Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Afslapning ved Gardasøen + halvpension og vinsmagning

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Garda
kr. 2.459,- -29%
Pris fra kr. 1.759,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Solferie ved Gardasøen fyldt med lokale delikatesser: 8 dage på Hotel Palme & Suite inkl. halvpension samt en vin- og olivenoliesmagning

En ferie ved Gardasøen er en ferie med det allerbedste. Her kan I nyde den italienske sol ved søens bred, på cykeltur gennem naturen eller mens I sidder på en hyggelig terrasse i en af de charmerenede kystbyer. I har en hel uge på det hyggelige Hotel Palme & Suite, som forkæler jer med swimmingpool og halvpension, og I får også mulighed for at smage på områdets delikatesser med en vin- og olivenoliesmagning! Så tag kæresten eller familien med på bade- og daseferie ved Italiens største sø – der er lagt op til nogle skønne og velsmagende dage!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn) eller familieværelse (maks. 2 voksne og 2 børn) på Hotel Palme & Suite***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med salatbar)
 • Vin- og olivenoliesmagning på en gård i Bardolino
 • Gratis parkering
Gardasøen

Det er ikke uden grund, at Gardasøen betragtes som Italiens smukkeste sø. Mod nord er der udsigt til de storslåede bjergsøer, hvor de omkringliggende bjerge når helt op i 2000 meters højde. Udover den skønne natur er der masser af attraktioner i området. I kunne for eksempel tage en tur i Gardaland eller Parco Natura Viva dyrepark. Hvis I er til en aktiv ferie, byder området på gode cykelruter og det populære klatreområde Arco. Efter de lange gåture og aktiviteter kan I forkæle jer selv i nogle af verdens bedste spa-centre i området Sirmione. Den nærmeste storby, Verona (kun ca. 30 minutters kørsel væk), er kendt for at være den mest romantiske by i Italien. Det var nemlig her, Shakespeare lod Romeo og Julies kærlighedshistorie udspille sig.

Hotel Palme & Suite

 • Hotel
 • Garda, Italien
Hotel

I bor på Hotel Palme, der er en del af et hotelkompleks bestående af 3 hoteller. Hotellerne ligger 300 meter fra hinanden og har en fælles reception, en bar, en restaurant, en snackbar og en TV-stue. Desuden er der udendørs swimmingpool med børnebassin, liggestole og parasoller samt bordtennis. Gardasøen ligger 800 meter fra hotellet, og der er små 2 kilometer til badestranden. I skal kun gå 300 meter for at komme ind til selve Garda centrum, hvor der er masser af butikker, barer og restauranter.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Værelserne råder over TV, telefon, aircondition (i juli og august), badeværelse med toilet og hårtørrer samt altan eller terrasse. Her er plads til maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år.

Room2

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelserne råder over TV, telefon, aircondition (i juli og august), badeværelse med toilet og hårtørrer samt altan eller terrasse. Værelserne har 2 ekstrasenge udover en dobbeltseng, og her er plads til maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-6 år: Gratis
Børn 7-12 år: 50% rabat
Børn 13-17 år: 30% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Værdibevis

Når I har booket rejsen, vil I sammen med bekræftelsen modtage et værdibevis på jeres vin- og olivenoliesmagning. Husk at printe værdibeviset og tage det med til smagningen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger tæt på byen Garda, og de nærmeste lufthavnsbyer er Verona og Venedig, som ligger henholdsvis 35 og 150 km herfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice