Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Campingferie i skønne Kroatien

 • Solferie
 • Rabac
5 Anmeldelser
kr. 2.299,- -35%
Pris fra kr. 1.499,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd en herlig ferie med venner og familie i smukke Istrien i Kroatien. I tilbringer 5 eller 8 dage i eget mobilehome på Camping Oliva med plads til 5 personer. Prisen er per mobilehome

Skønne strande, krystalklart vand og idylliske små fiskerlandsbyer — alt dette og meget mere venter jer på en dejlig ferie med venner og familie i Istrien i Kroatien. Om I er til afslapning under solens stråler eller til lækker mad og vin, vandreture, klatning eller snorkling, ja så finder I det her. I bor i eget mobilehome med plads til 5 personer, og med både havet og swimmingpools i nærheden er badeferien sikret!

Inklusive
 • 4 eller 7 overnatninger i eget mobilehome (maks. 5 personer) på Camping Oliva***
 • Adgang til swimmingpools
 • El og vand på campingpladsen
 • 1 sæt sengelinned per person
Gå på opdagelse i Istrien

Kroatien er kendt for sin eventyrlige natur, og halvøen Istriens kyststrækning er det perfekte sted at gå på opdagelse. Her er fantastiske stande, skønt badevand og frodig natur. Her kan I dase på stranden, nyde solen og hygge jer med familie og venner. I kan smage på Istriens specialiteter som oliven, trøfler, friske fisk og skaldyr og lokalproduceret vin. I de små landsbyer langs kysten finder I flere lækre eksempler på det istriske køkken, der byder på en spændende blanding mellem middelhavskøkkenet og det kroatiske køkken — og I kan spore de historiske og kulturelle bånd til Italien i de lokale retter. Rigtig god tur til Kroatien!

Camping Oliva

 • Camping
 • Rabac, Kroatien
Camping Oliva

Campingpladsen Oliva ligger i smukke omgivelser i skyggen af oliventræerne i den lille kystby Rabac. På campingpladsens område finder I tennisbaner, legeområder, et supermarked, en restaurant, flere udendørs swimmingpools samt en indendørs swimmingpool. Det tager ikke meget mere end 5 minutter at gå ned til stranden, og centrum af Rabac ligger under 2 km væk.

 • +-2
Læs mere
Mobilehome

Mobilehome til maks. 5 personer

5 voksne per lejlighed

Jeres mobilehome, der har plads til maks. 5 personer, består af 2 dobbeltværelser og et køkken-alrum med en træk ud-seng. Til hvert mobilehome hører der en terrasse med havemøbler og privat badeværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person
 • Slutrengøring: 15 € per mobilehome
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 10:00

Pris

Prisen er per mobilehome

Kapacitet

Mobilehome: Min. 2 og maks. 5 personer

Tilgængelighed

Mobilehomet er desværre ikke egner til kørestolsbrugere

Internet

Der er WiFi på campingpladsen

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr mod et gebyr på 5 € per dag (der vil blive pålagt et gebyr på 10 € ved slutrengøringen). Kontakt venligst vores kundeservice

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere mobilehomes (afhængigt af tilgængelighed)

Sengelinned

Der er 1 sæt sengelinned per person i mobilehomet. I skal selv medbringe håndklæder

Slutrengøring

15 € per mobilehome

Sted

Ferieparken ligger i Rabac, på halvøen Istrien. I bor lige ud til vandet, kun 500 meter fra den nærmeste strand. Der er ca. en times kørsel fra Pula Lufthavn til Olivia Rabac.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice