Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nyd efteråret ved Gardasøen

 • Solferie
 • Gargnano
kr. 2.109,- -33%
Pris fra kr. 1.419,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 4, 5 eller 8 dage på Hotel Meandro ved Gardasøens vestlige bred inkl. halvpension, adgang til pool og en olivenoliesmagning

Lange sandstrande og smukke havnefronter, små hyggelige landsbyer og selvfølgelig masser af sol! Det er intet under at Gardasøen er en af Italiens mest populære feriedestinationer, for her finder I indbegrebet af den perfekte italienske ferie. På denne ferie tilbringer I 4, 5 eller 8 dage lige ud til den skønne Gardasø, og så får I endda halvpension og en olivenoliesmagning oveni hatten. Så det er bare med at pakke kufferterne og køre afsted mod La Dolce Vita!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger på Hotel Meandro***
 • Halvpension (morgenbuffet og 4-retters middage)
 • Adgang til hotellets indendørs swimmingpool
 • Olivenoliesmagning på gården Oleificio Giacomini
 • Parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Gargnano ved Gardasøen

Gargnano ligger helt spektakulært ved bjergenes fødder og ved Gardasøens vestlige bred. I århundreder var området hjemsted for den norditalienske overklasse, og de imponerende villaer og parker vidner om denne storhedstid. I Gargnano afholdes hver september et fornemt regatta, og året rundt kan I opleve bl.a. jazzkoncerter og spændende særudstillinger på byens museum og teater. Gardasøen byder på et væld af sjove vandsportsaktiviteter, og området omkring Gargnano lokker med sine lækre golfbaner samt sine stort set uberørte naturstier. I byen ligger der endda en Michelin-restaurant, hvor I kan mæske jer i italienske specialiteter. Der er altså både kulturelle, kulinariske og naturskønne oplevelser at hente her!

Hotel Meandro

 • Hotel
 • Gargnano, Italien
hotel view

Det familiedrevne Hotel Meandro ligger på en solrig skråning, blot 150 meter fra Gardasøens vestlige bred. Fra restaurantens tagterasse kan I beundre den enestående panoramaudsigt over søen, mens I nyder jeres inkluderede måltider. Når I ikke daser ved Gardasøen, kan I snuppe en afslappende dukkert i hotellets indendørs swimmingpool. Centrum af Gargnano med indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger 500 meter fra Hotel Meandro.

 • +-4
Læs mere
room 1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er komfortabelt indrettede og er udstyret med altan eller terrasse, aircondition, gratis WiFi, satelit-TV, minibar samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. De fleste af værelserne har udsigt til Gardasøen.

room 2

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne har ligeledes altan eller terrasse, aircondition, gratis WiFi, satelit-TV, minibar samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. De fleste af værelserne har udsigt til Gardasøen.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. og maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Gratis
Børn i alderen 12-14 år: 70% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 7-12 € per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og 4-retters middage (ekskl. drikkevarer)

Sted

Hotel Meandro ligger på en solrig bjergskråning ca. 150 meter fra bredden af Gardasøen og 500 meter fra centrum af Gargnano.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice