Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Det bedste af Italien: Rom og Napoli-bugten

Rundrejse 7 overnatninger Italien

per person fra kr. 8.009,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hvorfor vælge mellem storby og strand? På denne rejse besøger I nemlig både Italiens hovedstad Rom og den smukke kyst ved Napoli-bugten. I tilbringer 7 eller 9 overnatninger på hotel inkl. halvpension, lejebil og fly fra København eller Hamborg

Oplev den perfekte kombination mellem by og strand! På denne ferie kan I besøge pulserende Rom, der byder på imponerende bygninger, masser af kunst og kultur og spændende shopping-gader. Efter nogle dage i hovedstaden tager I til Italiens smukke Napoli-bugt, hvor I kan slappe af i ægte italiensk idyl og gå på oplevelse i områdets små kystbyer. I kan nyde 7 eller 9 overnatninger i Rom og Torre del Greco — så pak kufferten og glæd jer til at nyde livet i skønne Italien!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Pineta Palace**** i Rom
 • 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Poseidon**** i Torre del greco ved Napoli-bugten
 • Halvpension
 • Lejebil: (Fiat Panda eller tilsvarende. Rejser I 3 personer sammen, anbefaler vi, at i opgraderer til en VW Polo ved at tage kontakt til vores kundeservice)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
 1. Dag 1 - 3: På opdagelse i Rom

  Ferien begynder i fantastiske Rom. Hvis I er af sted 7 overnatninger tilbringer I 3 nætter i Rom og hvis I er af sted i 9 overnatninger tilbringer I 4 nætter i byen.
  Rom er uden tvivl en af Europas mest storslående og interessante hovedstæder. Det ene enorme monument er mere fantastisk end det næste, og ind i mellem det hele ligger hyggelige pladser, hvor I kan nyde en forfriskende gelato eller en lækker pastaret. Den pulserende by byder på spændende kunst og kultur og mellem Colosseum, Vatikanet, Trevi-fontænen og Pantheon finder I et moderne byliv med massevis af butikker, caféer og restauranter. Det er nemt at komme rundt til flere af de store seværdigheder til fods, og det er en god måde at opleve stemningen i byen på.

  Hvis I har lyst til en ægte italiensk frokost, kan I ligge vejen forbi restauranten Al Biondo Tevere. Her serveres klassiske retter, som pizza, pasta og skaldyr, i smukke omgivelser, og I kan nyde udsigten til Tiberen fra restaurantens hyggelige terrasse.

  Restaurant

  Hotel Pineta Palace

  Hotel Rom, Italien

  Hotel Pineta Palace ligger i det rolige kvarter Trionfale i det nordvestlige Rom, ikke langt fra Vatikanstaten. Her får I en god og behagelig nats søvn i nydelige omgivelser, og I kan nemt komme ind til centrum af Rom med offentligt transport.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 7: Italiensk idyl ved kysten

  Efter nogle oplevelsesrige dage i storbyen kører I til Italiens dejlige kyst. Hvis I er af sted i 7 overnatninger tilbringer i 4 nætter her, og hvis I er af sted i 9 overnatninger kan I nyde strandstemningen i 5 nætter.
  På Italiens smukke kyst ligger flere populære destinationer som perler på snor. Jeres hotel er placeret i skønne omgivelser i den lille by Torre del Greco syd for Napoli og for foden af Vesuv. Byen byder på hyggelige restauranter og butikker, og er specielt kendt for sine røde koraller og spændende seværdigheder såsom kirken Sante Croce, hvis klokketårn blev begravet af lava i 1794, og Zoccolanti-klosteret, der har 28 flotte freskoer af helgenen Frans af Assisi. Her kan I slappe af på stranden og nyde den ægte italienske stemning med et godt glas vin. I jeres lejebil kommer I nemt rundt i området — I kan f.eks. køre en tur til Napoli og smage på, hvad der siges at være, Italiens bedste pizzaer, eller besøge Amalfikysten der med sine farverige huse pryder skråningerne ned til havet.

  Det er bestemt værd at slå et smut forbi Pompeii - og det er en god ide at tage på en guidet tur. Det der engang var en storslået romerby, er i dag de resterende ruiner efter byen blev begravet i aske, da vulkanen Vesuv gik i udbrud. Pompeii fortæller, med sine mange spændende konstruktioner, statuer og freskoer, en utrolig historie om en tid, der i høj grad har sat sit præg på det moderne samfund, vi kender i dag.

  Hotel Poseidon - restaurant

  Hotel Poseidon

  Hotel Lazio, Italien

  Tæt på vandet i Torre del Greco finder I Hotel Poseidon. Hotellet er opført i en gammel industribygning, og det er moderniseret med en farverig indretning, masser af kunst og fine detaljer. Fra det hyggelige 4-stjernede hotel har I udsigt over Napolis bugt. I nyder jeres morgenmad og middag i hotellets restaurant med havudsigt og der er også en bar, hvor I kan afslutte dagen med en forfriskende drink. Fra hotellet har I ca. 8 minutters gang til byens togstation, hvorfra I hurtigt og nemt kan tage toget rundt til nogle af områdets spændende byer og seværdigheder.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Turistskat i Rom: 6 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellerne.
Ved hotellet i Rom er det muligt at parkere mod et gebyr på 5 € per dag

Halvpension

Halvpension indeholder morgenmad og middag

Lejebil

Jeres lejebil er en Fiat Panda eller en tilsvarende bil.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Pineta Palace ligger i det rolige kvarter Trionfale i det nordvestlige Rom. I kan komme herfra til Vatikanstaten på ca. 40 minutter med offentlig transport. Det nærmeste busstoppested ligger 10 minutters gang fra hotellet. Til centrum af Rom skal I regne med ca. 45 minutter i bus eller metro. Fra Rome Ciampino lufthavnen er der ca. 2 timers transporttid med offentlig transport til jeres hotel. Fra Rome Fiumicino lufthavnen er der ca. 1 times transporttid med offentlig transport til jeres hotel.

Hotellet ligger nær havnen i Torre del Greco og i gåafstand til byens togstation, hvorfra I nemt kan komme til andre byer som Napoli og Pompeji. Der er ca. 25 minutters kørsel til Napoli og ca. 1 time og 15 minutters kørsel til Amalfikysten.