Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommerferie på charmerende hotel ved vandet i Kroatien

 • Solferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Lovran
kr. 889,- -35%
Pris fra kr. 579,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kør-selv-ferie til Kroatiens kyst: 4, 6 eller 8 dage på det charmerende Hotel Lovran tæt ved vandet inkl. halvpension og parkering ved hotellet

Den strålende sol, der skinner på den særlige arkitektur og de prisbelønnede strande, de lækre retter i det sislende middelhavskøkken, og ikke mindst den rolige, sydeuropæiske atmosfære — scenen er sat og nu skal I holde ferie! I bor på det charmerende Hotel Lovran, hvorfra I blot har 50 meter ned til stranden, hvor I vil tilbringe mange solskinstimer med vandsjov og afslapning. På hotellet er der sørget for halvpension, og ude i gaderne kan I møde pastelfarvede villaer og maleriske gader, som minder jer om, at I er langt væk fra dagligdagens trummerum.

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-11 år) på Hotel Lovran***
 • Halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Gratis parkering (ved tilgængelighed)
 • Turistskat
Lovran

Byen Lovran ligger lige ved kysten, og er en af Kroatiens mest populære feriedestinationer. I det 19. århundrede var byen flittigt besøgt af den østrig-ungarske adel, og derfor ligger der mange gamle og billedskønne villaer rundt om i byen. Den gamle bydel er et af de bedst bevarede i området, og prydes af gotisk arkitektur og et romansk klokketårn. Her mødes det traditionelle og det moderne i en skøn forening, og byen er et charmerende feriested med mange hyggelige promenader og restauranter. Besøg f.eks. vinbaren Loza, der serverer lækre drinks og tapas. Det krystalklare vand indbyder til en forfriskende dukkert, og i området finder I flere små bugter og strande.

Hotel Lovran

 • Hotel
 • Lovran, Kroatien
hotel lovran

Hotel Lovran ligger i den smukke, gamle bydel i midten af Lovran — lige ud til Adriaterhavet. Dette romantiske hotel byder på et dejligt ophold, hvor I kan dase på den nærliggende private strand. Hotellets restaurant serverer morgenmad og middag for jer hver dag, og I kan nyde en kølig drink på terrassen om aftenen. Hotellet har desuden en tennisbane samt et wellnessområde, hvor I kan tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger. I kommer nemt rundt i lokalområdet med bus, og det nærmeste stoppested er kun 100 m fra hotellet.

 • +3
Læs mere
Room sea view

Dobbeltværelse med havudsigt

2 voksne per værelse

I bor på et dejligt dobbeltværelse med satellit-TV og gratis WiFi, og I har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Som prikken over i'et har I en dejlig udsigt over havet, hvis I booker denne værelsestype.

room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det almindelige dobbeltværelse ligger ud til gaden, men er ellers udstyret med samme faciliteter, nemlig satellit-TV og gratis WiFi. Herudover har I eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ATLAS/ Do not use. Du indgår derfor direkte aftale med ATLAS/ Do not use. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Pris

Prisen per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Gratis

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering (ved tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Lovran ligger i Kvarner-bugten, kun 10 minutters kørsel fra byen Opatija.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice