Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Oplev Miami + krydstogt til Bahamas

Rundrejse 8 overnatninger USA

per person fra kr. 9.879,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev farverige Miami i Florida og krydstogt til det solrige Bahamas på denne unikke rundrejse: 7 overnatninger på 2 forskellige hoteller + krydstogt med helpension og inkl. fly tur-retur fra København

Den ene dag udforsker I en sprudlende og glamurøs storby, og den næste daser I ved poolen med en cocktail på det øverste dæk af et overdådigt krydstogtskib — den tredje opdager I en øde strand på en caribisk tropeø. Kan I se det for jer? På denne pragtfulde rundrejse oplever I storbystemningen i Miami, inden I stævner ud med krydstogtskibet Norwegian Sky, som byder jer på helpension og sætter kursen mod Bahamas' paradisøer. Sol, strand og ferieminder langt fra hverdagen er fællesnævnere for begge pragtfulde destinationer, som kombinerer storbyferie og tropisk oase på eventyrlig vis. Hvad venter I på?

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel YVE Miami***
 • 3 overnatninger i kahyt til maks. 3 personer på krydstogtskibet Norwegian Sky inkl. helpension (morgenmad, frokost, aftensmad og snacks samt drikkevarer for op til 11 USD per servering)
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på The Hall South Beach***
 • Fly tur-retur fra København (Air Berlin)
 • 8 kg håndbagage
 • 23 kg indchecket bagage
 • 1 overnatning på flyet på hjemrejsen
Tilvalg
 • Transport mellem Miami Lufthavn og Hotel YVE Miami
 • Transport mellem The Hall South Beach og Miami Lufthavn
 • Udflugt med air boat i Everglades (personer over 10 år)
 • Udflugt med air boat i Everglades (børn 3-9 år)
 1. Dag 1 & 2: Downtown Miami

  Velkommen til den sprudlende storby Miami i solrige Florida! Temperaturen er tropisk, stranden er smuk og alle folk er glade og solbrune. Uanset om I ønsker at udforske byens mange butikker og nattelivet til de tidlige morgentimer, eller I har mere lyst til at finde ro og hvile i skyggen fra en palme, byder denne pragtfulde feriedestination på noget for enhver smag. Gå lange ture i det gyldne sand på den berømte Miami Beach, køl af med en dukkert i det turkisblå vand, eller snup lidt lækkert at spise på en af de hundredevis af caféer. Miami er tilmed en smeltedigel af forskelligartede kulturer, og rundt om i byen vil I opleve både amerikansk, cubansk og haitiansk atmosfære. Læg vejen forbi Little Havana, hvor I blandt hyggelige barer, farverig gadedekoration og cigarbutikker straks føler jer hensat til tropeparadiset Cuba.

  I tilbringer rejsens første 2 og sidste 2 overnatninger i Miami.

  Miami International Airport -> YVE Hotel Miami Downtown 18.4 km

  Hotel

  Hotel YVE Miami

  Hotel Miami, USA

  Det moderne Hotel YVE Miami ligger i downtown Miami, og I er derfor tæt på byens butikker, restauranter og store seværdigheder. Hotellet råder over egen restaurant, hvor I kan købe amerikansk mad, cocktails og specialøl. Derudover råder hotellet over en 24-timers åben reception, gratis WiFi og fitnessrum. I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er indrettet med fladskærms-TV, skrivebord, værdiboks samt eget badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 3: Bahamas

  På rejsens 3. dag er det blevet tid til at forlade Miami og stævne ud med det pragtfulde krydstogtskib Norwegian Sky, som sætter kursen stik sydpå mod de eksotiske Bahamas-øer. Dagen kan I bruge blandt Miamis mange butikker og caféer nær havnen, inden I kl. 17.00 stiger ombord på det smukke skib, hvor I tilbringer de næste 3 overnatninger. Og her kommer I ikke til at mangle noget: Foruden et væld af lækre faciliteter som swimmingpool og fitnesscenter byder Norwegian Sky jer varmt velkommen ombord med helpension.

  Norwegian Sky

  The Norwegian Sky

  Cruise Ship Miami, USA

  Krydstogtskibet Norwegian Sky tager jer på en fantastisk rejse til Bahamas-øerne. Ombord på dette pragtfulde skib finder I ikke mindre end 13 restauranter, 12 barer og flere forskellige lounges. Jeres måltider, drinks, shows og underholdning er altsammen inkluderet, og I får rig mulighed for at gå på opdagelse på det store skib. I bor i en kahyt med plads til op til 3 personer, som råder over eget badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 4: Nassau

  Efter en forrygende aften og nat ombord på skibet ankommer I til øen New Providence ca. kl. 08.00, hvor I skal opleve Bahamas' farverige hovedstad Nassau. Byen byder på mere end bare hvide sandstrande, krystalklart vand og lækre eksotiske cocktails — selv om den i den grad også er lige netop dét — men her er også rig mulighed for at opleve både spændende kulturelle og historiske seværdigheder. Udforsk georgiansk arkitektur blandt de lyserøde parlamentsbygninger, fordyb jer i historien om slavernes rejse fra Afrika til Caribbien på Pompey-museet, og smag på lokale caribiske specialiteter på en af byens spændende restauranter. Kl. 17.00 går I igen ombord på skibet til en aften i prægtige omgivelser.

 4. Dag 5: Great Stirrup Cay

  Næste morgen ca. kl. 08.00 ankommer I til Norwegian Skys private ø: Great Stirrup Cay! Her skal livet nydes med ægte øde paradis-stemning, for kun passagerer ombord på Norwegian Sky har adgang til øen. Tiden bliver sat ud af spil og timerne flyver afsted, når I hygger jer med at snorkle i det turkisblå hav, daser under en palme eller bygger sandslotte på den smukke strand. Hvad mere har man egentlig brug for? Kl. 17.00 går I igen ombord på Norwegian Sky, hvorefter I med røde kinder og med sol i maven sejler tilbage mod Miami.

 5. Dag 6 - 8: Tilbage i Miami

  Land i sigte! Omkring kl. 07.00 om morgenen ankommer I igen til havnen i Miami. Herefter går turen direkte til South Beach, hvor I tilbringer rejsens sidste 2 overnatninger. Denne bydel, der går under kælenavnet "SoBe", er netop essensen af, hvad Miami er så kendt og elsket for: Hvid sandstrand, palmer, kulørte lamper, beach clubs og endeløse rækker af restauranter med storslåede havudsigter. Men området er også anerkendt for sin beundringsværdige art deco-arkitektur, masser af muligheder for sjove vandsportaktiviteter, smukke botaniske haver og den ikoniske Ocean Drive.

  På rejsens 7. dag kan I tillvælge en spændende guidet udflugt til Everglades National Park. Everglades er Nordamerikas største subtropiske sumpområde, og på turen stævner I ud med den motordrevne air boat, som tager jer gennem uberørt vildnis, tæt bevoksede passager og åbne søområder. Hold øjne og ører åbne: Der er på udflugten god mulighed for at spotte enestående flora og fauna foruden sumpens rige dyre- og fugleliv, slanger, den truede Florida-panter og ikke mindst de imponerende alligatorer, som holder til i det grågrønne sumpvand. I bliver hentet og bragt tilbage til hotellet, og udflugten varer hele dagen.

  På den 8. dag af jeres rejse vender I atter de solbrune næser mod Danmark med bagagen fuld af dejlige ferieminder og oplevelser for livet.

  The Hall South Beach -> Miami International Airport 25.5 km

  The Hall South Beach Hotel

  Hotel Miami Beach, USA

  Boutique-hotellet The Hall South Beach Hotel er indrettet i art deco-stil og ligger kun 3 minutters gang fra stranden. Der er heller ikke mere end en 10-minutters gåtur til Lincoln Roads mange butikker, restauranter og natklubber. På hotellet finder I en udendørs swimmingpool omgivet af palmetræer og jeres værelse har gratis WIFi, fladskærms-TV og badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Servicegebyr ombord på Norwegian Sky: 12 USD per person per nat
 • Morgenmad (og øvrige måltider) på Hotel YVE Miami og hotel The Hall South Beach
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelophold og krydstogt (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne og ombord på Norwegian Sky

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Helpensionen ombord på krydstogtskibet Norwegian Sky omfatter morgenmad, frokost, aftensmad og snacks på 2 af skibets restauranter samt fra skibets buffet og et udvalg af skibets caféer og grillbarer (ekskl. skibets 3 a la carte-restauranter). Alle slags drikkevarer for op til 11 USD per servering er inkluderet

Information om rejsevisum

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Rejsens varighed

Rejsen inkluderer 4 overnatninger i Miami, 3 overnatninger på krydstogtskibet Norwegian Sky samt 1 overnatning på flyet på hjemrejsen. I skal derfor sætte i alt 9 dage af til denne rejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Miami International Lufthavn (MIA) med mellemlanding i Düsseldorf Lufthavn (DUS)
- Inkluderet i prisen: 8 kg håndbagage (55x40x23 cm) og 23 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er mellem 13½ og 14 timer (inkl. mellemlanding på ca. 2½ time)
- I flyver med Air Berlin (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Tilvælger I transport mellem Miami Lufthavn og Hotel YVE Miami (i forbindelse med booking) skal I i lufthavnen holde øje efter en chauffør med et skilt påskrevet "SuperShuttle".
Tilvælger I transport mellem The Hall South Beach og Miami Lufthavn (i forbindelse med booking) bedes I venligst ringe og bekræfte jeres booking 48 timer inden afhentning på tlf.: +1 305 871 2000