Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i Brasilien med fly og udflugter

Rundrejse 12, 13, 15 eller 16 overnatninger Brasilien

per person fra kr. 15.749,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Fantastiske, farverige og bjergtagende Brasilien udfolder sin skønhed for jer på denne oplevelsesrige rundrejse på enten 11 eller 14 overnatninger inkl. morgenmad, udflugter, transport og fly tur-retur fra København eller Aalborg

Bem vindo ao Brasil! Der er både storby, strand og sightseeing på programmet for denne utrolige rundrejse, som lader jer udforske det brasilianske byliv i Rio de Janeiro, Iguaçu Falls, Paraty og paradis-øen Ilha Grande. I er indlogeret på 4 hoteller, som sørger for transport og indenrigsflyvninger mellem destinationerne. I starter rejsen i Rio de Janeiro. Herefter går turen til de fortryllende Iguaçu-vandfald. Næste stop er den koloniale landsby Paraty, som giver et rigt indblik i landets historie, før I ender rejsen på den solrige bownty-ø Ilha Grande, der udover lækre strande byder på brøleaber, regnskove og det berømte Corcovado-bjerg. I kan vælge mellem 11 eller 14 overnatninger med morgenmad, transport og fly fra København eller Aalborg.

Inklusive
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Mirador Rio Copacabana Hotel**** i Rio de Janeiro (eller tilsvarende)
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Foz Plaza Hotel*** i Foz do Iguaçu (eller tilsvarende)
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på hotel Pousada do Príncipe*** i Paraty (eller tilsvarende)
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på hotel Recreio da Praia** på Ilha Grande (eller 5 overnatninger ved rejser på 14 overnatninger)
 • Daglig morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Aalborg til Rio de Janeiro
 • Håndbagage
 • Udflugt på cykel i Rio de Janeiro på dag 2 med guide (ekskl. transport)
 • Udflugt til den argentinske side af Iguaçu Falls på dag 5, og udflugt til den brasilianske side af Iguaçu Falls på dag 6. Engelsktalende guide og transport tur-retur inkluderet
 • Færgebillet mellem Angra dos Reis og Ilha Grande
 • Transport tur-retur mellem lufthavne og hoteller samt mellem hoteller og udflugter på 5. og 6. dag
 • Indenrigsfly fra Rio de Janeiro til Foz do Iguaçu
 • Indenrigsfly fra Foz do Iguaçu til São Paulo
Tilvalg
 • Gran Aventura bådtur ved Iguaçu Falls
 • Helikoptertur over Iguaçu Falls
 • Heldagstur til Rio de Janeiro
 • Heldagstur til Paraty i skonnertbåd
 1. Dag 1 - 3: Rio de Janeiro

  Jeres utrolige rundrejse starter i Rio de Janeiro — metropolen, der huser over 6 millioner mennesker. Ved ankomst til lufthavnen bliver I hentet af en lokal guide, der tager jer med til jeres hotel, og resten af eftermiddagen kan I bruge, som I vil — måske I kan snuppe en fodboldkamp på Copacabana-stranden med de lokale. Det er ikke for ingenting, at Rio de Janeiro kaldes "miraklernes by': Copacabana og Ipanemas strande danner sammen med de berømte bjerge Corcovado og Sukkertoppen et ekstraordinært landskab. Slap af på de flotte strande, bestig Sukkertoppen, eller sving hofterne til de brasilianske rytmer på en af byens utallige sambaskoler.

  På dag 2 skal I på jeres første inkluderede udflugt, nemlig en guidet cykeltur gennem Rio. Sammen med en lokal guide cykler I langs Copacabana-stranden og i kvartererne Lagoa og Botafogo. Turen starter kl. 09.00, men vær opmærksom på, at I selv skal sørge for transport til startpunktet. Turen varer i cirka 3 timer og slutter lige i tid til, at I kan finde jer et sted at spise frokost i Copacabana.

  Dagen efter kan I se jer om I Rio de Janeiro på egen hånd, eller I kan tilkøbe en guidet rundvisning i byen. Rio de Janeiro huser et af verdens syv vidundere, Cristo Redentor, og guiden sørger for, at I får set alt, man skal se i denne fantastiske storby. I kommer til bjerget Sukkertoppen, hvorfra I tager kabelliften til Cristo Redentor på toppen af det 710 meter høje ​​Corcovado-bjerg. Herfra har I en fuldstændig forrygende udsigt over byen og dens omgivelser. Derefter skal I udforske Rios travle gader, og I kommer forbi Maracana Stadion og Sambadrome, som er det sted, der bliver afholdt Karneval. Frokost får I serveret på det lokale grill-restaurant Churrascaria.

  Dubbelrum på Hotel Mirador

  Mirador Rio Copacabana Hoteleller tilsvarende

  Hotel Rio de Janeiro, Brasilien

  Det komfortable hotel ligger i hjertet af den livlige bydel Copacabana, 10 minutters gang fra stranden og metrostationen Siqueira Campos. Hotellet har pool, restaurant og WiFi. Kvarteret byder på masser af indkøbs- og underholdningsmuligheder såsom restauranter, barer og caféer. Hotellet råder desuden over fitnessrum, sauna samt en cocktailbar i loungen. I tilbringer tre overnatninger på Mirador Rio Copacabana Hotel (eller tilsvarende).

  Værelserne: I bor på et værelse, der er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, værdiboks, telefon og eget badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 6: Iguaçu-vandfaldene

  På dag 4 er det tid til at forlade den pulserende storbystemning i Rio og drage videre til Brasiliens fantastiske og frodige natur. I flyver med indenrigsfly til Foz do Iguaçu, som ligger godt 1500 kilometer fra Paraguay og Argentina. I Foz do Iguaçu bliver I modtaget i lufthavnen af jeres chauffør, som vil køre jer til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.
  Foz do Iguaçu er berømt for den nærliggende Parque Nacional do Iguaçu, som huser et af de smukkeste naturskabte vidundere i Brasilien, ​​nemlig de største vandfald i verden, Iguazu Falls!

  De næste par dage skal I se nærmere på de flotte vandfald, der er placeret midt i regnskoven i Parque Nacional do Iguaçu, som er delt op i to nationalparker, en i Brasilien og en i Argentina. At vandfaldene er blevet så berømte skyldes den imponerende størrelse — intet mindre end 200 vandfald fordelt over 2,5 kilometer.

  På dag 5 begynder I med at udforske den argentinske side af vandfaldene. Udflugten til de spektakulære vandfald begynder kl. 09.00, hvor I vil blive hentet på hotellet af jeres private guide. Iguaçu-vandfaldene består af næsten 300 vandfald fordelt over 2½ km i længden og 82 meter i højden. Glæd jer til at mærke naturens kraft, for her bruser millioner af liter vand ned i sekundet.

  På dag 6 er det tid til at gå på opdagelse på den brasilianske side. I bliver hentet kl. 09.00 på hotellet og kørt til den brasilianske side af vandfaldene af jeres private guide. Selvom størstedelen af parken ligger i Argentina, kan Brasilien klart prale af at have den smukkeste udsigt! Og skal I have det hele med, kan I ved booking af rejsen vælge at tilkøbe en helikoptertur over vandfaldende. I kan også tilkøbe en bådtur ved vandfaldene. Om eftermiddagen vender I tilbage til jeres hotel, hvor I kan bruge resten af eftermiddagen, som I har lyst.

  Foz Plaza + Pool

  Foz Plaza Hoteleller tilsvarende

  Hotel Foz do Iguaçu, Brasilien

  Dette moderne hotel ligger i centrum af Foz do Iguaçu, og herfra har I god mulighed for at udforske byen. Hotellet har en have, udendørs swimmingpool, sauna, restaurant og bar. I tilbringer tre overnatninger på Foz Plaza Hotel (eller tilsvarende).

  Værelserne: I bor på et standardværelse, der er udstyret med aircondition, minibar, gratis WiFI, telefon, TV og eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 7 - 9: Paraty

  På dag 7 er det tid til at indtage de paradisiske strande i Paraty! I flyver til São Paulo, hvor I vil blive kørt de sidste 270 km til jeres hotel i Paraty. Byen ligger i den sydligste del af delstaten Rio på Costa Verde, og her synes tiden at have stået stille. Omgivet af bjerge, jungler, vandfald, strande og øer er Paraty intet mindre end et lille stykke paradis. De næste par dage kan I virkelig nyde den brasilianske sol og få slappet af på områdets flotte strande. Slå også et smut forbi Paratys historiske centrum, tag på vandretur i regnskoven, og shop i byens butikker. Paraty står næsten uforandret siden kolonialismen, og den rolige atmosfære og historiske rigdom er en skøn afveksling til den urbane travlhed i Rio de Janeiro og de imponerende, øredøvende Iguazu-vandfald.

  På dag 8 kan I tilkøbe en heldagsudflugt, hvor I sejler rundt i en skonnertbåd ved Paratys smukke kyst og de omkringliggende paradisøer. Husk at pakke snorklen – under turen kommer I forbi områdets bedste spots, hvor der er rig mulighed for at tage en dukkert i det krystalblå vand. Melder sulten sig, er der masser af gode restauranter på øerne (måltid ikke inkluderet).

  room

  Pousada do Príncipeeller tilsvarende

  Hotel Paraty, Brasilien

  Det charmerende hotel ligger kun 3 minutters gang fra Paratys historiske centrum og her forenes natur og historie med en indbydende og varm atmosfære. Her kan I slappe af i swimmingpoolen eller gå på opdagelse i den eksotiske have. Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder. I tilbringer tre overnatninger på Pousada do Príncipe Paraty (eller tilsvarende).

  Værelserne: I bor på et værelse med udsigt til poolen eller haven, der er udstyret med LCD-TV, aircondition, ventilator, minibar, telefon og eget badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 10 - 15: Ilha Grande

  På dag 10 når I rejsens sidste mål: Ilha Grande, hvor I tilbringer de sidste 2 overnatninger af jeres rundrejse (eller de sidste fem nætter, hvis I har bestilt 14 overnatninger).

  Der er ingen hæveautomater på den paradisiske ø, så husk at hæve kontanter i Paraty til opholdets sidste dage.

  I bliver kørt fra Paraty til Angra do Reis, hvorfra I tager færgen til den smukke ø. Ilha Grande, som betyder 'den store ø', er omgivet af azurblåt vand, mens selve øen er dækket af vild og frodig natur, svajende palmer og eksotiske brøleaber. Ilha Grande har en fortryllende effekt på sine rejsende, da naturen på øen de fleste steder er beskyttet og således uberørt. Øen har kun et par små landsbyer, hvis infrastruktur består af snoede vandrestier. En af disse stier fører til den smukke Lopes Mendes strand, og turen derhen er en oplevelse i sig selv med udsigt til spektakulære vandfald og høje bjerge. Køretøjer er forbudt, så nyd roen og rundrejsens sidste solrige dage.

  På dag 12 eller 15 er der sørget for transport tilbage til lufthavnen i Rio de Janeiro, hvor I startede jeres uforglemmelige rejse. Med hjertet fuld af minder og kameraet fyldt med postkortlignende fotos er det tid til at tage afsked med vidunderlige Brasilien.

  Hats on bed

  Recreio da Praiaeller tilsvarende

  Hotel Angra dos Reis, Brasilien

  Det charmerende hotel ligger i Vila do Abraão, som er den største landsby på øen med omkring 3000 indbyggere. Stranden er kun få skridt fra hotellet, og I har en smuk udsigt over kyst og bjerge. Der ligger flere hyggelige barer og spisesteder nær hotellet. I tilbringer 2 eller 5 overnatninger på Recreio da Praia (eller tilsvarende).

  Værelserne: Hotellet har 26 værelser, som alle er udstyret med TV, minibar, hårtørrer, aircondition samt eget badeværelse.

  Læs mere
Valgfrie udflugter

I kan tilkøbe en eller flere af de valgfrie udflugter:

 • Heldagstur til Rio de Janeiro: Glæd jer til en spændende dag i Rio de Janeiro, hvor jeres engelsktalende guide vil føre jer til byens vigtigste seværdigheder, såsom den 38 meter høje kristusstatue Cristo Redentor (Kristus frelseren) på toppen af Corcovado-bjerget. I tager kabelbanen derop, og får lov til at nyde den fantastiske udsigt over den smukke storby. I starter kl. 09.00 om morgenen og er hjemme ved 17-tiden. Turen varer omkring 8 timer med frokost inkluderet, og foregår på rejsens 3. dag.
 • Gran Aventura bådtur ved Iguaçu Falls: Kom helt tæt på de brusende vandfald med en sejltur. Turen varer omkring 30 minutter og foregår på rejsens 5. eller 6. dag.
 • Helikoptertur over Iguaçu Falls: Oplev de spektakulære vandfald fra luften! Flyveturen varer omkring 10 minutter og foregår på rejsens 5. eller 6. dag.
 • Heldagstur til Paraty i skonnertbåd: Denne sejltur langs kysten fører Jer forbi regionens intet mindre end 65 småøer. Undervejs på den guidede sejltur får I mulighed for at snorkle og svømme i det azurblå hav. I starter kl. 11.00 om formiddagen. Turen varer omkring 6 timer og foregår på rejsens 8. dag.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem hotellet og startpunktet for cykelturen i Rio de Janeiro på dag 2
 • Alle måltider undtagen morgenmad
 • Entré ved Foz do Iguassu: BRL 150 (ca. 290 DKK) per person (obligatorisk)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på hoteller

Check-ind på hoteller fra kl. 12.00

Check-ud fra hoteller

Check-ud fra hoteller til kl. 12.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 3 voksne

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg til prisen per person afhængigt af rejsens varighed og sæson

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år får rabat på hotelopholdet afhængigt af rejsens varighed og sæson
En 3. person får rabat på hotelopholdet afhængigt af rejsens varighed og sæson

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Rio de Janeiro vil I blive modtaget af en chauffør med et TravelBird-skilt i hænderne med jeres navn på. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Al yderligere transport er inkluderet, og vil ske i samarbejde med privatchauffører tilknyttet jeres hoteller

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Brasilien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Hepatitis A og og tyfus. Det kan ligeledes være nødvendigt at få vaccinen DTP, som dækker over difteri, stivkrampe og kighoste. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Brasilien visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
- I flyver med KLM (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Indenrigsfly til Iguaçu tur-retur

- Jeres flybilletter til inderigsflyvninger i Brasilien vil blive leveret til jeres mail cirka 3 uger før afrejse.
- I flyver fra Rio de Janeiro–Galeão International Airport (GIG) eller fra Santos Dumont Airport (SDU) til Foz do Iguaçu International Airport (IGU)
- I flyver med GOL, TAM, Azul eller Avianca
- Inkluderet: 23 kg indchecket bagage per person samt håndbagage