Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* solferie i Toscana med vinsmagning og trøffeljagt

 • Solferie
 • 4 eller 7 overnatninger
 • San Ruffino
kr. 4.229,- -62%
Pris fra kr. 1.619,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 5 eller 8 dage i 4* suite eller lejlighed for op til 6 personer i Toscana inkl. swimmingpool, morgenmad, vinsmagning og en spændende trøffeljagt. Børn op til 8 år rejser gratis med!

Pak bilen og tag på alletiders sommerferie i smukke Toscana! I bor i suite eller egen lejlighed på et lækkert og luksuriøst resort med swimmingpool og kan glæde jer til afslappende dage i solen og flotte oplevelser i den smukke natur. Når destinationen hedder Italien er det oplagt at smage på ikke bare pastaen og pizzaen, men også på vinen, som støvlelandet er så kendt for. Derfor er en vinsmagning lagt ind i programmet, og så får I også en trøffeljagt med i købet.

Inklusive
 • 4 eller 7 overnatninger i suite (maks. 2 voksne), 1-værelseslejlighed (maks. 2 voksne og 2 børn) eller 2-værelseslejlighed (maks. 4 voksne og 2 børn) på San Ruffino Resort****
 • Italiensk morgenmad hver morgen
 • 1 flaske vin per lejlighed eller værelse
 • 1x vinsmagning (4 smagsprøver) per person
 • 1x trøffeljagt per person
 • Sengetøj , håndklæder og slutrengøring
 • Fri afbenyttelse af liggestole og parasoller ved swimmingpoolen
 • Gratis parkering
Toscana

Toscana er uden tvivl en af Italiens smukkeste regioner. Uanset hvilken slags ferie I ønsker, er her noget for enhver smag: Betagende bjerge, imponerende landskaber, kulturskatte fra middelalderen og renæssancen samt en gastronomisk kultur og madglæde uden sammenligning.

San Ruffino Resort****

 • Hotel
 • San Ruffino, Italien
San Ruffino Resort

San Ruffino Resort er et gammelt slot, som ligger på en smuk bakke i det toscanske landskab. Slottet blev bygget i det 17. århundrede og er blevet restaureret af den berømte arkitekt Bellincioni. Hotellet er beliggende i en 2 hektar stor naturpark, hvor også den afslappende swimmingpool med liggestole er placeret. I parken er der desuden nogle meget specielle og sjældne træer, hvilket gør naturen omkring hotellet meget unik. Det 4-stjernede hotel er den ideelle afslapningsoase, hvor I kan nyde stilheden og den flotte natur omkring jer. Hotellets bistro serverer rustikke retter med rødder i det toscanske køkken, og maden kan nydes på den udendørs terrasse og svalegang.

Læs mere
suite

Suite

2 voksne per suite

Jeres suite har plads til maks. 2 voksne. En særlig del af slottet er blevet omdannet til eksklusive suiter. Suiterne består af soveværelse og sidde-område. Der er lagt særlig vægt på indretningen og udsmykningen på disse værelser.

Family

1-værelses lejlighed

2 voksne per lejlighed

Jeres 1-værelseslejlighed har plads til 2 voksne og 2 børn. Alle lejligheder har eget badeværelse, hårtørrer, garderobeskabe og TV samt sovesofa i stuen. 1-værelseslejlighederne ligger cirka 100 meter fra hovedbygningen.

2 room apartment

2-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

Jeres 2-værelseslejlighed har plads til 4 voksne og 2 børn. Alle lejligheder har eget badeværelse, hårtørrer, garderobeskabe og TV samt sovesofa i stuen. 1-værelseslejlighederne ligger cirka 100 meter fra hovedbygningen.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00 - 18:30

Check-ud

Indtil 08:00 - 10:30

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Suite: Maks. 2 voksne
1-værelses lejlighed: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 2 børn (0-17 år)
2-værelses lejlighed: Min. 4 personer og maks. 4 voksne og 2 børn (0-17 år)

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-8 år: Gratis
Børn i alderen 9-19: 75% rabat

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 30 € per seng per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (1 parkeringsplads per lejlighed eller suite)

Flere værelser

Ønsker I at booke flere lejligheder eller suiter? I bookingprocessen er det muligt at booke flere ad gangen, såfremt det er samme type

Trøffeljagt

En spændende trøffeljagt er inkluderet i prisen for jeres ophold. Trøffeljagten finder sted cirka 35 km fra hotellet, og I står selv for transporten hertil

Sted

San Ruffino Resort ligger i Toscana i Italien, kun få minutter fra centrum af Lari og knap 75 km fra Firenze. Hotellet ligger ca. 1.590 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg og ca. 1.690 km fra København med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice