBird-app'en.

Danubius Hotel Flamenco

Hotel Budapest, Ungarn
hotel

Jeres 4-stjernede hotel ligger grønt på de smukke bakker på Buda-siden af byen ca. 15 minutter fra centrum. Hotellet har restaurant, kaffebar, bar, terrasse, gratis WiFi og et wellnessområde med indendørs pool og fitnessfaciliteter.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne er simple og nydelige og har plads til maks. 2 personer. De er udstyret med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, WiFi, telefon, TV, værdiboks og privat badeværelse.

Vi anbefaler

 • Karpatia: Restauranten Karpatia er en af byens ældste spisesteder – og sjoveste! Her er madro en by i Rusland, og husorkesteret spiller alt fra ABBA over folkemusik til klassiske klaverkoncerter, alt imens de ungarnske retter fylder gæsternes maver op.
 • Den ungarske Statsopera: Har I den helt store kulturhat på, så er en aften i operaen en helt særlig oplevelse! Bygningen er kendt som et af de bedste operahuse i verden, og så koster det tilmed langt under halvdelen, end hvad en lignende koncert ville gøre i Danmark.
 • Alexandra Bookcafé: Ligesom resten af Centraleuropa, så er Ungarn, og i særdeleshed Budapest, kendt for sin cafékultur – og Alexandra Bookcafé kan prale af at være en af de allersmukkeste. Under de høje lofter og ornamenterede vægge spilles ofte flygelmusik, og i disse fantastiske rammer der smager et stykke kage intet mindre end historisk lækkert!
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes ved booking)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes ved booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for hotelopholdet (prisen er baseret på 2 personer)

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering kan benyttes mod betaling

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL) til Budapest Lufthavn (BUD)
- Inkluderet i prisen: 1x håndbagage (maks. 10 kg og 55 x 40 x 20 cm) per person
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- Den forventede flyvetid er 2 timer
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet ligger på Buda-siden af byen, ca. 15 minutter med offentlig transport fra centrum. Fra lufthavnen tager det ca. 70 minutter at komme hertil i bil.

Danubius Hotel Flamenco
Tas Vezér ut. 3-7
1113 Budapest
Ungarn