Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kør-selv-ferie i Toscana og Umbrien

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Italien
kr. 3.170,- -27%
Pris fra kr. 2.329,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Det bedste af Italien! Glæd jer til 8 eller 10 dages rundrejse i Toscana og Umbrien, hvor I bor på 3 forskellige hoteller med swimmingpool, daglig morgenmad, en 3-retters middag samt en vin- og olivenoliesmagning

De skønneste pastaretter, de grønneste bakker og de hyggeligste middelalderbyer... I Toscana og Umbrien er disse herligheder ikke bare en feriedrøm, men den helt almindelige hverdag! Hiv 8 eller 10 dage ud af kalenderen og tag del i den smukke og smagfulde italienske hverdag på en rejse rundt til tre forskellige hoteller. Undervejs står der både vinsmagning og olivenoliesmagning på programmet, og samtidig har I frie tøjler til at sammenstykke ferien lige, som I har lyst. Skal I dase ved hotellets pool eller udforske de lokale landsbyer? Spise alt for meget pizza eller shoppe designervarer? Noget helt andet? I bestemmer!

Inklusive
 • Indkvartering på dobbeltværelse, 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år) inkl. morgenmad:
 • 2 eller 3 overnatninger på Hotel Calamidoro inkl. adgang til diskotek (åbent i weekenderne), brug af golføvebane og adgang til swimmingpool
 • 3 overnatninger på Hotel Poggio degli Olivi inkl. 1x 3-retters middag ekskl. drikkevarer per person, 1x olivenoliesmagning per person og adgang til swimmingpool og solsenge (afhængigt af vejrforhold og poolens åbningstider)
 • 2 eller 3 overnatninger på Hotel Sant'Uberto inkl. 1x vinsmagning per person, 1x adgang til hotellets spa per person og adgang til swimmingpool (fra primo maj til medio september)
 • Parkering på alle hoteller (afhænger af tilgængelighed)
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat på Hotel Poggio degli Olivi: 1 € per person per dag (betales på hotellet)
 1. Dag 1 & 2: Hotel Calamidoro (ved 9 overnatninger: Dag 1-3)

  Jeres rejse begynder selvfølgelig lige så snart I sætter jer ind i bilen, men ferien starter for alvor, når I ankommer til den toscanske by Calcinaia. Her tilbringer I to nætter på et dejligt 4-stjernet hotel (vælger I at have i alt 9 overnatninger på turen, har I 3 overnatinger), og I kan godt glæde jer til nogle gode dage i den charmerende gamle bygning fra den 18. århundrede.

  Små 10 km fra hotellet ligger byen Pontadera, hvor I kan besøge Piaggeio Muesum, der fremviser de finiste eksempler af den italienske klassiker Vespa'en. Knap 30 km væk ligger en anden klassiker, nemlig det skæve tårn, der pryder kendissen Pisa, og når først I er på disse kanter, kan I passende besøge den store naturpark Migliarino San Rossore Massaciuccoli, der breder sig over et stort areal med masser af muligheder for vandreture — og endda en tur til stranden, hvis I fortsætter hele vejen ud til kysten.

  Pisa S. Giusto Airport -> Hotel Calamidoro 26.0 km

  Hotel Calamidoro, Calcinaia, Tuscany

  Hotel Calamidoro

  • Hotel
  • Bientina, Italien
  Hotel Calamidoro, Calcinaia, Tuscany

  Det 4-stjernede hotel kombinerer toskansk æstetik med moderne faciliteter. Her er et brasiliansk steak house, pizzeria og traditionel toskansk restaurant. I finder også et wellnessområde og en natklub, samt golfbane, minifodboldbane og bueskydningsbane.

  Læs mere
 2. Dag 3 - 5: Poggio degli Olivi (ved 9 overnatninger: Dag 4-6)

  Efter nogle dejlige i Toscana går turen videre til Umbrien. På vejen til jeres næste hotel kan I gøre holdt i skønne San Gimignano eller smukke Siena og se lidt nærmere på regionens både flotte og hyggelige byer. Umbrien er synonym med bølgende bakkelandskaber, olivenlunde, solsikkemarker og vingårde, og de mange charmerende landsbyer fortæller hver deres historie om traditioner, der har eksisteret her i århundreder. Tre overnatninger har I her, så I har god tid til at undersøge området nærmere. Perugia ligger kun 20 km væk og er en perfekt destination for en dagstur. Her kan I i helt bogstavelig forstand smage på la dolce vita med et besøg på den verdensberømte chokoldefabrik "Perugina", der bl.a. fremstiller de kendte choko-kys "Baci". Under jeres ophold på hotellet bør I tage med til den inkluderede olivenoliesmagning, og én af aftenerne kan I sætte jer til rette i hotellets restaurant og nyde en 3-retters middag.

  Hotel Calamidoro -> Poggio degli Olivi 234.6 km

  Exterior

  Il Poggio degli Olivi

  • Hotel
  • Province of Perugia, Italien
  Exterior

  Dette feriekompleks, som er omgivet af olivenlunde og vinmarker, har en smuk beliggenhed midt i naturen og råder over forskellige typer værelser og ferielejligheder. På ejendommen finder I en swimmingpool, en tennisbane og to restauranter, der serverer lækre italienske retter tilberedt med lokale råvarer. Il Poggio degli Olivi producerer sin egen jomfruolivenolie, som I får lov til at prøve en af dagene under jeres ophold!

  Læs mere
 3. Dag 6 & 7: Hotel Sant'Uberto (Ved 9 overnatninger: Dag 7-9)

  Toscana, Umbrien — og så tilbage til Toscana! Nu har I 2 eller 3 overnatninger på et smukt hotel omgivet grønne bakker om en stor park. Har I endnu ikke stiftet bekendskab med Siena, bør I gøre jer selv den tjeneste at sætte jer bag rattet og køre de 50 km derhen. Byens hyggelige gader summer af middelalderlig stemning, og Piazza del Campo er samlingplads både for byens liv og byens historie. De ni felter på pladsen foran rådhuset symboliserer de ni familier, der i sin tid valgte, hvem der skulle lede byen, og selv samme rådhus har fungeret som inspirationskilde for Martin Nyrop, der er arkitekten bag vores eget Københavns Rådhus. Er I til italiensk mode og har lyst til en shoppingtur, så er Sienas shoppinggade Via di Città svaret. Hver onsdag er der i øvrigt et skønt marked ved det gamle fort Fortezza Medicea, hvor I kan prøve alverdens lokale delikatesser. På tilbageturen kan I stoppe i nogle af de mange små byer på vejen, og husk så også, at hotellet byder på en vinsmagning og mulighed for at besøge spa'en.
  Efter den sidste overnatning er det tid til at vende næserne mod Danmark igen, og I bestemmer helt selv ruten hjem, så I kan tage alle de omveje, I har lyst til, for at få mest muligt ud af jeres tid i støvlelandet.

  Poggio degli Olivi -> Sant'Uberto 175.7 km

  hotel

  Hotel Sant Uberto

  2 Anmeldelser
  • Hotel
  • Toscana, Italien
  hotel

  Dette charmerende hotel ligger i naturskønne omgivelser i sin egen private park på over 12.000 m² midt i Metallifere-bakkerne. Hotellet råder over et dejligt poolområde med børnebassin og liggestole. Hver morgen nyder I en morgenmadsbuffet, og hver aften får I serveret en 3-retters middag med retter fra det toscanske køkken. I får desuden en adgangsbillet til hotellets spa-område, hvor I kan slappe af i saunaen eller boblebadet. Dette er med andre ord det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie i Toscana!

  Læs mere
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Igna's Tour. Du indgår derfor direkte aftale med Igna's Tour. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Check-ind

Hotel Calamidoro: Fra kl. 14.00
Poggio degli Olivi: Fra kl. 15.00
Hotel Sant'Uberto: Fra kl. 15.00

Check-ud

Hotel Calamidoro: Til kl. 11.00
Poggio degli Olivi: Til kl. 10.30
Hotel Sant'Uberto: Til kl. 10.00

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 1-17 år
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne:
- Børn 0-6 år: Gratis
- Børn 7-12 år: 50% rabat
- Børn 13-17 år: 20% rabat

Babyseng

På forespørgsel kan I leje babysenge på de forskellige hoteller:
- Hotel Calamidoro: Gratis
- Hotel Poggio degli Olivi: 10 € per dag
- Hotel Sant'Uberto: 10€ per dag
Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I gerne vil leje en babyseng

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellerne har enkelte værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering ved alle hoteller (afhænger af tilgængelighed)

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice