Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning ved Vadehavet i Tyskland inkl. 3-retters middag

 • Miniferie
 • 2 overnatninger
 • Hatsted Marsk
kr. 880,- -21%
Pris fra kr. 699,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3, 4 eller 5 dage på Hotel Arlau Schleuse ved det tyske Vadehav inkl. morgenmad, 1x 3-retters middag, aperitif og wellness

Er I klar til at få genopfrisket alle sanserne? Så tag hinanden i hånden, pak bilen og sæt kursen mod det tyske Vadehav! Lyt til havets brusen, mærk den salte havluft i håret og gå lange ture på de brede sandstrande langs Nordsøen. Efter en dag i den friske luft, kan I glæde jer til at slappe af i hotellets spa og derefter forkæle smagsløgene med en 3-retters middag med levende lys. Om natten sover I under stråtækt tag på det hyggelige hotel, der ligger idyllisk i den uspolerede natur.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse eller 3-personersværelse på Hotel Arlau Schleuse***
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag på ankomstdagen
 • 1x aperitif på ankomstdagen
 • Wellness
 • Gratis parkering
Det tyske Vadehav

En ferie ved det tyske Vadehav er et genopfriskningskursus for alle sanserne. Vind, vand, natur og kultur er klare til at byde jer velkommen i dette område, der siden 2009 har været på UNESCOs verdensarvsliste. Fra digerne kan I nyde den vidunderlige udsigt over de naturlige strandenge og fra Vadehavet til horisonten, dufte det salte vand og mærke vinden ruske liv i jer. Det flade terræn er ideelt til cykling langs kysten, men også andre aktiviteter som drageflyvning, fiskeri, ridning og diverse vandsportsaktiviteter er populære i regionen. Besøg kystbyerne Husum, St. Peter-Ording og Frederiksstad eller de øer og holme ved kysten, der har udviklet sig til populære feriemål.

Hotel Arlau Schleuse

 • Hotel
 • Hatsted Marsk, Tyskland
Hotel

Hotel Arlau Schleuse ligger idyllisk omgivet af uspoleret natur i nationalparken Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer. Det stråtækte hus ligger beskyttet direkte bag det store nordsødige og tilbyder sine gæster en hyggelig atmosfære og den service, der skal til for et afslappende ophold. Hotellets wellness-område består af en finsk sauna (90°), en bio-sauna med farve-/lysterapi (60°), et solarium (mod ekstrabetaling) og et afslapningsområde. Udenfor finder I en legeplads samt en stor terrasse. I hotellets restaurant Deichgraf vil I blive forkælet med regionale specialiteter såsom røget, nordfrisisk lam eller frisk fisk.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets 41 værelser har hver deres egen charme og stil fra klassisk til moderne. I dobbeltværelserne er der plads til 2 voksne og 1 barn op til 2 år. Værelserne er udstyret med radio, telefon, satellit-TV, gratis WiFi, opholdsområde og eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Family room

3-personersværelse

2 voksne per værelse

I bor i et 16-20 m² stort 3-personersværelse, som er ideelt til 2 voksne og 1 barn op til 15 år. De er individuelt indrettet i klassisk stil og udstyret med radio, telefon, satellit-TV, gratis WiFi, opholdsområde og eget badeværelse.

Single room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

De hyggelige enkeltværelser har plads til maks. 1 voksen og 1 barn på op til 15 år. De er udstyret med radio, telefon, satellit-TV, gratis WiFi, opholdsområde og eget badeværelse.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen og 1 barn (3-15 år)
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-15 år)
3-personersværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn (0-15 år) + 1 baby (0-3 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn i alderen 0-5 år: Gratis
- Børn i alderen 6-15 år: 50% rabat
- Børn fra 16 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Barneseng

En barneseng kan bestilles gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke tilgængeligt for kørestole

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Sted

Hotel Arlau Schleuse ligger idyllisk omgivet af uspoleret natur i nationalparken Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer. Hotellet ligger ca. 1 times kørsel fra den dansk-tyske grænse og ca. 4 timers kørsel fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice