• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

4* storbyferie i Budapest + fly

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Budapest

(11 Anmeldelser)
Topanmeldelser
per person fra kr. 1.219,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 55 gange

Oplev det herlige og heftige Budapest! 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, wellness, fly fra København eller Billund og transport mellem hotellet og lufthavnen

Tag med på fint besøg hos dronningen af Donau, Budapest. De majestætiske bygninger kæmper om mest opmærksomhed, og overalt viser Ungarns spændende historie sig. Kultur, shopping, smukke traveture og madoplevelser til overkommelige priser gør Ungarns hovedstad til en skøn destination for jeres næste ferie – og når fly og transfer er inkluderet, og hotellet oven i købet er 4-stjernet med flot wellnessområde, så kan man da tale om kvalitetstid på storbyferien!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Expo Congress Hotel****
 • Morgenmad
 • Gratis adgang til wellness
 • Fly fra København eller Billund (med Ryanair)
 • Transport mellem lufthavn og hotellet tur-retur (ventetid: maks. 60 minutter)
 • 10 kg håndbagage
Tilvalg
 • Indchecket bagage (15 kg)
Storbyferie i Budapest

Det livlige Budapest er en ideel storbydestination. Her er eventyrlig arkitektur, masser af historie at fordybe sig i, en overflod af seværdigheder og masser af spisesteder med store måltider og små priser. Besøg den smukt udsmykkede Helteplads, der markerer Budepests 1000 års fødselsdag, og kommer I om vinteren, kan I leje skøjter og opleve kulisserne fra isen. Tag også kameraet med på en tur fra Buda til Pest over Szechenyi-broen, og knips løs af den fantastiske udsigt over Donau.

For en omgang afslappende forkælelse anbefales det at prøve et af de termiske bade, som byen er kendt for. Et sikkert sted at gøre dette er i det berømte Gellert-kurbad. Her kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer. Når det er spisetid, så sæt skeen i en omgang gullasch på et af de traditionelle værtshuse, og hvis det skal være lidt finere, så har Ungarns hovedstad også masser af eksempler på restauranter med et højt gastronomisk niveau.

Tips til turen Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres tips til turen på TravelBird-app'en.

Expo Congress Hotel

Hotel Budapest, Ungarn
jacuzzi

Det flotte og 4-stjernede Expo Congress Hotel er beliggende 15 minutters gang fra togstationen Kőbánya felső og ca. 8 km fra centrum. Hotellet har egen café og lounge samt en bar på 12. etage. I har fri adgang til wellnessområdet, der byder på boblebad, sauna, dampbad og en terrasse. Under opholdet får I dagligt serveret morgenmad.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets nydelige og moderne dobbeltværelser. Her har I gratis WiFi, TV og privat badeværelse. Værelset er enten udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges ved booking)
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er mellem 2 timer og 2½ time
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time

Sted

Hotellet er beliggende 8 km fra Budapest centrum.

Expo Congress Hotel
Expo tér 2
1101 Budapest
Ungarn