Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Familieferie på Tenerife med vandland

 • Solferie
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 6.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til fantastiske Tenerife: 7 eller 14 overnatninger på 4Dreams Hotel Chimisay inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet. Solskinsøen venter kun på jer!

Sol fra en skyfri himmel og dejlige oplevelser ved det postkortsmukke Atlanterhav! Pak kufferten og flyv sydpå til Tenerife, hvor solcreme og afslapning er det vigtigste på huskelisten. Her er blæst og gråvejr skiftet ud med sol og strand, og der er masser af aktiviteter for både store som små. Den kanariske ferieø er perfekt til både familieferier og romantikere, så tag børnene eller din udkårne med og nyd velfortjent kvalitetstid under den spanske sol!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbelt-, eller 3-personersværelse på 4Dreams Hotel Chimisay***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Morgenmad
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • 1x flaske vin på værelset
 • 1x frugtkurv på værelset
 • Adgang til vandlandet Lago Martianez
 • Håndbagage
Puerto de la Cruz på Tenerife

Tag hele familien med til Nordtenerifes smukke omgivelser og behagelige klima. Puerto de la Cruz er en populær turistdestination og er især elsket for sine smukke strande og autentiske arkitektur, de mange lækre restauranter og eksklusive shoppingmuligheder. Med en gennemsnitstemperatur på 20 grader om året er Puerto de la Cruz et skønt alternativ til den nordiske kulde.

4Dreams Hotel Chimisay

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Hotel

Det 3-stjernede hotel har en supergod beliggenhed for jer, som vil være tæt på havet og byen. I bor nemlig under 1 km fra den populære sandstrand Playa Jardín og byens pulserende centrum. Hotellet har egen tagterrasse med swimmingpool, hvorfra man har en betagende udsigt til bjergene, døgnåben reception for natteravne, og så er personalet behjælpeligt med både bil- og cykeludlejning.

 • +-2
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne er indrettet med pæne klassiske møbler i varme farver, som giver det en ægte sydeuropæisk stemning. Værelserne har alle fladskærms-TV og skrivebord samt eget badeværelse med gratis toiletartikler. Og så kan I holde vennerne og familien derhjemme opdateret, for I har også gratis WiFi. Dobbeltværelset har enten 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng afhængig af ledighed.

3-personersværelse

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Værelserne er indrettet med pæne klassiske møbler i varme farver, som giver det en ægte sydeuropæisk stemning. Værelserne har alle fladskærms-TV og skrivebord samt eget badeværelse med gratis toiletartikler. Og så kan I holde vennerne og familien derhjemme opdateret, for I har også gratis WiFi. 3-personersværelset har enten 3 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng og 1 ekstraseng afhængig af ledighed.

Adgangsbillet til Lago Martiánez

Under jeres besøg kan I tage børnene med i vandparken Lago Martiánez. Vandlandet har syv forskellige pools, en stor kunstig sø, tropiske haver, vandfald, smukke broer og flere restauranter, kiosker og et kasino. Kort sagt, den perfekte søndagsudflugt.

 • Besøg den smukke botaniske have Jardin Botanico i Puerto de la Cruz fra 1700-tallet med en udsøgt samling af eksotiske planter, blomster og træer
 • Tæt på jeres hotel ligger Loro Parque, en 135.000 km² stor subtropisk park med palmer, eksotiske fugle, pingviner, et delfinarium, gorillaer, tigre og mange andre spændende oplevelser. Indgang koster cirka 30 € for voksne og 19 € for børn
 • Tag en eftermiddagstur til Plaza Charco blot 250 meter fra jeres hotel og nyd et glas sangria på solterassen. Her er der levende musik og skøn stemning
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
3-personersværelse: Min. og maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 betaler ca. 979 DKK per hotelophold
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris for hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over et værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering findes i nærheden af hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Opgiv venligst mobiltelefonnummer i forbindelse med bookingen, så chaufføren kan komme i kontakt med jer

Sted

Jeres hyggelige badehotel ligger i Puerto de la Cruz på Tenerifes nordkyst. I bor tæt på byens centrum og under 1 km fra stranden Playa Jardín.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice