Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Familieferie til tyske Tropical Islands med 4* hotel

 • Forlystelsespark
 • Bersteland
16 Anmeldelser
kr. 819,- -32%
Pris fra kr. 559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hvid sandstrand, turkisblåt vand og 26 grader: Tag med til Tysklands tropiske paradis Tropical Islands og tilbring 2 eller 3 afslappende dage på det 4-stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk med dagsbillet til tropeparadis

Kom med på en skøn ferie nær Berlin på det lækre 4-stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk med morgenmad og adgang til sauna. Som en gave til hele familien får I dagsbillet til det tropiske paradis Tropical Islands, som ligger blot 14 km fra hotellet. Her kan børnene boltre sig i det store legeområde og endnu større tropiske vandland med regnskov og rutsjebaner, mens forældrene slapper af i wellnessområdet eller lagunen. Vi ses i troperne!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 baby 0-3 år) på Spreewald Parkhotel Van der Valk****
 • Daglig morgenmad
 • Gratis parkering ved hotellet
 • Fri afbenyttelse af hotellets sauna
 • 1x dagsbillet til Tropical Islands tropelandskab med adgang til Tropino Børneklub
Tropical Islands

Under en kæmpe kuppel gemmer Europas største indendørs ferieparadis sig. Tropical Islands er gennemført ned til mindste detalje med en konstant temperatur på 26 grader. Tag en dukkert i det lækre tropiske hav, byg sandslotte langs stranden, nyd en drink i tropebaren, eller kravl alle 27 meter op til toppen af vandrutsjebanen for at tage turen ned i flyvende fart. Tag et spil minigolf, flyv med luftballon under kuplen, eller udforsk regnskoven, der er hjem til omkring 50.000 planter og har et areal på intet mindre end 10.000 m². Afslut dagen med et hyggeligt måltid på en af de mange lækre restauranter i Tropical Islands.

Spreewald Parkhotel Van der Valk****

 • Hotel
 • Bersteland, Tyskland
Spreewald Parkhotel Van der Valk

Det moderne 4-stjernede hotel har en idyllisk beliggenhed nær det unikke biosfærereservat Spreewald, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Hotellet byder på en række faciliteter, blandt andet sauna, fitnessområde og egen restaurant, hvor I kan nyde jeres daglige morgenmad. Hotellet ligger ud blandt marker og skove 8 km fra den nærmeste by, Lübben.

 • +3
Læs mere
standard room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er 25 m² stort. Værelset er moderne og komfortabelt indrettet med fladskærms-TV, gratis WiFi, minibar og klimaanlæg. Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

komfort room

Dobbeltværelse med altan

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er 29 m² stort. Værelset er moderne og komfortabelt indrettet med fladskærms-TV, gratis WiFi, minibar og klimaanlæg. Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet, hårtørrer og toiletartikler. Dobbeltværelset har desuden en altan med siddepladser.

Vi anbefaler

Med over 10.000 m² badeland er der glæder nok til flere dage. Her er et lille udpluk af must see-fornøjelser i det tropiske paradis:

 • Tropical Islands' tropelandskab: Her finder I intet mindre end verdens største indendørs regnskov, en lagune med vandfald, 200 meter lang sandstrand, en shoppingboulevard og børneklubben Tropino med sin imponerende vandrutschebane.
 • Tropical Sauna & Spa: Selvforkælelse og afslapning kommer i fokus med syv forskellige wellnessområder med sauna, dampbad, massage- og kosmetiske behandlinger og fitnessfaciliteter. Der betales for behandlinger og faciliteter på stedet.
 • Amazonia: Tropelandets udendørsområde byder på to store opvarmede swimmingpools i størrelserne 530 m² og 390 m². Her finder I talrige boblebade, vandfald og vandlegepladser midt i naturskønne omgivelser.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 3 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 3 år per Dobbeltværelse med altan

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der cirka 165 DKK per person per nat

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis i forældres seng
Børn i alderen 4-13 år får rabat og en ekstraseng i forældres værelse
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

En babyseng kan lejes for 10 € per seng per nat og betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Tropical Islands' badeland egner sig ikke til kørestolsbrugere, men dele af Tropical Islands har kørestolsegnede faciliteter. Kontakt venligst vores kundeservice.

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 7 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Tropical Islands

- Åbent mellem kl. 06.00 til 24.00
- Det tropiske saunalandskab er åbent fra mandag til søndag mellem kl. 09.00 og kl. 24.00. Adgang til saunalandskabet koster 14 € per person for voksne (fra 15 år) per dag og 8 € for børn (6-14 år) per dag. Betaling sker på stedet
- Tropical Islands' restaurant og fitnessfaciliteter er åbne for gæster mod betaling. Betaling sker på stedet

Sted

Spreewald Parkhotel Van der Valk ligger ca. 8 km fra byen Spreewald og ca. 17 km fra Tropical Islands. Spreewald ligger ca. 60 km syd for Berlin og 515 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice