• Med indkvartering

Med familien på camping i Nordjylland

 • Feriepark
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Hanstholm
kr. 2.640,- -37%
Pris fra kr. 1.689,-
 • per arrangement fra
Allerede booket 21 gange

Camping for hele familien ved Vesterhavet: 4, 6 eller 8 dage i hytte til 4, 7 eller 8 personer på Hanstholm Camping i Nordjylland, inkl. adgang til badeland og aktiviteter. Prisen er per hytte

Gør jer klar til en ferie med fuld fart og masser af sjov! På Hanstholm Camping kan I glæde jer til vandland, børnezoo og masser af aktiviteter til børnene, samt skønne omgivelser, fred, ro og afslapning til forældrene. I bor i jeres egen hytte, som har plads til 4, 7 eller 8 personer, så der er plads til at have hele familien med. Ikke langt fra pladsen har I kilometerlange sandstrande og frisk havluft, som er kuren på enhver stress og jag, som I måtte medbringe fra hverdagen. Dette er i sandhed en ferie for både store og små, så glæd jer til 4, 6 eller 8 dage med hygge og kvalitetstid!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i 4-, 7- eller 8-personers hytte på Hanstholm Camping
 • Adgang til badeland, børnehus og sommeraktiviteter
 • Forbrug (vand, varme, el)
 • Slutrengøring
 • Fri afbenyttelse af opvarmede pools
 • Gratis parkering
Tilvalg
 • Medbring 1 hund for 100 DKK (betales på hotellet)
Hanstholm og Thy

Nordjyllands vestkyst er fuld af muligheder og ikke mindst noget af Danmarks smukkeste natur. Ved ophold på Hanstholm Camping har I Nationalpark Thy lige i nærheden, hvor der hver dag fra forår og henover sommeren er mindst én guidet tur eller aktivitet. Disse ture og aktiviteter kan I få et overblik over med månedsfolderen fra pladsens reception.

Ca. 3 km fra pladsen har I bunkerne, som var med i den gamle, danske film 'Olsen Banden i Jylland'. Ved siden af ligger huset, som også var med i filmen, og som desuden har været med i filmen 'Babettes gæstebud'.

Med cyklen ved hånden kan I benytte pladsens direkte vej, som fører jer ned til cykelstien, der går fra stranden og 30 km mod øst til Bulbjerg samt 30 km mod syd til Vorupør. Denne cykelsti er udnævnt af Dansk Cykelunion som Danmarks smukkeste cykelsti, hvilket nok især skyldes, at den går gennem Nationalpark Thy og fredet natur langs vandet. Cykelstien er komplet børnesikker, da der ikke er anden trafik end cykler.

Hanstholm Camping

4 Anmeldelser
 • Camping
 • Hanstholm, Danmark
Bungalows

Hanstholm Camping inviterer til sjov, leg og hygge for hele familien! Med både børnezoo, legeplads og kilometervis af skøn natur er der noget for enhver smag. Campingpladsen har en butik, hvor I kan købe alle fornødenheder til ferien. Ved ankomst kan I købe et VIC-rabatkort, som giver 25% rabat i den hyggelige restaurant og butikken på campingpladsen. I kan handle ind til madlavningen i diverse butikker i Hanstholm. Ikke langt fra campingpladsen har I stranden og Vesterhavet. De lange sandstrande indbyder til lange gåture og frisk luft. Er I eventyrlystne, kan I endda tilkøbe en tur på hesteryg langs kysten. Har I familiens firbenede ven med, kan I afprøve agility-faciliteterne eller gå tur på hundestranden, som er til fri afbenyttelse.

 • +2
Læs mere
4-personers hytte

4-personers hytte (uden eget badeværelse)

4 voksne per hytte

I 4-personers hytten har I et hyggeligt opholdsområde med spisepladser og en hyggelig terrasse med havemøbler samt et soveværelse med 2 køjesenge og plads til op til 4 personer. Hytten har køkken med kaffemaskine og kogeplader. Hytten har ikke eget badeværelse eller toilet, men der findes bad og toilet på fællesarealerne.

Bungalow type 40

7-personers hytte

7 voksne per hytte

I 7-personers hytten har I et hyggeligt opholdsområde med spisepladser og en hyggelig terrasse med havemøbler og havudsigt samt værelser med sovepladser til op til 7 personer. I køkkenet er der kaffemaskine, kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab.

Bungalow type 50

8-personers hytte

8 voksne per hytte

I 8-personers hytten har I 8 sovepladser fordelt på to værelser og en hems. Der er køkken-alrum med spisepladser og udgang til en stor terrasse. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, komfur og køleskab.

Hanstholm Campings aktivitetsprogram

Glæd jer til masser af oplevelser for hele familien!

Hanstholm Camping byder på Børnehuset, hvor der er mulighed for at prøve kræfter i det kreative værksted. Her kan familiens mindste hver dag se film, og popcorn kan købes for 10 DKK. Biografen har tykke puder og bløde sofaer — perfekt til en hyggestund som afslutning på en god dag.

For de lidt ældre børn er der en internetcafe (maks. 15 år).

I løbet af sommerferien er der ansat 2 aktivitetsmedarbejdere, som dagligt arrangerer 5-6 lege og konkurrencer. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Eksempler på lege og konkurrencer er vandpolo, surfinghill-konkurrence, rundbold, stikbold, fodbold, sodavandsdiskotek samt tipi-lejr med bål og hygge.

 • Størstedelen af aktiviteterne er gratis. Betalingsaktiviteter ligger på priser mellem 50 DKK og 100 DKK
 • Ponytrækning koster 95 DKK per person
 • En 2-timers ridetur langs Vesterhavet koster 380 DKK per person
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hanstholm Camping. Du indgår derfor direkte aftale med Hanstholm Camping. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per hytte

Afbestilling

Bemærk venligst, at dette tilbud ikke kan refunderes, og derfor ikke følger TravelBirds generelle Vilkår og Betingelser

Hyttekapacitet

4-personers hytte: Maks. 4 personer + 1 baby 0-1 år
7-personers hytte: Min. 3 og maks. 7 personer, heraf min. 2 voksne
8-personers hytte: Min. 4 og maks. 8 personer, heraf min. 2 voksne

Sengelinned

I kan leje sengelinned for 95 DKK per person. Dette inkluderer sengetøj, dyne og pude for 1 person og kan tilvælges ved booking

Tilgængelighed

Hytterne er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Bemærk venligst, at det kun er muligt at medbringe kæledyr ved forespørgsel via vores kundeservice.

Vil du medbringe kæledyr, skal du tilvælge det i bookingprocessen og betale på hotellet.

Der må medbringes maks. 2 dyr per hytte for 100 DKK per dyr per ophold (betales på destinationen). Der skal medbringes kurv, tæppe og bur til hundene, og dyrene må under ingen omstændigheder være i senge eller møblerne.

Der er agilitybane og hundestrand til fri afbenyttelse (skal aftales på forhånd).

Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er gratis WiFi på pladsen. Medbringes computer er det muligt at tilkøbe hurtigere internet via USB eller kabel mod gebyr. Da der er et begrænset antal USB-stik, anbefales det at I ringer til Hanstholm Camping og bestiller et på forhånd

Parkering

Der er gratis parkering ved hytterne

Slutrengøring

Slutrengøring (200 DKK) er obligatorisk, men allerede inkluderet i den fulde pris for opholdet

Udendørs pool

Den udendørs pool er åben fra maj til oktober alle ugens dage fra kl. 10.00 til kl. 20.00. Poolen er opvarmet og har en temperatur på mellem 25 og 35 grader om sommeren. Børnepoolen har en temperatur på mellem 30 og 35 grader

Poolen bliver lukket i tilfælde af regnvejr eller torden
Poolbaren er åben i højsæsonen fra kl. 12.00

Mellem kl. 09.00 og kl. 10.00 er poolen forbeholdt senior- og voksensvømning

Grill

Det er muligt at leje en grill for 30 DKK per ophold

Solvogn

Det er muligt at leje en solvogn for 50 DKK per ophold

Sted

Campingpladsen ligger ved Danmarks nordvestlige punkt. Hanstholm Camping ligger knap 25 km fra Thisted og godt 100 km fra Aalborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice