Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet wellnessophold i Tyskland inkl. massage

 • Wellness
 • Arnsberg
16 Anmeldelser
kr. 1.229,- -34%
Pris fra kr. 819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Er I klar til en afslapningsferie? Bo 3, 4 eller 6 dage på det 4* Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg inkl. morgenmad, middag, massage og wellness

Snup en velfortjent pause fra den travle hverdag og tag på wellnessophold i 3, 4 eller 6 dage i unikke omgivelser i tyske Sauerland. I bor på det hyggelige 4-stjernede Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg ved den idylliske naturpark Arnsberger Wald, som indbyder til vandreture i frisk luft i den smukke natur. Desuden får I muligheden for at forkæle både krop og sind i hotellets 1600 m² store wellnessområde, hvor I kan se frem til en afslappende hydrojet-massage! Jeres forkælelse forbliver i centrum under hele jeres ophold, for med i tilbuddet har I nemlig også morgenmadsbuffet og en middag samt lån af badekåbe og tøfler. Det bliver ren velvære fra start til slut!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år) på Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg****
 • Morgenmadsbuffet
 • 1 velkomstdrink (+1 ekstra drink ved 5 overnatninger)
 • 1 middag på ankomstdagen (2 middage ved 5 overnatninger)
 • 1 hydrojet-massage per person (2 massager ved 5 overnatninger)
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde DoriVita
 • Lån af badekåbe og tøfler
 • Gratis parkering
Sauerland og Arnsberger Wald

Naturen i og omkring Sauerland i det centrale Tyskland er ganske enkelt enestående smuk. Under jeres ophold bor I ved naturparken Arnsberger Wald, der er helt ideelt for naturelskere med sit omfattende net af vandrestier og cykelruter, som bare venter på at blive udforsket. Uanset om I blot ønsker en rolig gåtur hånd-i-hånd, eller I er til den helt store heldags-vandretur, vil I møde underskøn natur overalt i Sauerland. Området byder tilmed på massevis af muligheder for de sportslige typer: Tag mountainbiken med og indtag det bakkede vildnis, eller tag udfordringen op med en klatretur i bjergene! Besøg også områdets prægtige slotte, som altid ligger med den fineste udsigt på toppen af en bjergtinde. Området har desuden nogle af de største drypstenshuler udenfor Alperne, og I kan blandt andet lægge vejen forbi den smukke Atta-grotte eller Balve-grotten, som danner rammen for underjordiske koncerter.

Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg****

 • Hotel
 • Arnsberg, Tyskland
Zwembad

Det 4-stjernede Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg ligger i naturskønne omgivelser i Sauerland midt i et af Tysklands største skov- og bjergområder. På hotellet kan I slappe af i hotellets store wellnessområde DoriVita, som I har fri adgang til. Hver morgen serverer personalet en morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, og om aftenen kan I snuppe en drink i hotelbaren "Laurenz".

 • +-2
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De rummelige, lyse dobbeltværelser er ca. 24 m² store, og her finder I alt, hvad I behøver for et komfortabelt ophold. Alle værelser er udstyret med TV, minibar, telefon og altan samt eget badeværelse med hårtørrer.

DoriVita

Under jeres ophold kan I nyde godt af dette 1600 m² store spa-område, som hører til hotellet. Svøm en tur i den 30 grader varme indendørs pool, eller slæng jer i boblebadet og afslapningsrummet. Og det er kun en lille del af, hvad DoriVita kan tilbyde! I den varme finske dampsauna kan I opleve hvordan infusionen af æteriske olier og eksotiske urter har en helbrende og afslappende effekt. For en mildere saunaoplevelse kan I sætte jer i biosaunaen, som byder på et smukt, lysende farvespil. Når I trænger til at blive kølet af, kan I snuppe et koldt i gys i den udendørs grotte-bruser. Wellnessområdet tilbyder tilmed forskellige former for massage mod betaling.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Neue Dorint GmbH | Betriebsstätte: Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg/Sauerland. Du indgår derfor direkte aftale med Neue Dorint GmbH | Betriebsstätte: Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg/Sauerland. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-6 år) per dobbeltværelse

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn fra 7 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det 4-stjernede Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg ligger i den smukke naturpark Arnsberger Wald i udkanten af Sauerland, et af Tysklands største skovområder. Hotellet ligger ca. 50 km fra Dortmund og 500 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice