• Med fly
 • Med indkvartering

Cubansk rundrejse: Storby & badeferie

Rundrejse 8, 11 eller 15 overnatninger Cuba

(12 Anmeldelser)
per person fra kr. 7.709,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 63 gange

Tag til Cuba og kombiner storby- og daseferie: 7, 10 eller 14 overnatninger med morgenmad i Havana og all-inclusive i Cayo Santa Maria. Der er sørget for fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund samt udflugt i klassisk amerikanerbil og al transport under opholdet

Cuba er et henrivende rejsemål, som byder på fantastiske sandstrande, unik kultur og en spændende historie. Tag med på en cubansk rundrejse, hvor al transport er inkluderet. I starter med at udforske storbyen Havana, hvor I har mulighed for at lære den cubanske kultur og lokalbefolkning at kende - og så får I lov til at køre i en vaskeægte amerikanerbil fra 1950'erne. Herefter har I resten af ferien til at nyde den varme caribiske sol i paradiset Cayo Santa Maria, hvor der er sørget for all-inclusive og komplet nydelse på hotellet. Cuba er en fantastisk tidslomme, som I bør opleve, mens den endnu er uberørt af tidens tand!

Inklusive
 • Rundrejse med 7, 10 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år + 1 baby 0-1 år):
 • 4 overnatninger i en "casa particular" i Havana inkl. 3x morgenmad (de første 3 nætter og den sidste nat)
 • Køretur i klassisk amerikanerbil gennem Havana på dag 2 (ca. 45 minutter)
 • 3, 6 eller 10 overnatninger på hotel The Warwick (eller tilsvarende) i Cayo Santa Maria med all-inclusive
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Havana
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
 • Privat transport mellem lufthavnen og jeres "casa particular" tur-retur
 • Transport mellem jeres "casa particular" og The Warwick hotel tur-retur
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Visum før indrejse i Cuba
 • Udflugter, der ikke er nævnt i tilbuddet
Tilvalg
 • Havana Tropicana Show (2½ time)
 • Dagsudflugt (dag 2) til Pinar del Rio og Viñares (voksen)
 • Dagsudflugt til Trinidad
 • Motorbådstur og snorkling i Cayo Santa Maria (2 timer)
 • Dagsudflugt (dag 2) til Pinar del Rio og Viñares (barn)
 1. Dag 1 - 3: Velkommen til legendariske Havana!

  Buenos dias og velkommen til Havana! Det ser ud til, at I er havnet i halvtredserne: Amerikanske retrobiler og koloniale bygninger skaber et eksotisk gadebillede, og de sløve barer stråler af en svunden tids herlighed, og revolutionen kan skimtes på hvert gadehjørne. Cuba byder på masser af spændende oplevelser, og Havana er det perfekte udgangspunkt. Under jeres ophold i Havana har vi inkluderet en rundtur i Havana i veteranbil, også kaldet en "oldtimer"! Disse gamle amerikanerbiler, der kendetegner bybilledet i Havana, fortæller historier om øens besynderlige relation til USA og det er som at træde ind i en tidslomme, når I læner jer tilbage i lædersæderne i en af disse farverige biler (turen tager ca. 45 min. og er med spansk chauffør). Herefter kan I fortsat udforske Havana på egen hånd til fods. Snyd ikke jer selv for at besøge den gamle bydel Habana Vieja der med sine smukke koloniale bygninger, i fantastiske pastelfarver, fortæller historier om en svunden tid. I kan også lægge turen forbi fortet Morro Castle, der ligger ved indgangen til Havana-bugten ved strandpromenaden Malécon, rom-museet og bymuseet Palacio de los Capitanes Generales. Spis frokost på en af de charmerende, lokale restauranter og afslut dagen med et glas rom i aftensolen og måske en cigar! I kan også nyde en daiquiri - Hemingways yndlingscocktail - på forfatterens favoritbar i Havana, La Floridita.

  Valgfrie udflugter: Har I lyst til flere oplevelser i Havana, kan I tilkøbe den spændende heldagsudflugt på opholdets 3. dag til Pinar del Rio og Viñales-dalen. I bliver kørt til den vestlige del af øen hvor I skal besøge Pinar del Rio provinsen. Denne del af øen er kendt for sin frodige natur, smukke grotter og tobaksplantager. I besøger den smukke Viñales-dal, hvor imponerende afrundede bjerge skyder op blandt grønne palmer og fra Los Jazmines får I en fantastisk panoramaudsigt over dalen. Inkluderet i turen er også et besøg på en cigarfabrik og frokost på en lokal restaurant, inden turen går tilbage til jeres casa particular i Havana om eftermiddagen. Transport er inkluderet og turen koster 544 DKK per voksen og 418 DKK per barn.

  Ønsker I en festlig aften i Havana, kan I tilkøbe billetter til Havana Tropicana-showet. De entusiastiske dansere og den livlige, cubanske musik drager jer nærmere i dette spektakulære og farverige show under den cubanske nattehimmel. Showet varer ca. 2½ time og prisen inkluderer 1 cocktail (Cuba Libre) og snacks. Pris: 669 DKK per person

  José Martí International Airport -> Havana 20.1 km

 2. Dag 4 - 13: Cayo Santa Maria: Et caribisk paradis

  På dag 4 skal I tidligt op, for allerede kl. 05.00 sætter I kursen mod Cayo Santa Maria. I bliver hentet foran Hotel Armadores de Santander, der ligger ca. 150 meter fra jeres "casa particular". Turen tager ca. 5 timer, så I kan få hvilet jer lidt, inden I når frem. Bemærk at grundet den tidlige afgang vil der ikke være morgenmad på denne dag.

  Vi har alle set billederne af de formidable, kridhvide, caribiske strande med det azurblå hav, der bruser ind over sandet. De ligger indbydende og venter på, at man kommer og slår sig ned med sit håndklæde, en god bog og måske en kølig drink. Og det er netop dét, I skal de næste mange dage! I ankommer til Cayo Santa Maria, en sand paradisø ud for Cubas nordlige kyst. Den udgør en del af øhavet Jardines del Rey, og her har I i alt 3, 6 eller måske hele 10 overnatninger. Brug dagene på at opbygge den perfekte solbrune kulør, dykke eller fiske i det dybblå hav, besøge de mange spændende byer eller frodige sukkerplantager på fastlandet, eller opleve den smukke flora og fauna i øens vildtreservat. I bor på et Hotel Warwick Cayo Santa Maria med all-inclusive, så der er lagt op til nogle skønne dage med luksuriøs afslapning!

  Har I mod på at opleve området fra vandet, kan I tilkøbe en motorbådstur med snorkling i Cayo Santa Maria. På denne 2-timers tur tager I med motorbåd gennem de cubanske mangrove-skove. Herefter skal I snorkle i det klare vand og udforske den farverige undervandsverden! Bemærk, at børn under 7 år skal være i følgeskab med en voksen. Pris: 318 DKK per person.

  I kan også tilkøbe en dagsudflugt til Trinidad – en by så smuk, at den er optaget på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv. Her kan I gå en tur gennem de brostensbelagte gader, mens I kigger på de pastelfarvede huse, smukke paladser og lærer mere om byens fortid som koloniby. I vil også gøre holdt i Sancti Spiritus under turen. Udflugten finder sted dagligt. Pris: 586 DKK per person. Som udgangspunkt vil rejsen blive afholdt på 5. dag, men kan også forekomme på de andre dage under opholdet i Cayo Santa Maria. I vil få yderligere information, når I ankommer til destinationen.

  Havana -> Hotel Warwick Cayo Santa María 390.5 km

  room

  The Warwick Cayo Santa Mariaeller tilsvarende

  Hotel Cuba, Cuba

  Under jeres ophold i Cayo Santa Maria skal I bo på det flotte hotel The Warwick, hvor der venter jer nogle dejlige dage i flotte omgivelser. I bor i gåafstand til stranden, og hotellet har en betagende udsigt over Det Caribiske Hav. Her er en flot have samt en stor pool med solterrasse, hvor I kan slappe af, og med all-inclusive kan I nyde alle jeres måltider samt forfriskninger og snacks fra de syv restauranter og syv barer.

  I bor på et lyst og moderne dobbeltværelse, der er udstyret med fladskærms-TV, minibar, kaffemaskine og privat badeværelse med regnbruser. På jeres balkon kan I nyde aftenens behagelige temperaturer.

  Læs mere
 3. Dag 14 & 15: Retur til Havana

  På jeres sidste dag bliver I hentet omkring kl. 15.00 og kørt tilbage til Havana, hvor I tilbringer jeres sidste overnatning. Var der en bar, I ikke fik besøgt, et område, I ikke fik udforsket eller nogle souvenirs, I ikke fik købt, så er det nu – for dagen efter skal kufferterne pakkes, og så bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I rejser hjem igen til Danmark.

Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Check-ind på hotellerne

Casa particular: Fra kl. 12.00
The Warwick: Fra kl. 14.00

Check-ud på hotellerne

Casa particular: Til kl. 12.00
The Warwick: Til kl. 10.00

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år + 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 20% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det er svært at finde WiFi på Cuba, og der opkræves almindeligvis gebyr for brug af WiFi

All-inclusive i Cayo Santa Maria

Morgenmad
Frokost
Aftensmad (både buffet og à la carte)
Snacks mellem måltiderne
Drikkevarer ad libitum (både alkoholiske og ikke-alkoholiske)
Hotellet tilbyder desuden et væld af gratis aktiviteter såsom volleyball, live shows og snorkling

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Casa particular

Under jeres ophold i Havana bor I på såkaldte "casa particulares", som er en slags cubansk bed and breakfast, hvor I lejer et værelse hos en cubansk vært. Her har I jeres eget værelse med badeværelse, og I får muligheden for at opleve den cubanske dagligdag

Inkluderet transport

Følgende transport er inkluderet i rundrejsen:
- Fra Havana lufthavn til jeres casa particular
- Gruppetransport fra Hotel Armadores de Santander, der ligger ca. 150 meter fra jeres casa particular til Warwick Cayo Santa Maria
- Gruppetransport fra hotel Warwick Cayo Santa Maria tilbage til Hotel Armadores de Santander jeres casa particulares i Havana
- Fra jeres casa particular til Havana lufthavn

Bemærk venligst, at transporten til hotel Warwick Cayo Santa Maria er omkring kl. 05.00 om morgenen, hvilket betyder, at der ikke er morgenmad inkluderet på rejsens 4. dag

Valuta

Cuba har 2 forskellige møntenheder, CUC og cubanske pesos. Turister må udelukkende anvende CUC

Bemærk venligst, at I kun kan hæve penge på Cuba med kreditkort fra Visa eller MasterCard

Rejsesygeforsikring

Ved indrejse til Cuba kræves det, at I har tegnet en rejsesygeforsikring inden afrejse. Sørg for at have en kopi af jeres rejsesygeforsikring oversat til engelsk, da I skal vise denne ved ankomsten til Havana

Information omkring sprog

Alle guider under udflugterne taler engelsk. På Cuba er hovedsproget spansk, og det er ikke alle, der taler engelsk. Inden afrejse får I telefonnummeret på en engelsktalende kontaktperson, som kan hjælpe jer med eventuelle sprogbarrierer

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Information om vaccinationer

Inden afrejse til Cuba kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Hepatitis A og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Cuba, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Udflugter

Bemærk venligst, at det kun er muligt at tilkøbe maks. én valgfri udflugt per dag

Praktisk information

I modtager al information om jeres transport, den inkluderede oldtimer-tur og eventuelle tilvalgte udflugter i lufthavnen fra vores partner, Meeting Point Cuba, som møder jer i ankomsthallen i Havana Lufthavn

Bemærk venligst, at I modtager jeres rejsedokumenter 2 uger før afrejse

Hotelændringer indtil 19.11.2017

Bemærk venligst, at der grundet rundrejsens stigende popularitet er afvigelser for hoteller for rejser før 31. oktober 2017:

Bookinger for voksne (fra 18 år) vil blive indkvarteret for Hotel Valentin Perla Blanca (i stedet for The Warwick).

Bookinger med børn (under 18 år) vil blive indkvarteret for Ocean Casa del Mar (i stedet for The Warwick).

Begge alternative hoteller er af tilsvarende kvalitet som The Warwick