Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Nyd ferien ved kysten i Litauen

 • Miniferie
 • Palanga
Pris fra kr. 4.259,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg Litauens riviera — I bor 3, 4 eller 5 overnatninger i det 4-stjernede lejlighedskomplekset Amberton Green Apartments Hotel tæt ved kysten i Palanga inkl. morgenmad, wellness og fly tur-retur fra København

Trænger I til en pause fra hverdagen? Besøg Litaunes kystperle Palanga og slap af ved stranden i idylliske omgivelser. I bor 3, 4 eller 5 overnatninger i egen lejlighed på Amberton Green Apartments Hotel — her kan I nyde formiddagen i spa-området, inden I begiver jer ud på opdagelse i Palanga. Så pak kufferten og glæd jer til skønne dage ved Litauens riviera hvor gyldne sandstrande strækker sig så langt øjet rækker.

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i Studio-lejlighed (maks. 3 personer + 1 barn 0-2 år) eller i Deluxe lejlighed (maks. 4 personer + 1 barn 0-2 år) på Amberton Green Apartments Hotel
 • Morgenmad
 • Adgang til spa-område med swimmingpool, dampbad og sauna fra kl. 9-12
 • Fly tur-retur fra København
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Privat transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 165 DKK per person
Oplev naturen og den gode stemning i Palanga

Palanga ligger i smukke omgivelser ud til kysten ved Det Baltiske Hav i Litauen. Her kan I slappe af ved havet, slentre afsted langs de skønne sandstrande eller nyde en solnedgang ved molen i byen. I sommermånederne tiltrækker dette skønne område flere turister, og byens caféer og barer bliver fulde af liv. Her er der rig mulighed for at nyde en iskold forfriskning eller en god middag.
Har i brug for en pause fra de søde strandliv, kan I gå på opdagelse i Palanga, der byder på flere spændende museer, kirker og flotte bygninger. Byen har også en fin botaniske have, der gemmer på flotte skulpturer, planter og en rosenhave. Inde i den botaniske have ligger også byens kendte rav-museum Amber Museum Park, og I smukke lokaler finder I her verdens 6. største samling af rav. Velkommen til Palanga!

Amberton Green Apartments Hotel

 • Hotel
 • Palanga, Litauen
Swimmingpool

I bor i egen lejlighed på Amberton Green Apartments Hotel blot 10 minutters gang fra vandet. Lejlighedskomplekset er indrettet med restaurant hvor I kan nyde jeres morgenmad hver morgen. Derudover råder lejlighedskomplekset over et spa-område, som i frit kan benytte hver formiddag mellem kl. 9 og 12.

Læs mere
Studio

Studio-lejlighed

4 voksne per studio

Denne lejlighed på ca. 26 m² til maks. 3 personer er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer og badeprodukter samt badekåbe. Derudover har lejligheden et køkken med opvaskemaskine, mikroovn og elkedel til te og kaffe samt værdiboks, TV, telefon, aircondition og WiFi.

Deluxe apartment

Deluxe lejlighed

4 voksne per lejlighed

Denne lejlighed på ca. 35 m² kan rumme maks. 4 personer. Lejligheden er indrettet med altan, værdiboks, TV, telefon, aircondition og WiFi. Der er privat badeværelse med hårtørrer og badeprodukter samt badekåbe. Derudover har lejligheden et køkken med opvaskemaskine, mikroovn og elkedel til te og kaffe.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og lejligheden (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Studio: Maks. 3 personer + 1 barn 0-2 år
Deluxe apartment: Maks. 4 personer + 1 barn 0-2 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen er det muligt at tilvælge transport mellem lufthavnen og hotellet mod et gebyr på 165 DKK

Sted

Jeres hotel ligger i Palanga i Litauen blot 10 minutters gang fra havet og tæt på centrum af byen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice