Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Bo med fabelagtig udsigt over Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
31 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.519,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, fly fra København, Billund eller Aalborg og transport mellem hotellet og lufthavnen

Tag med på fint besøg hos dronningen af Donau, Budapest. De majestætiske bygninger kæmper om mest opmærksomhed, og overalt viser Ungarns spændende historie sig. Kultur, shopping, smukke traveture og madoplevelser til overkommelige priser gør Ungarns hovedstad til en skøn destination for jeres næste ferie – og når fly og transfer er inkluderet, og hotellet oven i købet er 4-stjernet med flot wellnessområde, så kan man da tale om kvalitetstid på storbyferien!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Expo Congress Hotel****
 • Morgenmad
 • Gratis adgang til wellness
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • Transport mellem lufthavn og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Indchecket bagage (15 kg)
Storbyferie i Budapest

Den livlige Budapest er en ideel storbydestination. Her er eventyrlig arkitektur, masser af historie at fordybe sig i, en overflod af seværdigheder og masser af spisesteder med store måltider og små priser. Besøg den smukt udsmykkede Helteplads, der markerer Budepests 1000 års fødselsdag. Tag også kameraet med på en tur fra Buda til Pest over Szechenyi-broen, og knips løs af den fantastiske udsigt over Donau.

For en omgang afslappende forkælelse anbefales det at prøve et af de termiske bade, som byen er kendt for. En sikker vinder at gøre dette er i det berømte Gellert-kurbad. Her kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer. Når det er spisetid, så sæt skeen i en omgang gullasch på et af de traditionelle værtshuse, og hvis det skal være lidt finere, så har Ungarns hovedstad også masser af restauranter med et højt gastronomisk niveau.

Expo Congress Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Standard Double/Twin Room type: Room

Det flotte og 4-stjernede Expo Congress Hotel er beliggende 15 minutters gang fra togstationen Kőbánya felső og ca. 8 km fra centrum. Hotellet har egen café og lounge samt en bar på 12. etage. I har fri adgang til wellnessområdet, der byder på boblebad, sauna, dampbad og en terrasse. Under opholdet får I dagligt serveret morgenmad.

 • +8
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets nydelige og moderne dobbeltværelser. Her har I gratis WiFi, TV og privat badeværelse. Værelset er enten udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende 8 km fra Budapest centrum.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice