Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev fantastiske og farverige Cuba

 • Rundrejse
 • 13 eller 15 overnatninger
 • Cuba
Pris fra kr. 12.259,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en guidet grupperejse i Cuba og gå på opdagelse i øens spændende kultur og historie. I tilbringer 12 eller 14 overnatninger på hotel og i casas particulares inkl. daglige udflugter med engelsktalende guide og transport rundt på øen, fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Cuba — det caribiske ø-paradis kalder på at blive udforsket! Øen byder på smukke strande, fantastisk natur, imponerende bygninger, fortryllende rytmer og iskolde mojitos. I kan dykke ned i Cubas spændende og unikke kultur, der fortælles gennem landets farverige historie og imødekommende befolkning. Den helt specielle stemning i Cuba inviterer jer til at sætte farten ned og nyde livet under latinamerikanske himmelstrøg. I tilbringer 12 eller 14 overnatninger på øen med masser af spændende udflugter og engelsktalende guide — så find jeres indre eventyrere frem og glæd jer til at opleve Cuba!

Inklusive
 • Grupperejse rundt i Cuba med indkvartering i dobbeltværelse 12 eller 14 overnatninger:
 • 1 overnatning på Hotel ROC Presidente (eller tilsvarende) in Havana
 • 1 overnatning på Hotel Mirador de Mayabe (eller tilsvarende) i Holguin
 • 2 eller 4 overnatninger på Hotel ROC Barlovento Varadero (eller tilsvarende)
 • 8 overnatninger i casas particulares (værelse ved cubansk vært)
 • Morgenmad
 • Frokost
 • All-inclusive i Varadero
 • Daglige udflugter med engelsktalende guide:
 • Dag 2: På rundtur i Havana i en klassisk amerikanerbil. På tur i den gamle bydel i Havana
 • Dag 3: Udflugt til Pinar del Rio og Viñales-dalen
 • Dag 4: Bytur i Cienfuegos
 • Dag 5: Byvandring i Trinidad
 • Dag 6: Byvandring i Camaguey
 • Dag 7: Byvandring i Bayamo
 • Dag 8: Rundtur i Santiago de Cuba
 • Dag 9: Besøg i Aldea Taina og Chorro de Maite
 • Dag 10: Ankomst til Santa Clara
 • Dag 11: Byvandring i Santa Clara og afgang til Varadero
 • Dag 12/14: Strandbyen Varadero med all-inclusive
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Havana
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 1. Dag 1: Velkommen til Cuba

  Glæd jer til en spændende ferie i dette caribiske paradis! Jeres rejse begynder i Cubas hovedstad Havana, der ligger ud til kysten på den vestlige del af øen. Når I lander i lufthavnen vil jeres guide hjælpe jer videre til det føste hotel. Efter en lang flyvetur kan I nyde resten af dagen i jeres eget tempo — I kan slappe af på hotellet, nyde en forfriskning på en af de mange hyggelige barer eller besøge nogle af de mange seværdigheder Havana har at byde på.

  hotel

  ROC Presidente Havana

  • Hotel
  • Havana, Cuba
  hotel

  I bor på hotel ROC Presidente Havana, der ligger centralt placeret i byen ca. 2 km fra havnefronten og ca. 10 km fra den gamle bydel. Hotellet er indrettet med udendørs swimmingpool, hvor I kan nyde caribiske himmelstrøg og en iskold drink. Derudover har hotellet en restaurant, hvor I spiser jeres morgenmad.
  Værelserne: I sover på et dobbeltværelse, der er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset aircondition, telefon, værdiboks (mod betaling) og et TV.

  Læs mere
 2. Dag 2 & 3: Havana og Viñales-dalen

  Buenos dias - dag 2 i Cuba byder på masser af spændende oplevelser i Havana. I starter dagen ud med morgenmad på hotellet og møder derefter de andre rejsende i jeres gruppe og jeres guide. I dag får I for alvor lov til at opleve den fantastiske stemning i Havana. Dagens program begynder nemlig med en rundtur i Havana i veteranbil, også kaldet en "oldtimer"! Disse gamle amerikanerbiler, der kendetegner bybilledet i Havana, fortæller historier om øens besynderlige relation til USA og det er som at træde ind i en tidslomme, når I læner jer tilbage i lædersæderne i en af disse farverige biler (turen tager ca. 45 min. og er med spansk chauffør). Herefter kan I fortsat udforske Havana på en byvandring til fods med jeres engelsktalende guide. Her besøger i den gamle bydel Habana Vieja der med sine smukke koloniale bygninger, i fantastiske pastelfarver, fortæller historier om en svunden tid. I besøger også fortet Morro Castle, der ligger ved indgangen til Havana-bugten ved strandpromenaden Malécon, rom-museet og bymuseet Palacio de los Capitanes Generales. I spiser frokost på en lokal restaurant og herefter går turen videre rundt i Havana med bus. Efter en spændende dag i hovedstaden kan I slappe af på værelset i jeres casa particular og om aftenen kan I f.eks nyde en daiquiri, som var Hemingways foretrukne cocktail, på hans yndlingsbar La Floridita.

  Dag 3 byder på en udflugt til den vestlige del af øen hvor I skal besøge Pinar del Rio provinsen. Denne del af øen er kendt for sin frodige natur, smukke grotter og tobaksplantager. I besøger den smukke Viñales-dal, hvor imponerende afrundede bjerge skyder op blandt grønne palmer og fra Los Jazmines får I en fantastisk panoramaudsigt over dalen. Inkluderet i turen er også en kort bådtur i grotten Cueva del Indio. I spiser frokost på en lokal restaurant, inden turen går tilbage til jeres casa particular i Havana om eftermiddagen.

 3. Dag 4 & 5: Det Caribiske Hav, Cienfuegos og Trinidad

  Sig på gensyn til Havana — på 4. dagen går turen nemlig mod skønne Trinidad efter I har spist morgenmad. På vejen mod Trinidad venter der jer en masse spændende og dejlige oplevelser. I holder kaffepause ved Fiesta Campesina og herefter besøger I Guamá og Caleta Buena, hvor I kan nyde den smukke natur og bade i det Caribiske Hav. Området her er kendt for at være rigtigt godt til snorkling (I har mulighed for at leje snorkel-udstyr for omkring 8 CUC per sæt). I holder frokost på en restaurant på vejen og herefter kører I videre mod byen Cienfuegos. Cienfuegos blev grundlagt i 1819 under den spanske kolonisering af immigranter af fransk oprindelse og I kan stadig opleve flere af de smukke bygninger fra denne tid og se den franske indflydelse på byen. Cienfuegos blev, med sin centrale placering ud til kysten og i midten af øen, et handelscentrum for sukkerrør, tobak, mango og kaffe. I besøger byen med jeres guide og kommer blandt andet forbi den smukke centrale plads Parque Marti og Prado boulevard. Herefter går turen til Trinidad hvor I overnatter i casa particular.

  På 5. dagen står programmet, efter morgenmaden, på en guidet byvandring gennem Trinidad. Trinidad er kendt for sin vidunderlige stemning med massevis af lokale musikere og smukke koloniale bygninger. På turen besøger I blandt andet museet Museo Romantico, der har til huse i en smuk bygning der blev konstrueret mellem 1740 og 1808. Her udstilles en spændende samling af møbler og pyntegenstande fra det cubanske aristokrati fra begyndelsen af det 19. århundrede. Herefter er det tid til en forfriskning på baren Canchanchara, der er kendt for sine iskolde cocktails med rom, honning, lime og vand. Frokostpausen holdes i den smukke nationalpark Parque el Cubano og herefter kan I nyde den smukke natur med alverdens planter, klipper og små vandfald. Om eftermiddagen vender I tilbage til Trinidad og jeres casa particular. Herefter kan I frit gå på opdagelse i den hyggelige by og f.eks. besøge den smukke plads Plaza Mayor hvor I kan opleve byens smukke kirke Iglesia y Convento de San Francisco — ofte mødes lokale musikere på trappen her og fylder pladsen med lækker latinamerikansk musik. Hvis I har lyst til at danse videre om aftenen, kan I eventuelt besøge Casa de la Trova, der sørger for forførende cubanske rytmer.

 4. Dag 6: Sancti Spiritus og Camaguey

  På dag 6 forlader I Trinidad, og så går turen videre øst over mod Sancti Spiritus — på turen vil I gøre et kort stop ved Valle de Los Ingenios hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over de tre dale San Luis, Santa Rosa, og Meyer. Området her var centrum for sukkerproduktionen fra sidst i det 18. århundrede til sidst i det 19. århundrede. Herefter skal I på visit i byen Sancti Spiritus hvor øens koloniale fortid afspejles i byens bygninger og pladser og I kommer også forbi broen over Yayabo-floden. Så går turen videre til Camaguey, hvor I holder frokostpause på en lokal restaurant, inden I skal på rundtur til fods i byen med jeres guide. Her kommer i blandt andet forbi pladserne Plaza San Juan og Plaza de los Trabajadores. I overnatter i casa particular i Camaguey.

 5. Dag 7 & 8: Bayamo og Santiago de Cuba

  På dag 7 forlader i Camaguey efter morgenmaden og så går turen videre til Bayamo i Granma-provinsen. Her får I mulighed for at nyde endnu flere lækre rytmer på byens Casa de la Trova, hvorefter I spiser frokost på en lokal restaurant i byen, inden turen går videre østpå til Santiago de Cuba, hvor I overnatter i casa particular.

  På dag 8 kan I udforske øens 2. største by, Santiago de Cuba og opleve byens mange spændende pladser, bygninger og kirker. I besøger både Santiago de Cubas revolutionsplads og byens største plads, Plaza Carlos Manuel de Céspedes. I kan slå et smut forbi Cubas ældste hus Casa Valezquez, der i dag er indrettet som museeum, eller besøge Moncada 26 de julio museet, hvor I kan gå på opdagelse i revolutionens spændende historie (indgang til museerne er ikke inkluderet, men koster omkring 3 CUC per person per museum). I spiser frokost på en lokal restaurant, og herefter besøger I den lille by El Cobre i udkanten af Santiago de Cuba, hvor mange pilgrimme valfarter til. Byen blev dannet i 1550 for at den spanske kolonimagts slaver kunne arbejde i områdets kobberminer. Her kan I opleve den berømte og smukke kirke La Virgen de la Caridad. I overnatter i jeres casa particular i Santiago de Cuba.

 6. Dag 9: Cubansk kultur og historie på vejen til Holguin

  På dag 9 går turen mod Holguin, men på vejen gøres der stop ved de arkæologiske områder Aldea Taina og Chorro de Maite. Her får I virkelig lov til at dykke ned i Cubas spændende historie, og I kan se skeletter der daterer helt tilbage til øens oprindelige folk, der boede her før europæerne kom til Caribien. I spiser frokost på en lokal restaurant, og om eftermiddagen kan I gå på opdagelse i Holguin, hvor I overnatter på Mirador de Mayabe hotel.

  Hotel Mirador de Mayabe

  • Hotel
  • Holguín, Cuba

  I bor på Hotel Mirador de Mayabe i udkanten af byen Holguin. Hotellet ligger i smukke omgivelser med udsigt over dalen, og er indrettet med swimmingpool, bar og restaurant.
  Værelserne: Jeres dobbeltværelse er indrettet i en simpel stil med privat badeværelse, telefon, aircondition og tv.

  Læs mere
 7. Dag 10: I revolutionens fodspor — Santa Clara

  På dag 10 skal I tidligt afsted, og så går turen vestover igen mod Santa Clara — selvom turen strækker sig over nogle timer er der masser af smuk natur og små byer at holde øje med fra bilen — og I holder frokost-stop og kaffepause på vejen. Om eftermiddagen ankommer I til Santa Clara - Che Guevaras og Fidel Castros højborg! I denne revolutions-by er der rig mulighed for masser af interessante oplevelser, og I overnatter i casa particular i byen.

 8. Dag 11 - 13: Byvandring i Santa Clara og strandparadiset Varadero

  Dag 11 står på byvandring i Santa Clara med jeres guide. Her besøger I det store Che Guevara monument, der markerer det afgørende slag om Santa Clara i 1958, hvor Che Guevaras revolutionære styrker vandt kampen over byen. Dette resulterede i præsident Fulgencio Batistas flugt fra øen hvorefter Fidel Castro overtog magten i landet.

  Efter en rundtur i Santa Clara går turen videre til strandbyen Varadero, hvor der er lagt op til ren afslapning og caribisk strand-idyl. Her bliver I indlogeret på Hotel ROC Barlovento Varadero med all-inclusive, og så står programmet ellers bare på ren afslapning, strand, turkisblåt hav og iskolde drinks. Hvis I har bestilt en rejse på 12 overnatninger bor i 2 nætter her, og hvis I har booket 14 nætter har I 4 overnatninger i Varadero.

  ROC Barlovento Varadero

  • Hotel
  • Varadero, Cuba

  I bor Hotel ROC Barlovento Varadero med all-inclusive tæt ved havet. Alt efter om I har booket en rejse med 12 eller 14 overnatninger, sover I her 2 eller 4 nætter. Hotellet ligger få meter fra havet, og er også indrettet med udendørs swimmingpools.
  Her har I rig mulighed for at slappe af både på hotellet, på stranden og i badebyen Varadero. I kan også prøve kræfter med alverdens slags sport, så som tennis, bordtennis, volleyball, yoga og I kan få afpudset jeres bedste trin i latinamerikanske danse. Det er også muligt at prøve forskellige typer vandsport, som f.eks. jet skiing, dykning, vindsurf og sejlads.
  Værelserne: I bor på et dobbeltværelse, der er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset aircondition, værdiboks, TV og telefon.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Morgenmad og frokost på ankomstdagen
 • Drikkepenge til chauffører og guider: Omkring 4 CUC per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Hvis du rejser alene vil der blive pålagt et enkeltpersonstillæg på hotelværelser og i casa particulares

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det kan være svært at finde WiFi i Cuba. Nogle steder vil det være muligt at logge på WiFi mod et gebyr, og I kan også benytte internetcaféer i byerne.

Forplejning

Der er morgenmad på hotellerne og i jeres casas particulares
Der er frokost inkluderet alle dage pånær på ankomstdagen
Ved stranden i Varadero er der all-inclusive på hotellet

Hotel og casa particulares

I bor på de hoteller, der er beskrevet i tilbuddet eller på hoteller af tilsvarende kvalitet og standard.

Når I ankommer til Havana Lufthavn vil blive mødt af en guide der hjælper jer videre til jeres hoteltransport og I vil modtage en kuvert med velkomstpapirer der indeholder endelig information om jeres hoteller og anden praktisk information.
Under jeres rundrejse bor I også i såkaldte "casa particulares", som er en slags cubansk bed and breakfast, hvor I lejer et værelse hos en cubansk vært. Her har I jeres eget værelse med badeværelse, og I får muligheden for at opleve den cubanske dagligdag, kultur og køkken.

Information omkring sprog

I Cuba er hovedsproget spansk, og det er ikke alle, der taler engelsk. Jeres guide under udflugterne taler engelsk.

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato, men der er garanteret afrejse uanset antal bookinger. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Cuba kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Hepatitis A og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Pas

OBS! Bemærk venligst, at det er nødvendigt, at I udfylder pasoplysninger med det samme ved booking, og at passet er gyldigt minimum 6 måneder udover opholdets varighed.

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Cuba, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk

Valuta

Cuba har 2 forskellige møntenheder, CUC og cubanske pesos. Turister kan langt de fleste steder kun anvende CUC

Bemærk: I Cuba kan I kun hæve penge med kreditkort fra Visa eller MasterCard

Rejseforsikring

Ved indrejse til Cuba kræves det, at I har tegnet en rejseforsikring inden afrejse. Sørg for at have en kopi af jeres rejseforsikring oversat til engelsk, da I skal vise denne ved ankomsten til Havana

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice