Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Egen lejlighed på Costa del Sol

 • Solferie
 • Sitio de Calahonda
Pris fra kr. 2.879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Egen lejlighed på Costa del Sol: 7, 9 eller 14 overnatninger på Aparthotel Ona Campanario inkl. fly fra København, Billund eller Aalborg

Vi elsker Costa del Sol – de fine sandstrande, milde temperaturer, spændende byer og smagfulde køkken er alle med til at sætte prikken over i'et på en dejlig badeferie. Med 7, 9 eller 14 overnatninger i jeres egen lejlighed til 4 eller 6 personer kan hele familien eller vennegruppen nyde ferien sammen, og det bedste er: I betaler kun for de første 2 feriegæster i lejligheden, resten bor der gratis! Så pak solcremen og badetøjet, for der venter jer en skøn ferie på Costa del Sol!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i 1- eller 2- værelseslejlighed på Aparthotel Ona Campanario***
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Malaga
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 265 DKK per person
Costa del Sol

I bor i ferieområdet Sitio de Calahonda, der ligger mellem Fuengirola og Marbella. Stedet er kendt for sin afslappede atmosfære og pæne resorter, og her ligger også flere fine golfbaner. Her er tre butikscentre med et pænt udvalg af butikker samt masser af restauranter og barer. I bor ca. 20 minutters gang fra stranden og centrum, så I har god mulighed for både at nyde solens stråler på de fine sandstrande eller kaste jer ud i nattelivet efter mørkets frembrud.

Der kører busser langs hele kysten, og I kommer dermed nemt rundt til de andre flotte byer på Costa del Sol. Tag til Fuengirola og gå langs den 8 km lange strandpromenade, se Sohail Slot eller besøge den flotte zoologiske have. I kan også tage den anden vej mod smukke Marbella, der lokker med sine fine, gamle bymidte, Picasso-museum og lystbådehavnen i nabobyen Puerto Banús. I kan også tage på dagstur til livlige Malaga, hvor I kan se den imponerende katedral, gå i butikker eller tage på museum. Der er altså masser af spændende aktiviteter for både store og små!

Aparthotel Ona Campanario

 • Apartment
 • Sitio de Calahonda, Spanien
Aparthotel Ona Campanario

Aparthotel Ona Campanario ligger i ferieområdet Sitio de Calahonda, der ligger mellem Fuengirola og Marbella. Her kan I slænge jer ved det flotte poolområde med hele 3 swimmingpools og få anbefalinger til spændende aktiviteter til området i den døgnåbne reception. Fra hotellet har I ca. 20 minutters gang til stranden og byens centrum, og der afgår busser mod Costa del Sols andre byer fra kystvejen.

 • +-1
Læs mere
1 room apartment

1-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

De rummelige 1-værelses lejligheder er ca. 55 m² store og er udstyret med et soveværelse med to enkeltsenge, en stue med dobbeltsovesofa, spisebord og -stole, TV og et flot køkken med ovn, kogeplader, mikroovn, elkedel, service og bestik. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser. I har desuden jeres egen møblerede terrasse eller altan. Her er plads til i alt 4 personer.

2 room apartment

2-værelses lejlighed

6 voksne per lejlighed

De flotte 2-værelses lejligheder på hele 75 m² er udstyret med et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med dobbeltsovesofa, spisebord og -stole, TV og et flot køkken med ovn, kogeplader, mikroovn, elkedel, service og bestik. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser. I har desuden jeres egen møblerede terrasse eller altan. Her er plads til i alt 6 personer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

1-værelses lejlighed: Maks. 4 personer
2-værelses lejlighed: Maks. 6 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Den 3.-6. person overnatter gratis i lejligheden

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering er muligt i hotellets parkeringskælder mod gebyr. Bemærk, at der skal reserveres plads på forhånd

Internet

I kan tilkøbe adgang til hotellets WiFi for 5 € per døgn

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type lejlighed (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Lejlighedshotellet ligger i ferieområdet Sitio de Calahonda, der ligger mellem Fuengirola og Marbella. Fra hotellet har I ca. 20 minutters gang til stranden og centrum. Med bussen, der afgår langs kystvejen, kan I komme til nogle af de andre byer på Costa del Sol. Herfra er der ca. 36 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice